Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Am terminat ce aveam de facut, plec si eu la nu inainte de a ura multi ani fericiti impreuna Ceciliei si lui tati de Cristi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Am terminat ce aveam de facut, plec si eu la nu inainte de a ura multi ani fericiti impreuna Ceciliei si lui tati de Cristi!!!

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Seara incheiata cum nu se poate mai frumos: cu zeci de poze MINUNATE!
E clar ca aici s-au adunat cei mai frumosi copii de pe forum!

Pe mine ma asteapta o saptamana crancena...dar macar e saptamana in care plecam in concediu. Abia astept!

Noapte buna tuturor!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

n-am timp nici sa dorm:)
dar am intrat sa fac doua urari:
La mul;ti ani Adi, sa fii fericita, sa va mearga bine, sa te recuperezi usor dupa nastere si sa te bucuri de familia cea frumoasa!

Cecilico, la multi ani, sa ne auzim la nunta de argint!

Despre ieri...a fost excelent, mamici f frumoase, luminoase si destinse, pitici voluntari si duuuuulci foc!
Mi-a facut extrem de bine iesirea.

Piciulescu, parca te stiam de 10 vieti, iar Michael se lipeste de sufletel intr-o secunda! Sunteti minunati toti 3 (4! )

Mi-ar fi placut si o intalnire flickr, la anu poate:D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Crishtina, Danuta36, Erina, Betty, Sabina, multumesc mult de tot pt urari .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Rox, la mine ora aia era tarzie si eram in cautare de hrana .

Vazut pozele superbe cu fostii zulufi si balerinac ea gratioasa

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Adimercedes La muli ani!!! Sa fi sanatoasa si fericita, iar Lisa, samburel si sotul tau sa iti umple viata de fericire.

Cecilia aniversare frumoasa iti doresc si La multi ani

Fetelor sa va fie de bine la intalnire...mie sambata mi-a fost rau, iar Mario e racit, iar ziua nu s-a sfarsit deloc bine...eu in jurul orei 13 eram deja pe perfuzie (o colica biliara) iar pe Mario l-a internat tati in jurul orei 15... Mie mi-au dat drumul seara, dar am avut o noapte de cosmar....cred ca ma si balonasem si ma dureau ingrozitor coastele si undeva in spate in dreptul plamanilor, iar starea de greata ajunsese un mic copil pe langa durerile pe care le aveam.... Lui Mario i-au dat drumul azi, iar tati nu a dormit deloc la spital cu el...de la ora 2 noaptea a stat treaz pana de dimineata....asa ca am avut un weekend de vis si o spatamana fantastica...un idiot mi-a zgariat masina cu cheia...joi exact cand incepuse furtuna am ajuns acasa si am gasit un loc de parcare in fata blocului de langa mine; nici nu am apucat bine sa parchez si se indreapta catre mine in idiot de paznic care imi spune "sa vedeti ce patiti daca o sa va parcati masina aici"..eu ma uit la el si il intreb, daca este loc privat atunci sa imi arate autorizatia sau sa imi arate marcajul de la primarie...el in schimb continua sa imi spuna...daca va gasiti masina zgariata sa nu va plangeti...si bineinteles ca am gasit-o vineri de dimineata zgariata..asa ca am sunat la 112, au venit 2 politisti si au constatat iar azi am fost sa dau declaratie...de abia astept sa ii vina politia la usa asa zisului proprietar...revin mai tarziu

Betty78 18+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Betty, off, cat le mai trageti si voi. Multa sanatate va doresc tie si lui Mario, refacere rapida si sa treaca toate problemele de sanatate sa va puteti bucura de vara si soare!

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Am reusit sa pun pozele. Sunt aici.

Erina, superbe pozele!!! Ce inalta e Daria!!! Si ce mult i-a crescut parul. Lisa inca nu il are asa de lung si nu i l-am taiat deloc .

Imi pare rau ca ati ramas dezamagiti de oferta de locuinte. Sper ca in curand sa gasiti totusi locsorul viselor voastre.

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Buna dimineata!

Stiu ca am promis poze in weekend, dar nu am mai avut putere aseara sa le si incarc pe webshots, dar sunt descarcate pe calculator, diseara sortez si incarc cateva si pentru voi. Dar pe seara, dupa ce adorm piciul!

Sa aveti o zi buna si o saptamana excelenta!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Cecilico, la multi ani pentru aniversarea voastra!

Ce ne mai povestesti de Cristi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput