Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lumi, legumele Hipp nu au sare. Da' mie personal mi se pare ca au un gust oribil, desi se pare ca bebelusilor le place.

pe borcanelele de le am in casa scrie clar ca au sare iodata. legume cu cartof si vitel, bio, de la hipp. de asta mi-am si permis sa mentionez.
si da, au un gust oribil.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

lumi nu au sare adaugata, dc era asa nu ii dadeam pe bune...sau lucrezi tu la HIPP si sti^ceva???Mai mie sa mi spui DA???

pai mami, asa scrie pe ele... daca ei mint, si eu te mint... la ingrediente... chiar vorbesc serios. or fi unele care au si unele care n-au, si le-am nimerit eu tocmai pe astea...

_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nerantula, in majoritatea cazurilor, cu tratament si renunantare la efort fizic, placenta se lipeste la loc pana la urmatoarea ecografie.
Multi pupici si ai grija la mare sa mergi mult pe jos si sa stai la umbra.

Mergi la inceput

Nerantula, sunt alaturi de tine si sper sa fie totul bine! Doamne ajuta!

Bitza, Angelynna mult si multumesc!

_

Mergi la inceput

babymom, am vazut pozele!
ai doi baieti frumosi foc, unul mai scump ca altul.

m-a dat pe spate Dragos, cat de precoce e el :)

si thea a zambit la poze mai ales in cele in care doarme el pe burtica in aceleasi pozitii ca si ea

Mergi la inceput

la hipp, intr-adevar unele sunt cu sare altele nu...tot timpul le studiez inainte de a le achizitiona.

apropo de cat de naturale sunt ele, eu tind sa ii cred: sunt testati si ras-testati: ingredientele sunt cat se poate de bio, legumele sunt supravegheate inca de la cultivare.
Iar metoda prin care rezista ele asa mult pe rafturi e cea in care isi tine si bunica borcanele de zacusca peste iarna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc mult de incurajari si sfaturi!
O sa incerc sa mai reduc efortul, mai ales ca urmeaza concediul si nu mai sunt singura toata ziua cu Gruia, sper sa fie ok.

Maine dis-de-dimineatza plecam, sper sa va gasesc sanatoase si sanatosi la intoarcere!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara duamnelor

Am pacalit piciul cu banana , papaya si piersica + branzica de vaci Yamiiii Acum face nani si asteptam cu interes dintisorul 4. E pe vine la cum urla saracutzul

Am reusit sa vorbesc cu Lidia. Era suparata, a facut puiul febra mare, aproape 40.I-a dat nurofen si am inteles ca a inceput antibiocul, ca nu se mai putea. De papat nu a vrut deloc sa pape azi , probabil il doare gatul saracutzul... Spera din tot sufletul sa ii mai scada febra si la noapte sa nu faca iar. Din pacate doctorul tot nu a fost de gasit...Offf.... multa sanatate lui Stefanut

Puup fetele si revin dupa ce hranesc copiii mari Valentina are musafiri de WE

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Nerantula o sa fie totul bine. Concediu placut..si poze multe

Noi am umblat azi toata ziua..am refacut stocul de fructe si legume proaspete de la tarani..si bineinteles intr-un final am achizitionat si carut sport pentru Radu. e superrrr usor...si se strange umbrela..plus ca se lasa si pe spate.. aa..sa zic ca mai e si ieftin si am colindat azi un intreg hypermarket cu el? he he

Si ca tot vorbeam de borcanele..am luat si eu 2 de proba..insa de la nestle..mazare cu curcan, si vitel cu orez si ceva.. Sunt curioasa cum o sa reactioneze Radu la ele.

Ramo aveai dreptate..cu cat Radu suge mai mult la tzizti..si ziua..asa de sete..a doua zi in perioada respectiva..sanii sunt iar plini..deci lapte la discretie..azi a avut masa de dimineata 130 de ml para cu mar si biscuite, la pranz vreo 300 de ml supica cu curcan, la 3- tzitzi[pentru ca n-am avut timp sa mai fac ceva], 6 -cereale, 8.30-tzitzi.

Angelynna

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cristina sa il stapaniti sanatosi si sa vedem puiul mic in el

Ada sa stii ca si soata mea e surda candplange bebe noaptea...eu il aud si cand se intoarce , el nu NU stiu frate ce somn are .....

Moni ai 26 incheiate sau abea ai intrat in sapt 26 ? Na , eu ti-am urat la mai multe Te vad deja in 27 Multi pupici pe burtica

Nerantula concediu placut si sa ne auzim cu vesti bune cand te intorci Vreme buna, pui papacios si dormicios

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput