CAPITOL ANIVERSAR! LMA!! Iulie-August 2005!!! (24)
Raspunsuri - Pagina 7
Tethys spune:
'Neata inimioarelor!
"LA MULTI ANI!" 4 anisori
OANA (emaaimee)
() (claudiastefan24)
Mi se spune "argint viu"...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Poftiti la -luta!
Of Nicoll, cam rau cu regimul , dar trebuie, nu? dulce si o mare ca sa reusiti sa treceti cu bine peste alergiile si infectiile astea! Bine ca, macar, ati aflat ce are si ati inceput tratamentul adecvat. Multa sanatate Codrutei si, tie, multa putere sa tii regimul fetei , ca sa treceti cu bine peste asta. Si, s-aveti un sejur marin placut in vacanta, cand veti merge la mare .
Lulu75, ce scump e Andrei , cand iti cere fratiorul sau surioara de rigoare . Pai, ce mai stai mami??? Pune si fa-i ... o surioara sau un fratior . Dam dulce la amandoi, ca sa aveti spor la povesti .
la toate inimioarele.
Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Zi buna tuturor inimioarelor!
La Multi Ani,sanatate,impliniri si numai realizari pentru SOARELE Emeiaimee-OANA si pentru COPILASUL Claudieistefan24!!!
Si va las si eu o ca-s bucuroasa ca se indreapta timpul
Luminita va dulce si zau ca te mai asteptam sa ne mai spui ce face "boierul" Andrei,cum se joaca el cu "surioara de imprumut" si ce povesti mai cititi sau inventati.
Vali cum a fost cu tortul?I-a placut baiatului?
Cryna mama,doar nu e prima data cand ne "intersectam" la scris.Om avea noi vre-o chestie care ne face sa scriem mai in acelasi timp.Offf ...iubirea asta a puilor e asa de dulce,sincera si benevola...desi imi cad ochii in gura uneori nu pot sa refuz atat placerea ei cat si a mea
Laura ce fac gemenii la tara,cum se simt?
Va pup,fug la treaba!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
'Neata inimioarelor!
MATEI (starchi)
Las o -luta pt. toate mamicile de inimioare... si, dupa aia, fug si io ... deci, poftiti la -luta!!!
S-aveti o zi buna! &
Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
toate inimioarele!Si multumim Crynei pentru tratatie.
Uram si noi La Multi Ani,sanatate si impliniri alaturi de cei dragi pentru MATEI al lui Starchi!!!
Aceleasi urari de La multi ani si tot binele din lume le avem pentru copilasii ce-si vor serba ziua in perioada cat vom fi plecate in concediu.Maine nu stiu daca voi mai reusi sa intru,iar duminica dimineata plecam.
In alta ordine de idei va spun ca am gasit lapte praf din soia si branzica la un magazin pro-biotic si am multumit-o pe deplin pe Codri.A baut saracuta laptele de ziceai ca nu exista ceva mai bun pe lume.La branzica nu s-a simtit prea satisfacuta.
Sincera sa fiu mie nici una nici alta nu mi-au placut.Dar important este ca avem cum sa tinem regimul.
Fetele va pup si sper ca la intoarcere sa va gasim cu bine si sa citim despre aniversari cat mai reusite.
De altfel pe data de 12 avem si noi de sarbatorit pitica,face 2 anisori.Ce dragut,o vom face pe malul marii.
Gata la toata lumea!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Laura25 spune:
'Neata!
La multi ani Oanei (scuze de delay) si lui Matei. Sa fiti sanatosi, voiosi si iubiti .
Nicoll,Cryna va rog eu, scoateti din mesajele de felicitari si urari de la multi ani pe Matei al lui Monicutz. Nu va suparati, dar daca as fi eu in locul Monicai, m-as simti aiurea.
Luminita pupa dulce pe Andrei din partea mea si ... sper sa i se indeplineasca dorintza intr-o zi
Eu sunt la Cluj careva zile, am venit sa cunosc oamenii din firma cu care voi lucra. Copii sunt bine, le dor de noi si imi tot zic sa vin la ei, dar in rest sunt ok. Se joaca mult, fac tot felul de activitati, mananca bine, dorm de rup... deci le e bine.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tethys spune:
Ok., Laura. M-am conformat si am "corectat"... probabil ai dreptate . Sedere placuta la Cluj si numai bine in continuare shtrumphilor .
Nicoll, -am dulce pe curajoasa si rabdatoarea de Codruta si va doresc s-aveti un sejur marin superfain . Si, bineinteles, o aniversare superfrumoasa piticei de Stefi . la toata gasca de gagici, de altfel .
la toate inimioarele &
Oare ce varsta avem?!?
lulu75 spune:
LA MULTI ANI ANIVERSATILOR DE AZI!!!
Asteptam sa ne trimita Doamne Doamne din cer o samanta pentru un fratior sau o surioara.
Va pup si va doresc un week-end minunat!
Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Tethys spune:
'Neata inimioarelor!
RADU (Sorel)
MATEI (bebestrumfita)
Hmmmhhh... cam "complicata" listuta de la inceputul capitolului ... pt. mine cel putin ... ca, sunt persoane pe care, nu numai ca nu le cunosc dar, nici nu prea m-am "intersectat" cu ele pe DC vreodata ... se mai uita pe aici, pe la noi, sau... is doar scrise in listuta si atat? ... mno, poate voi le cunoasteti mai bine... ce stiu eu ?
Va las o -luta, un , un , o , o ... ce doriti... si s-aveti un weekend placut! .
Oare ce varsta avem?!?
Laura25 spune:
La multi ani, Radu si Matei!!
Cryna, ar trebui (f. serios) sa ti se dea un premiu pt consecventa . Ce mai face Robert? Cum va distrati in vacantza?
Nicoll vacantza placuta, vreme buna si petrecere frumosa!! Te duci singura cu amandoua fetele, sau mai merge cineva cu voi? Iti doresc sa reusesti sa te relaxezi si sa te odihnesti si tu.
Eu plec azi spre casa. M-am conversat dimineata de pe messenger si ne-am vazut pe web-cam cu copiii. Avem un dooor.. imi povestesc ce fac acolo, cum se joaca, dar tot zic 'vreau acasa la tine' sau 'vino aici la noi'.
Un we frumos sa aveti!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me