Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am fost la eco, nu s-a vazut decat un saculet de 7.3mm, corespunzator unei sarcini de 5s3z, inauntru 'posibil' embrion (Hamid!). Insa, ce m-a pus raaaau pe ganduri, este ca a vazut si o decolare de placenta de 4 mm , m-a intrebat daca sangerez (nu!), mi-a zis sa bag utrogestan (bag deja, 2/zi) si ca posibil sa-si revina sau sa se produca avortul Eu sper din toata inima sa nu, o sa mai vad peste 2 saptamani ..

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am revenit din plimbari.
Ne pregatim frenetic de mare. Asa ca am achizitonat 2 costume de baie si palariuta superbaa de soare pt. Raducu. Ca in rest avem de toate

Nicoleeee vazut mesaj. Sincer mie borcenele de la hipp cu legume mi-se par oribile..au un miros specific..nush cum sa zic..si mai am vreo 3 ..dar nu-i dau. Cum as putea sa-i dau lui Radu borcanel cand el papa si peste 300 de ml de supa crema pe zi?? si nu e zi fara carne..de curcan sau vitel plus legume. Nici nu ma gandesc. Mai apelez la borcanele cu fructe..cand mi-e lene sa mai blenduiesc sau nu am fructe proaspete. De ex. azi am luat lubenita..sau penene verde si i-am dat o felie. sa vezi ce sugea si rodea la ea cu cei 2 dinti.
Sa revin...eu car blenderul dupa mine, iar intr-o cutie/sacosa frigorifica car legume si iaurturi pt. 6 zile. Fructele o sa le iau borcanele. Iau un resou mic, o olica mica.Mai nasol cu carnea..ca aia se dezgheata ..dar m-am gandit sa fierb de acasa 6 bucatele..fierte stau in sacosa aia frigorifica. Nu vreau sa-i stric obiceiurile de mancare. I-as fii introdus de acum ciorba de-a noastra cu painica si gratar de pui..insa mai astept pana ne intoarcem..pt. ca acolo nu am cum sa-i dau.
Din capitolul noutati la mancarica in ultimul timp...avem lubenita, orezul cu lapte si scortisoara, leusteanul, zmeura si visinele

Vazut leut EDI si Soricel David..sunt superbi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iar Babymom...ai doi baieti minunati..am privit pozele cu mare placere

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Nerantula ma rog sa fie totul bine peste 2 saptamani si mai departe sa duci sarcina la termen

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula curaj mamico , totul va fi bine !!!! Suntem alaturi de tine

Nikolici eu folosesc MW pentru incalzit.
Soricelul nu a papat la pranz decat cateva lingurite de legume si apoi am facut repede o mamaliguta cu branzica si iaurt...a fost naspa si aia. Acum papa fructele, sa vedem daca astea ii plac.

Va poooop si revin diseara, iesim pe afara

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula mamico, ma sa fie bine totul, de fapt asa va fi

Bitza promit ca am s-o filmez pe zgamba mea

Ada stiu cum e, si la noi tati face chestii diin astea, uneori se trezeste inaintea mea si o ia el de o linisteste….asta e multi ici

Iepurila am pe Elena cea frumoasa, noi inca suntem codase la 4 labe

Giulianna tare mult imi place de Edi

Lumi offff speram ca sa fie bine dar tinem pumnii pentru luni

Oana la noi e invers…fructe nu prea mai vrea…tre sa vad de altceva nou

Denisa sa il filmezi pe Edwin, nu de alta dar poate face si fata mea asta , ici, nu stiu parola din pacate [#61516;]

Si Crina mai mananca fructe de la borcan, legumele mi se par bleahhhh, la fel si ei

Babymom spor la dale [#61514;]

Baby_boy ce idee buna ai cu mancarica pt plecare (PS: te pot copia pe viitor?)

Si eu folosesc MW, la cata cantitate mananca e tare bun

Babytza trimitem ganduri bune lui David pentru papa

Noi am fost afara, pitica mea a mancat ceva mancarica dar fructe pas , acum ma duc poate poate face si ea nani

Va pupam si revenim

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nerantula, stai linistita, baga utro si o sa fie bine. AM avut multe mamici la odisee cu dezlipire, si eu am avut (dar mai tarziu) si am si sangerat putin dar s-a lipit la loc. Ar fi bine daca ai putea sa nu mai faci efort. Cam toate mamicile cu dezlipiri mai aveau un puiut acasa si tuturor li s-a sugerat sa nu mai ia puiul in brate macar o perioada pana isi revine. NU e grav pentru ca e ceva ce se "repara". si sper sa fie bine bebitza

Rox, am 26 de saptamani (e adevarat ca dupa eco din nou aproape 28...)

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 26+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, o de la noi, si Doamne ajuta sa se prinda sarcina bine si sa fie totul ok pana la capat !
si concediu placut!

(ps. la intoarcere merg la alt dr, da? unul optimist)

MW pentru copii folosesc pentru incalzit (mancarea, nu copii ).
De cand sunt asa citita despre tot felul de plastice periculoase, pentru ca n-am inteles nik decat ca sunt periculoase, folosesc serviciul de cafea termorezistent si alte vase marca Arcopal.

Pentru noi am si gatit la MW multa vreme, pe cand n-aveam alt tool. Acum am plita pe gaze (cuptor nu am ) si am rarit-o cu MW.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Angelynna, pai trebuia sa se completeze ei cumva.Nici borcanel de fructe nu mai vrea?
Maine ma duc si eu sa fac stoc de legume la borcanel ca azi am dat ceva ce mai aveam prin debara (mar cu morcov - asta e la fructe sau la legume?) si a mancat oarece....deci poate e timpul o perioada de borcanele.

Nerantula, nu stiu ce sa zic din punct de vedere medical....dar stiu sigur ca multe din problemele de acum se rezolva.Si eu am avut un hematom in saptamana 9 de sarcina care ameninta sa desprinda tot saculetul, dar cu utrogestan si mai putin efort a fost totul bine.Curaj si ai incredere ca va fi bine

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Buna seara!
Nerantula sper sa fie totul bine!Doamne ajuta!
Nikolici si eu folosesc MW pt incalzit.
Lumi fii barbata! Trece si asta!
Babytza sper sa revina soricelul la ganduri mai bune cu mancarea!

Am si eu o intrebare:ce lactate dati puilor, in afara de iaurt, branza calcica si Fagaras? Adica dati sana, kefir,lapte batut,etc??

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Giulianna Putin mai e si merge!!Super de super!Bravo,Edi!
Lucas doarme de o ora, ma duc si eu la dus!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput