Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Maria, ma bucur pentru vestile bune, sunt sigura ca ai cantarit toate variantele si ai luat ca mai buna decizie, sper doar sa te pretuiesti asa cum ai spus. Aaaaaaastept poze cu baiatul indragostit, sau a trecut febra dragostei?

Adi, ma bucur ca este bine Lisa, sper sa gasiti calea cea mai buna si sa depasiti perioada asta grea....ma gandesc ca are aceste reactii pentru ca constientizat ca o sa mai vina un bb si nu prea stie cum sa reactioneze.

Vad ca nu s-a stabilit nimic pentru maine..... nu vreti fara Roxana, Teo si Prisi.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancasilv

Buna ziua, dragele mele, iaca am mai iesit si noi de dupa canapea.din pacaten u cu vesti bune.Vldut a facut iar enterocolita, mi-a vomitat dimineata tot si ne-am cam speriat.acum oarme si sper sa fim pe drumul cel bun. Insa din ce am citit pe net si am discutat si cu mdicul pediatru s-ar parea ca are colon iritabil, ceea ce da si o falsa diaree. Intrebarea mea era daca stiti un medic bun gastroenterolog, ca tare imi e ca eu il tratez una si el are alta. Asa ca va astept cu pareri, raspunsuri si sfaturi bune asa cum faceti de obicei.
PS Daca nu am fost prea coerenta sa-mi spuneti ca detaliez, dar sint cam suparata si cu mintea vraiste.
Va pup si astept raspunsurile voastre cu maxim interes.

anca si Vladut... 06.10.2007

sanatate multa, in rest nu stiu sa-ti raspund.

asa crestem

Mergi la inceput

lavinia, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, si mai ales ca sunteti bine......te asteptam si cu poze. Concediu placut.

asa crestem

Mergi la inceput

Luy, voi ce faceti, sper ca Me este bine...asteptam vesti.

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, era picat netu cand am venit, plus ca abia am montat patutz, culcat puiutz...

Concluzia e ca daca voi nu avetzi preferintze, pai zic eu din lista dragei de Bernix in Botanica/ nu am fost niciodata, habar nu am cum e, daca e potrivit. Vedem maine.
Si zic 10.30 ca sa ajunga toata luma care vrea si poate maine, ca poate cititzi abia dimineatza...

Sorry pentru vestea la ore tarzii, sper sa mai iasa ceva.
Si eu spusesem doar ca o voi suna pe Simsa aflu ce atzi hotarat voi aici, in caz ca nu am acces la net, nu ca ea e responsabila!! Asta ca sa nu ramana magareatza pe ea, in mod clar.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Va pup plina de sperantza pentru maine si incep sa citesc mai mult de cele 2 pagini de aici in urma...

Noapte buna!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara dragi mamici!
Am intrat sa vad daca s-a stabilit ceva. Se pare ca nu.

Teodora sa te ditrezi maxim la nunta. Casa de piatra mirilor!
Si eu astept cu nerabdare pozele.

Ana, arati minunat iar puiutii sunt superbi si foarte expresivi! Felicitari pentru Cenusareasa si micul barbatel!

Maria, ma bucurca ati gasit o rezolvare. Iti doresc sa urmeze 100 de ani de fericire de acum inainte!

Adimercedes, de luni ma apuc si eu de cele carti. Daria e in continuare intr-o dispozitie ultra sensibila! Daca tati ramine in masina sa o parcheze plinge (chiar daca noi suntem linga masina). Daca eu ramin in urma plinge dupa mine. Si exemplele pot continua.
Astazi nici nu a mincat foarte bine...Sper sa isi revina!

Lavinia, super planuri de vacanta!

Anca,multa sanatate lui Vald!

Greyerash spercate-ai putut relaxa cu adevarat!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Pina am scris eu,a postat Piciulika

Din pacate tocmai am discutat cu sotul. 10.30 ne e absolut imposibil. La ora aceea treabuie sa fim deja in Baneasa.
Imi cer scuze,va ramine pe data viitoare cind vei fi si cu al doilea breloc pretios!!!

Mergi la inceput

O sa incerc solutie de compromis, sa vedem daca imi iese...
Sper totusi sa va pot vedea miine. La intrarea in Gradina, da? Sper sa fie doar una!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
...
am cumparat bilete pt iulie, 3 zile la Venetia, de data asta sper sa nu mai sarim peste, fiindca am platit deja si m-as oftica sa arunc iar banii, ca-s nereturnabile biletele. O recomandare de hotel aveti ? ceva sfaturi ?

Eu as zice sa nu te cazezi in Venetia (ca te belesc de bani) ci in Mira sau Mestre - comunele dinainte de Venetia, excelent legate de oras cu busul. Nu mai stiu cum ii spunea unde am stat, ceva pensiune - sunt muulte pe acolo. Si-s civilizate, decente si linistite. Asta zic yo. Alte pareri?

Situl lui Michael

Mergi la inceput