Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (310
Raspunsuri - Pagina 10
laviniaN spune:
Maria dulce am citit prin ce ai trecut in ultimile luni,imi pare rau pt suferinta ta ,dar esti o femeie frumoasa si puternica nu lasa pe nimeni sa te calce in picioare.....fa exact asa cum iti dicteaza inima...as vrea sa cred ca intradevar vei fi fericita.
Pupam dulce pe surioara Mirunei
danuta36 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash pauza de aspirat. Danuta, ce mai faceti ? Cum mai e Miru ? Rox, spune bancu', nu-l stiu, dar daca-i vb de pantaloni, intuiesc ceva.masina n-am deocamdata, nici carnet, chiar Valentina .....cand ai examenul ?Sabina, vezi ca eu eram programata mental cu tine la sofat, ai lasat-o balta ? S-au scumpit taxiurile..... ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Multumim..parca nu i-au mai iesit bubite,dar pt ca nu-s sigura ca-s de la mancare,am inceput sa-i dau de ieri Helmiflores..am citit ca-i bun si pt pofta de mancare..
ancasilv spune:
Buna ziua, dragele mele, iaca am mai iesit si noi de dupa canapea.din pacaten u cu vesti bune.Vldut a facut iar enterocolita, mi-a vomitat dimineata tot si ne-am cam speriat.acum oarme si sper sa fim pe drumul cel bun. Insa din ce am citit pe net si am discutat si cu mdicul pediatru s-ar parea ca are colon iritabil, ceea ce da si o falsa diaree. Intrebarea mea era daca stiti un medic bun gastroenterolog, ca tare imi e ca eu il tratez una si el are alta. Asa ca va astept cu pareri, raspunsuri si sfaturi bune asa cum faceti de obicei.
PS Daca nu am fost prea coerenta sa-mi spuneti ca detaliez, dar sint cam suparata si cu mintea vraiste.
Va pup si astept raspunsurile voastre cu maxim interes.
anca si Vladut... 06.10.2007
aeperju spune:
Cititi va rog si ajutati daca puteti. Multumim!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138392
------------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
gabitz78 spune:
dana - nu mai stiu daca ai scris...poate ar fi bine sa-i faci un ex coproparazitologic.mirunei sa-i treaca repede.
anca - multa sanatate lui vladut.
ne mai vedem maine sau nu?
vad ca nimeni nu propune nimik.atunci ma aventurez eu.....herastrau la 10?intrarea de la televiziune.ce ziceti?????
bernix spune:
Haideti, fetelor, sa stabilim ceva cu intalnirea asta sa nu ma dea barbatu' afar din casa ca sunt nehotarata si nu-si poate face planuri de we.
Serios acum, Sim, Picea te-a lasat responsabila, unde ne vedem: Carol, Herastrau, Cismigiu, Botanica?
Daca n-ai timp, o sun io pe Piciu s-o intreb cum prefera si anunt rezultatul. Nr. ei e cel din lista?
Astept pana la 21:00, apoi iau initiativa.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
gabitz78 spune:
singura mea obiectie cu botanica e ca n-au unde sa se joace...dar daca va hotarati acolo, vom veni si noi.
ceamica spune:
eu am ramas fara net , poveste lunga ....
sunt la o vecina si stau 15 min
cum ati hotarat ca si noi vrem sa venim sa va cunoastem
multumesc
bernix spune:
Am trimis sms lui Piciu la 9:55 pe nr din lista si n-am primit nici un raspuns.
Stie cineva mai multe sau suntem in pom?
Noi maine plecam la Otopeni in jurul pranzului. Daca se stabileste ceva in seara asta - desi ma indoiesc - pls, dati un semn.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi
ramonaiani spune:
Sunat la Piciulika, vorbit cu Piciulika . Incearca sa adoarma puiul, a zis ca apoi incearca sa intre pe net.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
38+
P.S. A zis sa va hotarati, ca ea vine unde vreti voi ...