Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Luminita, cum mai sunt pretiosii tai? S-au facut bine? Mai tineti regim? |
uf, multumesc de intrebare, suntem mai bine, dar nu roz... ieri am terminat tratamentul, am ramas doar pe PROSPAN, avem inca o tuse ingrozitoare + tantum verde, ptr gatut... si aspirat cei mai multi muci pe care i-am vazut vreodata

suntem in continuare pe regim alimentar, dar nu atat de strict
am renuntat momentan la banana, cred ca am dezvoltat o alergie la ea
alta e problema insa. nu mai vor sa bea lapte! si daca ar bea si alte lichide, as intelege, dar nu! ei nu beau apa, ceai, sucuri, nimic, nimic, orice as face, am incercat toate variantele de a-i face sa bea... pampersii sunt uscati...

sper in continuare sa fie de la laptele fara lactoza, la care, treptat, incepem sa renuntam... altfel, nush ce vom face...

Dragos cum este??
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
denisa.g spune:
Buna fetelor
AM intrat doar sa arunc un ochi si am vazut ceva si a trebuit neaparat sa scriu: Nerantula - felicitari pt minunea din burtica ta , sa fiti sanatosi amandoi, sarcina usoara si la termen si numai bine.
Scuze de intarziere dar abia acum am vazut "semnatura ta" . Pupici si numai numai bine. 
babymom75 spune:
Lumi, imi pare rau ca inca nu sunteti perfect OK. Iti inteleg ingrijorarea in legatura cu faptul ca nu vor sa bea lichide, dar daca nu au semne de deshidratare, inseamna ca nu e chiar asa grav. Dar stiu ce simti tu... Din pacate nu stiu ce tertip sa te sfatuiesti sa folosesti pt. a-i determina sa bea totusi ceva. Cu lingurita ai incercat? Sau eventual cu pipeta, chiar daca ar fi doar o cantitate infima... asa, picatura cu picatura.
Eu cred ca nu le place laptele delactozat - are un gust oribil. Stiu ca si Victor cand a avut gastroenterocolita, pe la 11 luni, cu greu a baut 50 - max. 60 ml/masa.
Sanatate baietilor si tie tarie sa rezisti! Ai toata admiratia mea, sa stii!
Dragos e putin mai bine, am renuntat sa-l mai aspir pt. ca era un circ greu de suportat chiar si pt. mine care sunt "rodata", asa ca mucii ii curgeau ca doua lumanarele verzi pe sub nas pana in gura, nu ma lasa nici sa-l sterg, ca se enerva groaznic, si-i intindea pe toata fata si in par cu manutele, ce mai... ca un pui de tigan. Acum de 3 zile, pt. ca homeoptaul nostru e in Grecia la ceva congres de-al lor, am inceput sa-l tratez eu dupa principiile alopate si-i dau picaturi cu antibiotic si in nas si in ochisori pt. conjunctivita, ca nu mai suportam secretiile acelea purulente si mucii. Asta e... sper sa nu ma ucida homeopatul cand s-o intoarce si-o auzi ca l-am "tradat".
Cu somnicul am descoperit care era cauza crizelor si-a rezistentei la adormire - cred ca am exagerat eu cu cafeaua
. De cand ne-am mutat nu mai faceam fata oboselii si m-am apucat iar de baut cafea, dar in ultima vreme cred ca am cam sarit calu'.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
CD27 spune:
nusha si eu i-am dat danonino
si cremoso, danonino ma scuteste de facut franzica in casa dar nu e preferatul lui, cremoso este
probabil nu sunt cele mai bune produse pentru copii sau adulti
dar am luat si alte marci ai au acelasi terment lung de garantie
in we mergem la mare, cine mai vine?? fetele din constanta, vreti sa ne vedeti?![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

Paula-Laura spune:

Buna mamici si dragi bebeici!!
In primul rand doresc sa urez LA MULTI ANI sarbatoritelor:
Nushulica
Leah
Claudinna
Sanziana
Luminita eu l-am facut pe Mihnea sa bea ceai de la Humana(la inceput, acum bea si apa)dar are lactoza. Si mai bea ceai de menta cu suc de mere cu mare placere. Incearca si tu o combinatie de ceai cu fructe care le plac, important e sa bea lichide intr-o prima faza 
Nerantula eu am facut transvaginala cu Hamid a sase saptamani si 2 ziel si s-a vazut inclusiv activitatea cardiaca, deci cred ca va putea cel putin sa iti confirme. Doar sa nu te astepti sa faca si conversatie Hamid cand face ecografia, ca nu face.Mie nu mi-a placut felul lui de a fi, desi citisem de bine pe forum de el, chestie de simpatie ![]()
Andy.p, Babytza felicitari pentru puii vostri mari! Ca maine si piticii nostri vor fi in aceeasi etapa!
Lidia sper sa fiti ok si sa nu trebuiasca sa va intoarceti acasa 
Atat am retinut din ce am citit
(ma rog, si la care sa imi pot da cu parerea)
In rest noi suntem bine, in we merg la o nunta in calarasi si las copilu cu mama peste noapte...am emotii, sper sa fie ok
Saptamana asta cupilu meu s-a facut mare(ca doar avem 8 luni) si a inceput sa mearga taras prin casa, se da jos din pat singur, se ridica in picioare tinandu-se de orice apuca si a zis si mama(dar eu eram la munca 
asa ca astept sa se repete momentul)
pup boboceii si mamicile si va citesc din umbra in continuare 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nerantula spune:
Paula, sper sa vada bine Hamid si sa nu mai comenteze aiurea, macar sa tina in el
Pentru activitate cardiaca totusi cred ca e devreme, dar eu tot ma duc si cu dorinta asta in gand ... poate, cine stie ..![]()
Am vorbit si eu cu Lidia la telefon, gasisem un apel nepreluat de dimineata de la ea .. s-a aprovizionat cu antibiotic pentru la noapte, deocamdata il tinea in frau cu antitermice .. si cauta homeopate prin Mangalia
. Uof, ce ghinion si neplacere, sa ti se intample asa in concediu
, ea crede ca de la apa rece a facut rosu in gat, desi a tinut-o la soare in piscinuta. Am si eu niste emotii pentru saptamana viitoare!
CD, si eu am studiat intr-o zi termenele de expirare de la iaurtele si erau destule care expirau dupa Danone .. deci nu cred ca e asa de speriat, se poate si mai rau, insa alte firme nu au avut atata reclama negativa probabil .. Cremoso i-am dat si eu o data lui Gruia, din lipsa de altceva, si i-a placut mult!
Babymom
, multumesc de raspuns si multa sanatate lui Dragos in continuare, sa se faca bine cat mai repede. Si la noi treaba cu aspiratul era horror, dar nu suportam sa-l aud cum respira si il chinuiam cateva minutele pe zi. Au trecut dupa ce a iesit dintele la suprafata ..
Denisa
, multumesc frumos! Multa sanatate si voua si numai bine!
Lumi, ce fel de lapte fara lactoza ai luat? Ar trebui sa iau si eu pentru Gruia, dar sunt sigura ca-l va refuza ... mai astept rezultatul de la IgE, sa vad exact la ce e alergic, poate scapam si putem bea normal (de fapt mie pentru cereale imi trebuie) Apa nu bea nici Gruia, insa din fericire el mai trage de tzitzi (azi TOATA ziua a stat atarnat de mine, cred ca simte el ca se intampla ceva si nu va mai avea exclusivitate
) .. uneori mai reusesc sa-i dau cu lingurita, dar se plictiseste repede. Multa sanatate puilor!
*3
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
angelynna82 spune:
Buna seara 
Multumim pentru urari 
Nushulica, si eu i-am dat Danonino dar m-am obisnuit sa ii fac crema de branza Fagaras cu fructe si e acelasi lucru cu Danonino, chiar mai bun,
ici
Nerantula e un scump Gruia
, cred ca se vede cu transvaginala,
si vacanta placute. Sa ne spui vestile de la eco 
Mocica
am burticoasa
Oana
ala nu era vanticel, altfel am fi stat (oricum am stat cam 3 ore)…..plus ca se innorase asa ca….am facut pasi (Pseu: trebuia sa fac si mancare
)
Sanziana felicitari pentru bilant 
Lidia
pentru Stefanut, sa se insanatoseasca repede
Babymom sanatate lui Dragos,
ici multi de la noi
CD wk placut la mare 
Paula Laura felicitari pentru realizarile bobocului, cu siguanta vei mai auzi MAMA 
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
Nerantula spune:
Codruta, Nushulica, Andy_galro, Lumi, Ada, Oana, Angelynna 
Sanziana, felicitari pentru bilant, stati foarte bine!
Oana, ce cantitati mai papa Davidutzu? Nici eu nu mai reusesc deloc cu legumele, adevarul ca oricum le-as face, ies asa de yac la gust, il cred si eu ca nu ii plac.
Voi cum faceti legumele la cuptor?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
babymom75 spune:
Mda... pe cand ma laudam ca s-au rezolvat problemele la culcare, iar mi-au trebuit 45 de min. sa-l conving pe Dragos sa se culce. Se tot ridica in picioare pe saltea si topaia in timp ce se tinea cu mainile de parul meu - Au! Au! Ba mai nou a mai descoperit o prostioara: se duce in patru labe langa perete si din pozitia asta incepe sa se loveasca cu capul de perete; e drept ca asa incetisor si cu prudenta, dar arata tare ciudat dandu-se cu capul de pereti
. Cred ca-i plce zgomotul pe care-l produce si-l simte diferit... cu capul
...
Denisa, nu te-am mai "vazut" de mult pe-aici.
Am vazut pozele cu Edwin pletos si tuns - e frumos oricum! Si am mai vazut ca v-ati intalnit cu Aleasa. A fost fata la voi sau ati fost voi la ea?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
felicic76 spune:
sunt leshinata de ras
Am fost la cumparaturi, diverse pentru casa, iar cand am ajuns acasa, tati s-a gadit sa se relaxaze cu un iaurt pe canapea. Vladut tot pe canapea, eu la bucatarie cu treaba.
Baiatul s-a tras langa ta-su usor, usor, pana a ajuns langa el si i-a luat iartul din mana si lingurita

Ta-su era siderat, se uita la fi-su cum se chinuia sa linga iaurtul
, iar Vladut tinea lingurita la loc de frunte, in sus, actiona doar cu gura, cu limba

acum s-au impacat, au adormit amandoi![]()