Gravidute prin FIV (42)
Raspunsuri - Pagina 6
nusy spune:
Fetelor,multumesc inca o data pentru urari,aveti poze aici.
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
ayda_m spune:
Nusy e superba Ingrid, e atat de dulce si cumintica...sa va traiasca sa fiti sanatosi
Ayda 35+
hepilica spune:
nusy, tare dragalasa fetita ta. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
elena, asteptam vesti bune de la eco.
moni, caruciorul este foooaaarte frumos si practic.
raluca, salutare! sunt pe-aici prin preajma. sunt ok si eu si bebelina. tu cum te mai simti?
h.
26+
multumesc lui DD
marriam spune:
buna fetelor.Vreau sa va spun ca de cca 1sapt m-au luat greturile.
am dat la boboci de 3 ori in sapt asta.nu mai suport sa mai mananc nimic.mananc doar paine prajita cu putin unt si ceai de tei si biscuiti sau grisine.nu stiu ce o mai papa asta micu',daca eu mananc atat de putin....sper sa nu sufere din cauza mea... .Bine ca macar mai i-au vitaminele .Nu stiu cum sa mai combat starile astea ca nu sunt in stare de nimic...cred ca m-au bagat putin si in depresie.Fetlor ajutati-ma!!! Daca stiti cum as putea sa mai manipulez putin sarile astea super nasoale. Va pupic pe toate!!
8+
LucaLuca spune:
Nusy, felicitari inca o data pentru Ingrid!
Girls, va multumesc pentru raspunsurile rf. dureri postET. Azi nu prea mai am, doar senzatia ca "sunt de portelan", cum zicea cineva, dar sunt sigura ca e doar phihologica.
Sa ma vedeti peste vreo trei zile ca incep sa ma jelesc ca de ce nu am dureri, intepaturi etc. :))
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
ayda_m spune:
Luca nu te mai ingrijora....la mine au fost simptome diferite la toate cele 3 FIV-urile, dar la cel de-al treilea si cel reusit...a fost parca altfel...am avut dureri ca la CM cam 2 zile dupa ET(cu blastocisti) si apoi pauza....pana la Bhcg nimic....oricum am incercat sa stau cat mai linistita...am plecat la munte si zilnic faceam plimbari luungi iar in camera citeam f mult, imi ocupam timpul....iar in ziua cand am primit rezultatul la beta...au inceput durerile si scurgeri maronii...durerile nu prea m-au lasat pana in sapt 12-13....iar petele maronii dupa cateva zile o sapt au disparut....
Ayda 35+
hepilica spune:
nusy, tare dragalasa fetita ta. sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
elena, asteptam vesti bune de la eco.
moni, caruciorul este foooaaarte frumos si practic.
raluca, salutare! sunt pe-aici prin preajma. sunt ok si eu si bebelina. tu cum te mai simti?
h.
26+
multumesc lui DD
amzulica spune:
Mickey .... la baietei cica se pune putzuca in sus, nu in jos - ca pe urma te injura noraaa . Daca ii strangi pampersul bine nu se uda. Si mai ales cand ii pui pampersul sa-i ridici putin co..itzele. Stii tu de ce. Ca sa nu mai zic de baie ce trebuie facut regulat - la noi partea asta "delicata" este executata cu succes de sotzulache - ca io nu ma pricep - nu-mi iese.
Nusy - felicitari pt. bebica frumoasa - n-au inceput colicii sa inteleg de doarme asa cuminte? Si Luca al meu dormea la fel in primele zile si apoi il dadeam de la unul la altul. Ca sa nu mai zic de faptul ca deja din luna a 2-a patutul este folosit de post de ... sifonier - nu mai vrea sa doarma in el - vrea langa mine in pat. Zilele trecute ma intreba sora mea daca mi-am reinceput viata sexuala. Zic ... viata ce? Greu fetelor - baieteii sunt f.f. mamosi - si nu voiam sa fie asa.
Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica