Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

fetelor, va rog - iar am uitat parola de la contul comun
Va rog ---- imi trimite si mie cinva un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Si ai intrebat daca iesim afara azi si pe unde...eu ies si am de gand sa stau pe iarba, vii???Hai ca ne distram impreuna, facem misto de niste elvetieni ceva...

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Cuscra - lasa vrajeala/elvetienii si hai la mare. Pupam fetele cucuietele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

denisu hai ca vin, vin, ti-am zis, stai sa mai fac misto o saptamana pe aici si aterizez direct la mare.
AHH...sa simt nisipul fierbinte, sa-mi delectez ochii la macho menii de pe plaja...ce poate fi mai misto???
Hai ca mi-am adus aminte ca sunt married with children asa ca o sa-mi delectez ochii cu bb sa nu se arda.I AM ZEN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

giuli Edi e superb!!! Edi rules!!!
babytza
Noi avem scaunul www.dhsbike.ro/print.php?id=253&style=11" target="_blank">asta de masina ...e pentru 9-36 kg si mi s-a parut foarte util si usor de folosit si la un pret acceptabil.

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Apropo de mancarici cand plecati din localitate cu bebeii si nu aveti posibilitate sa le gatiti.
Mai fetelor eu am ramas paf cu mancatul fetitzei mele, care credeti-ma mai mult de 5 mini linguritze de legume nu papa, si alea in scarba of course.Am cumparat bOrcanashe HIPP, pana acum spanac si pui cu legume, le-am inclzit pe unde am putut caci la pranz suntem pe afara de obici si sa ma vezi pe la terase cerand ajutor sa mi bage si mie 30 secunde borcanasul la microunde...si cum ziceam am ramas paf, ii place mult si nu tu combinatie cu iaurt nu tu nimic, simple bune bune.Am simtit si eu gustul victoriei...cred ca legumele facute de noi pentru papilele gustative a unor bebelusi sunt yac rau, adevarul ca si eu cu greu gust din ce ii fac.
Asadar borcanasele sunt super bune in caz ca nu puteti sa gatiti.
Acest mesaj este in special pentru Babyboy.
Eu acum ceva luni, eram cam sceptica in ceea ce priveste borcanasele insa, vazand acum cum a halit Karinutza parca i-as da numai de astea, macar sa o vad mancand, caci tare greu e sa stii ca alti bebei papa si al tau nu, asta bineinteles pana cand o sa accepte cu drag ce ii fac si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

mancarica la borcanel contine sare(legumele), normal ca papa, are gust, chiar daca nu are multa sare....

andy_g, imi place scaunul vostru de masina!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

din seria "traiasca borcanelul" raportam si noi: azi radu a mancat primul borcanel intreg, tot-tot si plin-plin, adica gol-gol de "legume cu paste si sunca, *fara sare adaugata" de la Hipp

yupieeeee!

edit, de fapt era din seria "n-am dormit da's fericita"...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am terminat cu gatitul si mancatul, au plecat si musafirii ( de fapt mama si tata ), da' maine se intorc, stau pana luni si apoi imi iau si baiatu' al mare cu ei. Sper sa nu ma cuprinda disperarea fara el, ca n-a mai fost plecat fara noi.

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

mancarica la borcanel contine sare(legumele), normal ca papa, are gust, chiar daca nu are multa sare....

Lumi, legumele Hipp nu au sare. Da' mie personal mi se pare ca au un gust oribil, desi se pare ca bebelusilor le place.
Cat despre tatici, da ai dreptate - ei nu au instinctul matern/patern, dar totusi uneori te astepti din partea lor la putin mai multa responsabilitate, nu?

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

lumi nu au sare adaugata, dc era asa nu ii dadeam pe bune...sau lucrezi tu la HIPP si sti^ceva???Mai mie sa mi spui DA???

Vreau sa fac si eu un sondaj de opinie la un subiect destul de controversat.
Folositi pt bebei microundele?Eu pana acum 2 zile nu am folosit deloc, insa incerc acum sa ma informez cat de nocive sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nikolici, eu folosesc MW dar doar pt. incalzit.

Pup! fug sa fac trotuaru' cu soatza . Sa nu intelegeti altceva - punem dalele de beton.

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput