Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Elenada
bebelusii mai stau la mami ca e bine acolo ...

Micky ce repede trece timpul .acum esti deja cunoascatoare .multumim mult pentru sfaturi.ne vor folosi cu siguranta .

LucaLuca eu dupa ET am avut in fiecare zi intepaturi in mijlocul burticii . le-am avut pana in luna a 3 a de sarcina, mai slabe ca intensitate,dar existente .acum in curand facem 4.5 luni si au trecut .
Eu zic sa te faci bine la "cap " si sa stai linistita .Totul va fi bine .
Un sfat daca permiti . Eu in perioada de asteptare ,am stat linistita in pat ,am citit si m-am uitat numai la filme frumoasa ( de epoca, comedii etc) Nu m-am uitat la nimic care sa ma faca sa ma intristez , inclusiv faimoasele stiri pro . Cat despre simptome ...yoc .eu m-am dus la test cu gandul ca va fi negativ , si surpriza mareee. fericirea vietii noastre .
Bafta!

Evy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Nusy, sarut mana!
Daca mai are si altcineva astfel de date... dr Parvu, in cazul in care are vreo importanta asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Am uitat sa va intreb ceva .
Acum doua zile am simit in dreapta si stanga buricului asa o gadilare mica . Prima data in stanga si apoi in dreapta .Asatzi am mai simtit o gadilare dar in stanga lateral , mai departe de buric .
Sa fie bebe ?

Eu sunt ingrijorata ca am auzit de la alte fete ca pana acum trebuia sa se simta bine .eco am abia peste 2sapt si daca il sun pe dr , imi zice iar ca am "innebunit " si nu pot sta linistita .

Ce ziceti ? Trebuia sa miste tare la 17sapt +4 zile ?
Evy17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hai ca uitasem sa-mi actualizez semnatura

28+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Evy la 17 saptamani nu ia um sa simti mai mult decat niste fluturasi. Sunt fete ca re nu simt nimic la varsta asta de sarcina.
Stai linistita. Felicitari pt primele semne din partea lui bebe.

Ralu felicitari pentru inca o saptamana in plus si la mai multe pana la 40.

Nusy si eu as fi interesata de tarifele de al Elias. Eu tot trag speranta ca nasc acolo.

Pupici la burtici si bebelasi.

elena +32 Ana Maria & Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

evy, eu la 17s si o 1z am simtit o zvacnire de muschi imediat sub buric...apoi pauza vreo saptamana apoi au inceput sa fie mai dese mai mult in partea dreapta a buricului.
Eu zic ca-i bebe...felicitari !!!

elenada, ma bucur ca sunteti mai bine !!!

micky, bune sfaturi...stochez, stochez

Klu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Evy eu fac 17 sapt. joi dar bebe avea 18 si o zi de vineri deja. EU n-am simtit nimic inca, sau ce am simtit niste vagi zvacniri nu sunt convinsa ca nu sunt intestinele mele mai degraba decat bebe. Si pe mine ma tot intreaba diversi daca l-am simtit. La odiseea de nov-dec. multe fete au simtit deja. EU nu ma ingrijorez doctorita mi-a spus ca pot simti si abia dupa 20 de saptamni. La fel am fost la o nunta sambata si o domana care avea 3 copii la 29 de ani deja mi-a spus ca pe toti trei (nu doar pe primul, ca se spune ca la urmatoarele sarcini ii simti mai repede) i-a simtit abia la 20 de saptamani. So, nu-mi fac probleme.

Luca - si eu am avut tot felul de dureri dupa ET, primau cele asemanatoare celor premenstruale. Si le-am tot avut la intensitati diferite pana dupa 3 luni. Ba ce sa zic si acum mai am cateodata.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

elena, klu, evy .

Fetelor ma ingrijoreaza moni azi nu a intrat deloc la noi, ea care intra de mai multe ori pe zi. De aseara de la ora 18 nici un semn.
Moni treci la apel.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Am uitat de deochi. Un alt motiv de plans. Este bine ca in fiecare seara sa le spuneti Tatal nostru, sa aprindeti un chibrit care sa arda pana la sfarsit si se stinge in putina apa. Cu aceasta apa sa le dati la bebelusi pe frunte.
Eu cel putin cred ca ii deochi zilnic.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Micky, sunt aici.
Am fost la serviciu azi si apoi am cumparat rame pt tablouase. Am si pictat 2 .
Azi Irina a exagerat cu miscarile si la un moment dat am auzit din burtica un sunt ca si de balaceala. Dupa cateva minute s-a repetat. Clar isi face Irina de cap. Tot azi m-a durut burta ca la CM si am bagat un no-spa. Mi-a trecut.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput