CAPITOL ANIVERSAR! LMA!! Iulie-August 2005!!! (24)
Raspunsuri - Pagina 5
Tethys spune:
Si... va las si o -luta...
Va doresc un weekend fain, frumos, linistit, relaxant... asa cum vi-l doriti ! &
Mi se spune "argint viu"...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Ziua buna inimioareleor!
La Multi Ani,sanatate multa si numai bucurii alaturi de cei dragi pentru ANDREI al Corbioanei si pentru AIDAN al Blackpanterei!!!
Delia da,ne-a iesit infectie cu Proteus la urocultura pe care am facut-o tot la indicatia alergologului ca si toate celelalte analize.Eram curioasa daca se scapa atat de greu pe cat se vorbeste de el.Nu are manifestari gen febra,usturimi la urinat sau sa faca mai des.Marti avem programare si la dr de fam si la alergolog.
Laura sper ca va simtiti bine si Rares si Bianca sa aiba o vacanta perfecta!Vor avea si mami si tati putin mai mult timp liber!
Cryna multumim de cafeluta,cu tot cu musafiri ai grija si de noi!
Va pup pe toti,week-end placut!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata inimioarelor! Poftiti la -luta de duminica!
Pentru cine doreste sa ne mai vada oleaca... va pun cateva poze ceva mai noi... iar, pozele in care sunt imbracata cu tricouasul mov sunt facute de Robert ... ha, ha, sa-l vedeti ce butoneaza el camera foto ... si cum da instructiunile: "Stai asa... zambiti va rog! Hai sa-ti arat ce poza frumoasa a iesit... asta nu-i buna... fac alta... bla-bla-bla". De mai muuult timp are mama fotograf personal ... ca, inainte faceam pozele cu telefonul... si-l butona si pe ala, sa faca si el poze ...
Deci, aici, suntem noi doi... cei "vechi" & cei "noi" :
Schimbare de "look"
V-am -at pe toate & s-aveti o duminica placuta!
Oare ce varsta avem?!?
valcampan spune:
Mai crynut a ce zimbareti am vazut eu pe acolo si puiul si mama doi fericiti bravos asa va vreau mereu !
Eu sunt cu casa intoarsa pt ca ma apucai de facut balconul si baia, praf peste tot, David isi insira trenulete pe parchet mereu si turuie mereu. Scoate niste perle si replici pe care le aude de la mine, unele rostite cu mult timp in urma dar el buretel ce e le=a retinut. Sunt atit de multe ca nu mai stiu exact ce si cum spune. In fine a venit de la tara plin de bubite doctorul ne=a trimis si pe noi la alergolog marti dimineata o sa mearga mama mea cu el ca io am servici nu gluma.
Am avut o saptamina tare urita si stresanta sper sa nu mai am asa ceva curind.A venit si d=l tata sa isi vada copilul desi e in tara din februarie abea acum a venit la noi, asta pt ca l=am amenintat eu ca il dau in judecata pt neplata pensiei alimentare. Nici nu s=a grabit sa=l pupe, spunea ca nu ii vine sa creada, probabil e normala reactia asta daca nu l=a mai vazut de la 2 luni, insa nu mi s=a parut normal ca la plecare sa nu isi ia la revedere de la el. Procesul de incredintare a copilului nu s=a terminat nici acum desi e inceput din noiembrie 2007 basca joi judecatorul a hotarit sa mute procesul la Sibiu de unde este tatal copilului de am ramas consternata.
Insa asta sunt nimicuri pe linga faptul ca a trebuit sa imi iau la revedere de la fosta mea coleguta despre care v=am spus intr=o zi ca avea probleme mari de sanatate si incercam in felul meu sa o ajut. S=a dus acum e linistita , cred ca se uita de sus si isi vegheaza fetita.
Acum urez si eu un dulce LA MULTI ANI copilasilor sarbatoriti sapatamina ce a trecut si data viitoare sper sa revin cu vesti mai bune.
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan
Tethys spune:
'Neata inimioarelor! Haideti la -luta de inceput de saptamana .
La noi deja soarle incepe sa arda... deci, vom avea ceva canicula si azi , chiar daca ieri a plouat... uffa... asta e... cald, cald, cald ...
Valy, multam fain pt. complimente & . Eeeee... in poze suntem, noi, mereu fericiti ... macar in poza sa dam bine ... nu ca n-am avea si alt gen de poze ... cand n-are chef de stat la pozat, de ex., sa-l vezi pe Robert ce moaca serioasa isi trage, suparata ... sau te stramba ... si, am si eu, poze mai naspa ... amu, vi le pusei pe alea mai frumoase, mai "happy" ... Oricum, mie imi place sa fiu zambareata in poze, asa ca, il invat si pe Robert sa fie tot asa, chiar daca nu reusesc mereu (dadui deja explicatiile cu de ce: n-are chef, face pe sugubatul, etc.)...
Dam dulce lui David, ca sa scape repede-repede de bubite! E sezonul alergiilor din pacate ... si io, mi-s plina de iritatii de la caldura pe burta, coapse ... bine ca, macar Robert n-a mai facut anul asta... si sper sa nu cobesc si sa faca ... Mult succes la alergolog , sa nu fie ceva grav si sa-i dea un tratament bun si eficient.
Iti dam si tie dulce ca sa treci peste neplacerile avute cu tatal lui David, e cam ciudat ca, dureaza asa de mult procesul de incredintare ... la mine a tinut cam 9 luni... si deja la vreo cateva luni intrasem in panica ca ma lungeste nu stiu cat ... cum de a mutat procesul la domiciliul tatalui? Parca ziceai ca el nu e in tara, nu? Ar fi trebuit sa-l lase sa se desfasoare unde esti tu. Cam naspa asa ... nu stiu ce sa zic... capul sus, ca o sa se termine cu bine pana la urma! Ai sa vezi .
Si, condoleante pt. colega ta! Mai mult ca sigur ca, isi vegheaza micuta de acolo de sus !
Cam atat de la mine ... Va pe toate & va doresc sa aveti o saptamana buna, frumoasa, lipsita de neplaceri si plina de bucurii!
Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Buna dimineata inimioare!!!
Cryna multumim de tratatie!Si ce bine suna faptul ca la voi se vede soarele...La noi e asa de nor si racoare,de-mi vine sa o iau spre munte nu spre mare.
Vali imi pare rau ca ati avut neplaceri cu 'tatal".Si pe mine m-a lasat masca faza cu mutatul procesului.Oare in ce baza au hotarat asta?
Nu am cuvinte sa-ti spun ce rau imi pare pentru fosta ta colega.Sa aiba Dumnezeu grija de fetita,iar mamica sa-si gasesca linistea.Dumnezeu sa o ierte!!!
MMN
nicoll_mada spune:
Am uitat sa uram La Multi Ani si toate cele bune pentru toti ce-si aniverseaza azi onomastica!!!
Am programat-o pe Codruta maine la control la "3 aparate".La medicul de familie,la gineco sa facem si analiza secretiilor sa-mi iasa mie din cap ca ar putea avea si ceva candidat si apoi la alergologie cu tot dosarul de analize dupa noi.
Va pup fetele,zi si saptamana buna!
MMN
Tethys spune:
Ioi... ma intorc din drum... ca, uitai sa felicit sarbatoritii zilei ... deci:
"La multi ani!" & tuturor ce-si serbeaza azi onomastica, de Sf. Petru si Paul!
Nicoll, multa bafta la controale & ! Sa iasa totul bine, sa nu fie chiar ceva grav .
Gata... amu fug ... la toate &
Oare ce varsta avem?!?
Laura25 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Andrei si Aidan! (scuze de intarziere)
La multi ani celor ce-si serbeaza ziua numelui!
Cryna sunteti 2 frumosi vambareti. Ma bucur ca ai pus poze si v-am putut admira.
Vali condoleantze pt colega ta Trist ...
Sanatate multa puiului, sa scape de bubitze. Tie spor la treaba, sa termini repede cu santierul.
Nicoll sanatate multa Codrutzei si curaj, sa treaca repede peste toate controalele si vizitele la medic.
Noi am fost la ai mei in we. Au ramas copii acolo, in vacantza. Nu stim inca daca o sa ii lasam toata vara sau o sa-i mai aducem acasa. E aiurea ca soacra mea nu vrea sa stea cu ei cat sunt eu la servici (desi ar putea, ca e profesoara, e in vacantza, e singura...) si ar trebui sa stea doar sora mea cu ei cam mult. In rest, toate bune.
Pupi si sa aveti o zi buna!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
valcampan spune:
Multumim de incurajari si de urari si pentru ca azi e o zi deosebita pentru mine, mamica de Petru-David, urez tuturor ce isi serbeaza azi ziua de nume sa fie sanatosi, luminosi in suflete si intelegatori. Abea astept sa ajung diseara acasa la al meu sarbatorit pentru ca de dimineata am primit o comanda superserioasa dela el si anume sa-i iau castel de tort. Ma tot intrebam pe la ce cofetarie as putea gasi diseara un tort sub forma de castel iar o colega mi-a spus, in ultima instanta, sa-i iau un tort si sa-i atasez un castel de jucarie. Sper sa tina faza....
Nu stiu daca mai am timp saptamina asta sa revin de aceea tin sa urez LA MULTI ANI ! pentru toti sarbatoritii acestei saptamini.Pupicei multi dragi copilasi si voi mamici sa stiti ca o sa revin curind.
Poze cu noi la http://community.webshots.com/user/valcampan