Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Oana, ce cantitati mai papa Davidutzu? Nici eu nu mai reusesc deloc cu legumele, adevarul ca oricum le-as face, ies asa de yac la gust, il cred si eu ca nu ii plac. Voi cum faceti legumele la cuptor? |
Nerantula, pot sa-ti raspund si eu? Asa... ca sa te "incurajez". Dragos a papat azi cam 70-80g. piure de banana + para + piersica, in care am amestecat 2 lingurite de cereale Milupa 7-Korn si 2 lingurite de ulei de samburi de struguri. Atat! Si cam asta e cantitatea medie pe care o mananca/zi in ultimele 7-10 zile. Legumele mi le refuza cu incapatanare mai nou si carnita la fel. Deocamdata reusesc sa ma mentin calma in legatura cu subiectul asta, dar nu pt. ca as fi multumita cu cat mananca, ci pt. ca nu vreau sa repet greseala pe care am facut-o cu Victor.
Deci, ne luam de mana?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
nikolici spune:
Seara buna, mama lu Aleasa aci![]()
babymom Edwin si-a vizitat Aleasa, ce finutz de baiat are mama lui, of of ce l-as mai tzuca eu![]()
lumi de o saptamana Karina e innebunita sa ii dau apa din pahar..mai mult de joaca insa se si duce pe gat ca o aud cum inghite.Si cand vorbesc de pahar ..vorbesc de pahar de sticla de al nostru.Numa ca stau cu o carpa sub barbie ca mai bolboroseste in apa si mai arunca pe langa guritza.INCEARCA CU HUNII..poate poate cine stie.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Seara buna, mama lu Aleasa aci babymom Edwin si-a vizitat Aleasa, ce finutz de baiat are mama lui, of of ce l-as mai tzuca eu lumi de o saptamana Karina e innebunita sa ii dau apa din pahar..mai mult de joaca insa se si duce pe gat ca o aud cum inghite.Si cand vorbesc de pahar ..vorbesc de pahar de sticla de al nostru.Numa ca stau cu o carpa sub barbie ca mai bolboroseste in apa si mai arunca pe langa guritza.INCEARCA CU HUNII..poate poate cine stie. |
Asa e Nikole, ai un ginerica pe cinste! Si frumusel si educat!
Lumi, nu-i rau ce zice Nikoliciu, ca si Dragos al meu asa se distreaza, doar ca eu nu mai indraznesc sa-i dau pahare care se sparg ( a scapat unul pe jos ), ci i-am luat unul din plastic. Se uda rau pe haine, dar mai ajunge apa si unde trebuie si dupa ce inghite rade stisfacut cu dintzocii la iveala zicand: Eeee!
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Hello
Am incercat si eu in seara asta la Lidia, dar am prins-o probabil la ora de baie si somn a copiilor si nu a raspuns. Nu o mai deranjez acum. Sper sa nu faca Stefanut febra la noapte
incercam maine sa vedem cum se simte puiul 
Am aflat si de ce nu a papat piciul in ultimile zile pranzul. Acum 4 zile i-am facut papa mai putin fina si a ras tot borcanelul , a doua zi doar jumatate, dar am zis ca e caldura de vina asa ca nu am insistat. Apoi in urmatoarea zi nimik, am dat iar vina pe caldura, dar cand nici azi nu a vrut nici macar sa deschida gurita si totusi ii era foame ...am intrat la banuieli. Adica nici peste, nici pui, nici vita sa nu fie bun ???? Mi-am zis eu ca ceva nu e in regula si am mers cu papica sa o mai blenduiesc nitel. Si stupoare , a ras saracul tot, ca un pui nemancat de o saptamana
mama tampita ce sunt....greu mi-a mai picat fisa 

Da nu mai inteleg, ca in prima zi a papat fara sa para a fi deranjat de faptul ca nu era asa fin....si oricum sa nu va imaginati ca era diferenta mare....oare o sa pape asa pana la majorat ???
Revin, sa va citesc...
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
alexa si mami spune:
Babymom ai fost mortala cum ai descris nazdravaniile lui Dragos cu peretele, m-a bufnit rasul de a sarit si fii'miu cu tzatza in gura.
alexa, cipri si mami
sabinel spune:
avem un dinte sus si inca 3 se pregatesc sa iasa!!!! de asta e maraita si-mi ies mie peri albi.
pt tantari am luat aroxol, chestia aia lichida si inodora. foarte eficienta. mai folosesc si pastile. ma duc sa citesc din urma si revin.
Sabina, mamica de strumfa Amalia
blog de cupil
babytza spune:
Babymom muuuulti pupici tie si puilor
Imi pare bine ca nu mai sunteti muciosi
Gradina cum mai este ? ![]()
Lumi si David a fost scarbit de laptele fara lactoza , m-am bucurat cand am revenit pe laptele normal. Si eu si el !!!! 
In seara asta am culcat puiul la 10 sa vad la cat se trezeste maine ...poate scapam de ora 5 , ca m-a terminat....Daca si maine tot asa baga alarma, maine seara ne culcam la 8. Vedem cum e mai bine. Desi 9 as fi vrut sa fie ora de somn, incercam toate variantele ....ca e jale cu trezirea la 5. Cum sa fac eu fata la joaca de la ora aia ???? Nici cocosul vecinului nu se trezeste asa devremeeee 
Aici dorm !!!!
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babymom75 spune:
Mai Alina, deranjezi copilul cand suge? Ei! Ei!
Aparat/protectie pt. tzantari - eu am luat cand era Victor bebe dispozitivul acela cu ultrasunete de la Chicco, Zanzano parca-i zicea, dar nu mi s-a parut ca are vreun efect. Tzantzrii bazaiau la fel de frenetic prin camera, asa ca l-am aruncat nici nu stiu prin ce cotlon. Acum cu mutarea cred ca nu mai am nicio sansa sa-l gasesc. Si dadusem pe el ceva banuti, cred ca peste 500 de mii din alea vechi...
Substante repelente eu nu indraznesc sa-i dau pe pielea lui Dragos. Si asa are o tendinta spre alergii si mi-e teama sa nu-i fac cu mana mea ceva. Asa ca ne papa tzantzarii in voie. Uneori, cand e cald si dormim cu geamul deschis, mai bag Raid-ul solutie in priza.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babytza spune:
Paula , Denisa , Codruta 

Felicia
pupici pentru Vladut 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya