Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 8
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Giuli eu il am pe www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5611&c_id=54&cf_id=57" target="_blank">asta si sta foarte comod in el. Babytza si puii Valentina DavidPoze Vot pt Maya ![]() |
Aha. Sa ved si eu de unde ii comand, incep sapaturile :)
Maine noi mergem la Cernica, abia astept.
Gata, ma bag la culcare ca-mi pica ochii. Va pup! Noapte buna!
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
claudinna spune:
merci de reteta _giulianna_!
eu ii fac un fel de ciorbita, adica-i pun si niste borsh la sfarsit. inca nu i-am dat rosii, astept sa se coaca in solar. intr-o saptamana cred ca-s coapte...
ideea e ca i-am facut si la abur, dar nu prea i-au placut, asha ca deocamdata pastram linia![]()
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Giuli distractie placuta la Cernica 
Nerantula asteptam vesti 
Am fugit la somnic 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
claudinna spune:
eh si am facut si eu 30 de ani!
am avut o zi superba, chiar daca am avut mult de munca (pregatiri pt musafiri).
e minunat sa ai copii!!
si am primit cel mai frumos cadou de la Razvan! pe la 22.30 era rupt de somn si ma pregateam sa-l duc la culcare (dupa ce facuse show cu rasul lui molipsitor...ma provoca sa rad cu el). ne-am oprit in usa sufrageriei sa ne luam "La revedere" de la musafiri si toata lumea i-a facut cu mana. atunci a ridicat si el mana si a facut "pa!". mi-au dat lacrimile! pana atunci a mai avut cateva tentative, dar niciodata explicit. si eu ii tot faceam "pa" de ceva vreme...
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
Am incercat sa pun cateva poze noi. Oare mi-a reusit?
Incercare... in sfarsit... poze cu noi
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Yuupii! AM REUSIT SA PUN IN SFARSIT POZELE! Si am facut-o singura!

Acum, va rog sa ma scuzati dar ordinea e usor haotica si unele poze cred ca se repeta, dar... avand in vedere ca e prima oara... am circumstante atenuante, nu?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ Voi de care scaun de masina aveti? Eu pana acum am folosit scoica dar vad ca nu prea mai vrea. |
Giuli, eu am un Romer King, mostenire de la Victor. Mi-am propus sa-l reconditionez, dar inca n-am facut-o ca Dragos mai sta inca in scoica.
Si baga dom'le retele alea! Nu ca mie mi-ar folosi momentan, dar... poate in viitor se da si al meu pe brazda si se reapuca de mancat.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| citat din mesajul lui claudinna babymom, de cand ma tins a te felicit pt progresele li Dragos! chiar mi se pare senzational, ca din cate stiu, e printre cei mai micuti bobocei. auzi, sa se ridice deja! Bravo!! sanatate multa! |
Claudinna, multumesc!
Iarta-ma, eu sunt in urma cu uratul... La multi ani fericiti si tot ce iti doresti!

Razvan e inalt si poate de aceea ii e mai greu sa se ridice. Dragos e maruntel - abia are 69 cm.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Buun... am pus pozucile ( ce ma bucur! ), asa ca ma pot duce si eu la somnic, ca oricum vaz ca am ramas singura p-aci.
Noapte buna boboci si mamici!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
Paula-Laura spune:
neata!
noi avem halta de obicei la 7, asa ca azi ne-am conversat cu Davidutzu -Babytza e super haios cum pica el asa de sus, fara niciun stres
Mihnea i-a raspuns la ce zicea el acolo, dar nu a vrut sa traduca 
Babymom ce baieti mari si frumosi ai tu acolo 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete