Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

moni ma bucur ca ai venit la apel si esti bine.

amzulica tu vorbesti serios ca nu se pune in jos? Are ceva? Va ramane in jos? Sau cum? Sora mea a strans foarte bine pampersul baietelului ei si tot se uda pana si noaptea de nu stiu cate ori.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc frumos,fetelor,sa dea Dumnezeu sa fie toti bebii sanatosi si cuminti!

Amzulica: pai n-au inceput colicii si sper sa nici nu inceapa,intrucat deja ii dau Infacol.In prima zi incepea sa planga putin cand facea kk,semn ca o durea burtica,dar acum,de cand ii dau Infacolul face fara probleme si nu se mai strange.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Nusy vroiam sa te intreb....inainte sa nasti...simteai cumva intepaturi jos...din cand in cand simt niste imtepaturi destul de acute...in partea de jos, inauntru...nu stiu cum sa explic....dar ma sperie teribil...ma gandesc ca impinge fetita in col?...maine facem 36 sapt...de-ar mai sta macar inca o sapt...
Elena te asteptam cu vesti de la eco

Ayda 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Intru si eu sa pup pe toata lumea. Ieri am avut echo. cu profu. de la FIV, bebe este bine, insa la mine nu s-a ridicat placenta. Deci repaus total. Si tot ieri am simtit in partea dreapta un pic sub buric cum parca se spargeau balonase in burta mea. Cand i-am povestit dr. a inceput sa rada si a zis ca este bebe, deci un pic m-am mai linistit.

Va pup

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Actualizare de semnatura

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Nusy, ai o fetitza tare dulce!

Many-bani, placenta e jos de tot, acopera colul? Ti-a pus diagnosticul de previa? Repaus total adica stat in pat?
E limpede pt toata lumea ca am o fixatie cu placenta Exact ca in reclama aia cu halatul..la mine e placenta.

Hepilica, sunt ok, pe ultima suta de m la serviciu, de la 1 iulie nu mai merg. M-am facut marisoara, am luat cam 8-9 kg si problema cea mai mare ca retin apa si de aici dureri cam nasoale.

Va pup,

Raluca

28+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

nusy, am inteles ca apar colicii de la sapt 3 pana in luna 3-4. Poate nu am citit bine. Sper ca fiica ta sa nu le simta.

Luca, e perfect normal sa simti contradictoriu. Sa vezi cand esti graviduta prin ce trairi treci. Eu pana au miscat zilnic in fiecare zi il stresam pe sot: oare mai am copii in burtica? Acum radem amandoi
many_bani, felicitari pentru senzatiile de balonas!!!! E bebelusul care a crescut si a prins putere si il simti.
hepilic, raluca, micky

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello

Am scris un mesaj azi pe la 12 si l-am trimis iar acum vad ca nu e nicaieri. Zau de inteleg ce s-a intamplat.

Noi suntem tot in formula 3in1. Azi nu mi-a mai facut eco doar control pe masa. Piticii vor sa iasa si nu se potolesc deloc.
A vrut sa ma interneze dar am reusit sa il conving pe dr ca mai bine stau acasa. Pe caldurile astea nu e de stat intr-un salon cu 9 paturi fara aer conditionat.
Si acasa are cine sa ma serveasca la pat asa ca ma misc doar cand merg la toaleta si atat. Pana la urma s-a induplecat si ma lasat acasa.
Vineri vrea sa ma vada din nou sa vada ce planuri avem pt weekend.
Eu stau cuminte dar piticii sunt foarte agitati si asa lovesc si imping jos.
Mi-a oprit utrogestanul si mi-a redus gynipralul de la 6 pastilute pe zi la o pastla jumatate pe zi.
Vedem ce o sa mao fie.

Marriam nu te speria de greturi. Sunt neplacute intradevar dar nu afecteaza cresterea lui bebe. Bebe se hraneste din rezervele tale asa ca are ce papa. Eu mi-am varsat si sufletul din mine nu mancam cu zilele si piticii tot cresteau si erau doi. In primele luni am slabit cam 6 kg si la eco ma uimeau piticii ce mari erau.
Sarcina usoara si greturi putine.

Nusy superba printesa ta.

Pupici tuturor

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Nusy sa-ti traiasca printesa sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Doris 16+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nusy, FELICITARI! Frumoasa fetita ta, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Fetelor, are cineva masuratorile pliului nucal in sapt.16 de sarcina? Sau unde as putea gasi valorile normale? Imi cer scuze, eu sunt repetenta la problemele sarcinii, am ramas in urma cu ele...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 16+

Mergi la inceput