CAPITOL ANIVERSAR! LMA!! Iulie-August 2005!!! (24)
Raspunsuri - Pagina 4
delia grozav spune:
Monica Elena ma bucur ca sunteti bine si mai aud de voi. sa cresteti mari si sanatosi. ce mai face Anis?
Marami,cu specialitatea mea, de neonatolog nu pot profesa decat in spital.
delia grozav spune:
Nicoll Mada, sper sa va rezolvati si voi bubitele si sa va distrati de minune la mare.
Si noi mergem in iulie, abia astept.
Tethys spune:
'Neata inimioarelor!
"LA MULTI ANI!" 4 anisori
MIHNEA GABRIEL (Monica-Elena)
MIHAI (Cris Ciurea)
Mi se spune "argint viu"...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Oare ce varsta avem?!?
Tethys spune:
Poftiti la o -luta!!!
Ce ma bucur ca s-a "intensificat" activitatea pe aici, pe la noi !!!
Delia, multa sanatate lui Adi, dulce Medeei, sa creasca mare si frumoasa, iar tie, multa bafta la gasit serviciul care-ti trebuie .
Nicoll, bine ai revenit . Multa sanatate Codrutei & ! Iar, tie spor la munca... stiu ca ai destula ... si, sa aveti parte de multa distractie la mare .
Monica, va doresc o super "party" acolo, la mare .
Hmmmhhh... la noi, ploua cu soare & ... dar, e frumos... bine si asa ... ca la mine-n suflet, de altfel ... ma sincronizez cu vremea ... ...
Gata. V-am -at pe toate... fug ...
Oare ce varsta avem?!?
nicoll_mada spune:
Neata inimioare!!!
La Multi Ani!!!Sanatate,multe bucurii alaturi de cei dragi si dramul de noroc atat de necesar pentru MIHNEA GABRIEL al Monicai-Elena si pentru MIHAI al lui Cris Ciurea!!!
In rest fetelor imi e teama ca nu am vesti foarte bune.Ne-au iesit analizele partial si as vrea sa o intreb pe Delia sau pe oricine are cunostinte in cauza ce stie de infectia urinara cu Proteus.Asta ca prim aspect si din rezultatele de la Panel 4 antialerguc avem rezultate relativ crescute la lapte pasteurizat-valoare 1.6,alfa-lactoglobulina-valoare 2.7,beta-lactoglobulina 2.3,albumina bovina 0.6Oare vom avea interdictie la laptele de vaca?
Mai avem de asteptat rezultate la Ige totale si la testul Elize.
va pup fetelor,plec la treaba!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
nicoll_mada spune:
Crynule ca sa treaca ploaia din suflet si sa ramana numai soarele.Multam de cofee,buuuuna!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
marami spune:
La Multi Ani, Mihnea
Recuperez din greu multele ore de somn pierdute in ultimii ani, la ora 21-22 cel tarziu opresc calculatorul, ideea era sa incerc cumva sa-i fac Oanei un program de somn normal pentru un copil am o minune de copil care ma conduce cu multa gratie, acu doua seri era ora 1 jumate si ea nu dormea, o tinea tot pe a ei ca nu-i este somn, am avut un flash, dintr-un copil vioi, sanatos ajunge o leguma pentru ca eu nu stiu sa ma impun asa ca am schimbat putin regulile jocului, ma pun langa ea si stau acolo pana adoarme, aseara am adormit si eu
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Laura25 spune:
Buna!
La multi ani Mihnea si Mihai!! Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi, plini de noroc si fericire
Delia ma bucur mult ca ai mai dat un semn! Sanatate multa la copii si tie bafta! E mare pacat ca nu sunt locuri pt doctorii tineri si cu dorinta de munca, dar pe de alta parte toate mamele se plang ca le e greu sa gaseasca un medic bun.
Cryna capul sus! Lasa ca iese soarele!
Nicoll sanatate multa Codrutzei! Imi pare rau ca au iesit analizele asa aiurea. Macar bine ca stii cu ce sa te lupti.
Monica distractie maxima in we la mare! Sper sa aveti vreme buna si sa iasa o petrecere pe cinste! Esti o norocoasa cu asa bunici pt Mihnea. Pupam dulce baiatul
marami somn usor! Si eu aplic metoda cu bagat in pat la 21 si de multe ori adorm eu inaintea lor. Eu seara stau intre ei in pat si le citesc povesti. Dupa primele 3-4 fraze, incep sa casc daca e o poveste mai lunga, deja la ultimele pagini mi se inchid ochii, imi da Rares cate un ghiont "mai spune! citeste, mamiiii, de ce nu citesti?!?!" (ca dorm pe mine ....).
In we a fost super. Am plecat sambata si ne-am intors luni la pranz. Cei mici s-au comportat super, s-au jucat mult, am cules fragi, ne-am bagat picioarele intr-un rauletz de munte. Seara Rares a avut de comentat ca el vrea acasa, sa doarma in patul lui. Dar dupa ce se linisteau si adormeau, dormeau tun pana dimineata dupa 8.
Abia asteptam concediul cu pleacare la mare.
Vineri plecam la mama mea sa lasam copii in vacantza 2-3 saptamani. Acolo nu am net, asa ca o sa reapar luni. Va pup tare!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
delia grozav spune:
Nicoll v-a iesit din urocultura Proteus? Exact ce ai vrea sa stii? A avut si simptome, adica febra, urinat des, dureri la urinat? De ce ati facut urocultura?
Despre testele alergice din pacate nu prea ma pricep, trebuie interpretate rezultatele de alergologul sau pediatrul care le-a cerut.
Eu sper sa va lamuriti curand despre ce e vorba si sa va rezolvati problemele. Iti tin pumnii.
Tethys spune:
'Neata inimioare!!!
"LA MULTI ANI!" 4 anisori
ANDREI (corbioana)
AIDAN ALEXANDER (blackpanterro)
Oare ce varsta avem?!?