Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sim, Bernix, am luat numerele voastre din lista. Daca reusesc sa ajung sun sa vad unde sunteti si daca mai sunteti.
Daca nu erau intinirile astea va dati seama ca veneam si pe jos de la mine de pe Iuliu Maniu.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e f f aiurea pt mine botanica....se mai face vreo intalneala?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Nu vreau sa incurc pe toata lumea dar daca ar fi fost ora 10 puteam trece sa va vedem. Nu modificati minic pentruca se stie ca din cauza traficului nu toata lumea va ajunge la fix.

Cu restul fetelor ramine sa ne vedem spre toamna (nu ne-am urnit toata primavara iar acum cu, concediile cred ca va fi si mai greu...).

Distractie maxima va doresc!

Inca odata imi pare rau mai ales pentru Daria care s-ar fi bucurat de compania copiilor...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Cea mai minunata veste mi-a dat-o Maria!
Te iubim, frumoaso! Succes in refacerea visului de familie unita.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Buuun, zicem 10, no problem - noi vom fi la intrare, ok? Oricum nu o sa ajunga lumea la fix ca trenul asa ca pe acolo suntem - intrarea Gradinii Botanice dinspre Sos. Cotroceni. Erina, taaare m-as bucura!!!

... hait, ca Sabina vrea altceva(?) Stai ca vorbim... E fain.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Raspuns Piciu la sms (n-am vrut sa deranjez si nici s-o fac raspunzatoare pe Sim), da' trebuia sa hotaram ceva si am crezut ca poate ea stie mai multe.
Ramane atunci pe maine la 10:30, la Botanica, unde io n-am mai fost din copilarie. Daca nu ne place sau incepe vreo ploaie, desi nu se anunta, caut solutie de avarie si comunic in seara asta.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Nu plooouuuuaaaa, ca stiu de la un exportator de ciuperci ca-i gata sec in Balcani & surroundings pt urmatoarele 2 luni.

Vorbit cu Sabina si vineeee...
Si am lamurit-o ca din experientza ultimei intalniri ardelenesti, lipsa leaganelor etc. poate fi un maaare avantaj, adica nu fugi dupa prunci non-stop ca-si dau cu leaganele-n cap, se catzara pe carusel, ca se arunca in cap de pe topogan samd.
Cand au fire de iarba si un batz si praf parca sunt mai supravegheabili...

Situl lui Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hai ca am rezolvat-o, botanica sa fie.

Maria, te pup si te imbratisez tare.

Rox, rau imi pare sa citesc de spatele tau. OOOf. Te pup si pe tine, poate treci nitel maine, ca mi-e dor de tine f rau....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

sa aveti paine sa hraniti ratustele si/sau pestii din lac ...

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor, eu vin, dar am si eu o mare rugaminte la voi. Cu ce ajung eu pana acolo din Titan? As lua metroul de la Titan pana la Eroilor dar de aici.... Desi sunt nascuta si crescuta in Bucuresti nu prea ma descurc, asa ca va rog sa-mi dati o mana de ajutor!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput