Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Super tare David, cum doarme el cu curu'n sus

Azi la noi a fost zi de somn. Trezit la 7,20 culcat din nou la 9. Trezit la 12:30 culcat din nou la 15:30. Trezit la 17 culcat din nou la 20:30.

Am o conopida, maine ii fac un sufleu. Am facut azi un ostropel de pui da' desteapta de mine am pus si sare si piper. Dupa mi-am dat seama ca puteam sa-i dau si lu' bebe. Asta e, next time!
Incerc sa-i mai schimb putin meniul ca de legume fierte m-am saturat. O sa-i fac mai mult la cuptor, legume cu orez, dovlecel cu pui, supa de rosii cu orez (asta nu la cuptor )...
Stiu, am zis ca pun niste retete pe mailul comun da' de cate ori ma apuc tot apare cate ceva.

Sunt kukuvea!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Stiu, am zis ca pun niste retete pe mailul comun da' de cate ori ma apuc tot apare cate ceva.

Pai baga acolo cateva

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

sanziana felicitari de bilant !!!! pupici tizului

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Pai baga acolo cateva

Poze

Vot pt Maya

O sa

Ticker Edi

Mergi la inceput

Voi de care scaun de masina aveti?
Eu pana acum am folosit scoica dar vad ca nu prea mai vrea.

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Sanziana, LA MULTI ANI!!! sorry, dara cum am reusit sa intru...

Va multumesc tuturor pentru urari! Sunteti foarte atente, ca de obicei!
Babytza, imi place cum se ridica Davidutu pe patut si cum se tine pe picioare! Razvi inmca nu s-a ridicat pe patut, dar din ce vad eu la voi, al meu pare mult mai inalt...ca Razvan are 80 de cm si daca sta in picioare cu mainile ridicate sa se tina de bara aia, abia ajunge...oricum, nu merge pe pat sau pe mobila, zid...merge doar de manuta si urca scarile tot de manuta, fara sa faca halta pe vreo scara:)
se agata de hainele mele si se ridica in picioare, dar pe patut nu!
Precoce Davidutu!!

babymom, de cand ma tins a te felicit pt progresele li Dragos! chiar mi se pare senzational, ca din cate stiu, e printre cei mai micuti bobocei. auzi, sa se ridice deja! Bravo!! sanatate multa!

Lidia, sper din tot sufletul sa fie bine Stefan, cat mai repde! sanatate multa!!

_giulianna_, ia sa ne dai retele, sa papam si noi bunatati! eu inca nu-i schimb meniul f mult, pt ca mananca bine si din toate. cand se va plictisi, va da semne cu siguranta. i-am mai introdus cirese, visine, ananans si ceea ce ma bucura f mult este ca la pranz, pe langa piureul de legume, mananca cu lingurita o ceasca jumate de supa goala. am renuntat si la cereale de ceva vreme.
cum faci conopida??

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Giuli eu il am pe www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5611&c_id=54&cf_id=57" target="_blank">asta si sta foarte comod in el.

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Claudina asa este, e destul de mic patutul. Eu de-asta ziceam ca am scos a doua salteluta, ca era prea sus piciul si se arunca direct in cap Sar'na mult

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

_giulianna_, ia sa ne dai retele, sa papam si noi bunatati! eu inca nu-i schimb meniul f mult, pt ca mananca bine si din toate. cand se va plictisi, va da semne cu siguranta. i-am mai introdus cirese, visine, ananans si ceea ce ma bucura f mult este ca la pranz, pe langa piureul de legume, mananca cu lingurita o ceasca jumate de supa goala. am renuntat si la cereale de ceva vreme.
cum faci conopida??

blog cu basca

Razvan

Si Edi mananca bine si de toate dar m-am saturat eu de legume fierte. Chiar daca imi e mai comod asa, sa le bag in oala si sa le scot fierte ma gandesc sa experimenteze si el alte gusturi.
Conopida o fierb, o blenduiesc, o amestec cu 1 lingura de smantana, 1 galbenus de ou, putin unt si cascaval. Pun putin pesmet in tava si bag totul la cuptor.

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

_giulianna_, eu am unul de la primii pasi, l-m luat atunci in februarie cand ne-am intalnit. am fost la Timisoara cu el...de fapt peste tot, dar vroiam sa spun ca muuulti km...in deplasare il folosesc si pe post de scaun de masa...il asez pe un scaun normal si hranesc copilu, ca altfel n-are stare

blog cu basca

Razvan

Mergi la inceput