CAPITOL ANIVERSAR! LMA!! Iulie-August 2005!!! (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Delia da,ne-a iesit infectie cu Proteus la urocultura pe care am facut-o tot la indicatia alergologului ca si toate celelalte analize.Eram curioasa daca se scapa atat de greu pe cat se vorbeste de el.Nu are manifestari gen febra,usturimi la urinat sau sa faca mai des.Marti avem programare si la dr de fam si la alergolog.
Laura sper ca va simtiti bine si Rares si Bianca sa aiba o vacanta perfecta!Vor avea si mami si tati putin mai mult timp liber!

Nicoll, si Christine a avut si cred ca inca mai are Proteus Mirabilis. Intr-adevar fara usturimi la urinat, insa a avut dureri in iarna si multe imnfect repetate cu Proteus Mirabilis si med spun ca nu stiu ce poate fi. Cistografia si eco sunt bune, fara reflux in rinichi. La voi ce legatura are Proteus cu alergia?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

De Proteus intr-adevar se scapa destul de greu, C o are din ianuarie. A tot luat antib, a ajuns la profilaxie si acum med zic sa continue inca 6 luni insa noi am oprit ca venim in Ro si vreau sa mearga si acolo la med, vrem o alta parere. Partea proasta, este ca acum ne-am reintors la scutec, noaptea, la gradi si la iesiri ptr ca vezica nu mai funct ca inainte si-il scapa pe pipi

Nicoll, tu cum ti-ai dat seama ca Codruta are Proteus? Pe care il are ca sunt 2 tipuri de Proteus. Sanatate maxima!

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata inimioarelor!

"LA MULTI ANI!" 4 anisori
DARIANNA (Ioana Co)

Pt. toate mamicile de inimioare, las -luta de rigoare ...

Deci, poftiti la !!!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Buna dimineata!Haideti fetele sa savuram o !Trebuie sa ma trezesc ca azi noapte pitica mea a avut chef sa se jaoce si sa ne iubim pana aproape de miezul noptii.

Pentru ziua de azi uram La Multi Ani,sanatate si numai impliniri pentru DARIANNA a Ioanei Co

Ica la noi e o poveste destul de lunga cu bubitele astea.Fata le are de ceva timp,nici nu mai pot sa spun exact mom primei aparitii.Si am zis ca sunt ba de la capsuni,ba de la castravete,rosii,kiwi,ou sau mai stiu eu ce.Pana cand la un moment dat la un laborator de analize ne-a spus sa nu cumva sa aiba o candida netratata la timp care o data cu cresterea copilului poate erupe si pe corp.Am spus acest fapt si medicului alergolog,daca tot plecasem la investigatii am zis sa poata avea toate datele.Apai dumneaei ne-a zis sa facem urocultura si nu analiza de secretii cum era normal.Si uite asa la urocultura a iesit Proteus.Dar nu stiu sa-ti spun ce tip ca pe buletinul de naliza nu scrie.Si nici nu specifica ca ar exista mai multe forme.Am sa intreb azi medicul de fam,mergem pt tratament.
Azi o sa facem si analiza de secretii si vom avea si celelalte rezultate.Trebuie sa vedem incotro o apucam ca eu nu mai rezist la atatea bubite.
Va pup fetele,fug la treaba ca azi am program redus din cauza de dr.Sper sa revin diseara cu concluzii.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Laura, multumim de complimente . Numai bine la toti !
Valy, sper ca ai avut succes cu tortuletul .
Ica, ma bucur ca ai mai dat si pe la noi ... chiar daca cu vesti triste ... multa sanatate lui Christine & ! S-aveti un sejur frumos aici, in Ro .

V-am -at pe toate & o zi buna! &

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Nicoll, mama... da', ce facusi??? Iar trimitem amandoua odata??? ... eeeee... io, is la deja... am si terminat-o ... dar, mai vreau ... si Robert imi mai face figuri d-astea, cu iubitul in miezul noptii dar, dupa ce adormim deja ... de obicei, ma trezeste pe la 3 noaptea, 4 sau 5 dimineata ... -am dulce zvapaiata iubareata. Mult succes la doctor! -am dulce si pe Codruta, ca sa se faca bine cat mai repede. la toata gasca, de altfel ...
Gata. Acum chiar c-am fugit si eu ...
& la toate mamicile de inimioare.

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Cryna, multumim

Nicoll, sanatate si sa rezolvati rapid. Codrutei

Uram si noi La multi multi ani inimioarelor sarbatorite !!!

Mergi la inceput

'Neata inimioarelor! Poftiti la -luta!!!

Si, bineinteles:

"LA MULTI ANI!" 4 anisori

DANIEL (Orca)
ANDREI PAVEL (Alina78)
DARIA IOANA (Calina03)

V-am -at pe toate. O zi buna! &

Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata inimioare!Cryna la fix cafeluta,am mai "servit" una si la pestisori,sigur voi reusi sa alung somnul.

La multi ani,sanatate si numai bucurii pentru DANIEL -al lui Orca,ANDREI PAVEL- al Alinei78 si DARIA IOANA-a Calinei03!!!

Si acum sa va zic de doctori...Avem pentru 6 luni interdictie la lapte si produse cu.Nici macar un biscuite cu lapte nu trebuie.Dupa care se repeta analiza si mai vedem.In tot acest timp vom lua Aerius si Zyrtec,iar ca varianta de lapte avem formula lapte cu soia si Pregomin AS.Ultima varianta pica,nu se aduce decat pe comanda speciala,iar in Ploiesti nici macar Sensiblu nu se prea risca,este peste 1.6 mil cutia de 300gr.Asa ca vom folosi prima varianta de la Humana,care este 51.11ron cutia de 600gr.
Pentru infectia urinara luam Cedax 10 zile si dupa inca 10 zile repetam analiza.Si ieri am fost si i-a recoltat si pentru secretii.A stat mititica asa de cuminte,nu a zis nimic.Vom lua rezultatul dupa ce venim de la mare.
Si sa nu va mai zic ca desi ieri aveam de ridicat rezultatele la Ige si testul Elize nu aveam ce,ca nu venisera.Am facut un circ in clinica de cred ca nu ma vor uita.Au sunat la Bucuresti si intr-un tarziu le-au trimis pe fax.
Cred ca regimul efectiv il vom tine 100% dupa intoarcerea de la mare.Functie de cat de variat vom gasi papa la mare vom tine si acolo.Pentru moment ma simt foarte multumita ca stiu ce si cum si sper ca vom scapa de nenorocitele astea de bubite.
Acum va pup,ma apuc si eu de treaba,zi buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna mamici si LA MULTI ANI puiutilor aniversati pana acum. Doamne cum au trecut 4 ani... Eu ma uit la Andrei si nu imi vine sa cred ca e atat de mare.
Noi suntem la capitolul:"mai vreau o sora sau un frate" si pt ca nu apare, a gasit el solutia si anume sa o luam la noi acasa pe nepotica mea care are 11 luni. De fiecare data cand ne intalnim cu ea, are aceeasi dorinta, iar cand sunt impreuna, nu are voie nimeni sa se atinga de ea si se joaca minunat.
Vrea sa stam cat mai mult impreuna si i-am explicat ca daca nu ma duc la serviciu, nu avem ce manca. Intr-o seara mi-a spus ca a gasit el solutia:" nu mai mancam".
E pasionat de Peter Pan si de Mickey Mouse si ii place foarte tare sa ii citesti povesti, dupa care sa iti "citeasca" si el. Cu mancarea avem ceva probleme, pentru ca trebuie sa avem cate o poveste pentru fiecare fel de mancare, dar ne amuzam cu inventiile.
Va pupicesc si mai vorbim!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput