Gravidute prin FIV (42)
Raspunsuri - Pagina 19
elenada spune:
Neata dragutelor
Noi tot in formula restransa de 3in1 suntem. Altfel nici nu se putea si zic eu ca asa o sa fim pana la 36 de saptamani. Azi la 10 merg din nou la control. M-am saturat de aceste controale de doua ori pe saptamana da ar trebui sa fiu fericita ca am doi doctori foarte atenti.
Huski bine ai venit la odisee. Iti doresc o sarcina usoara si la termen si bebe sanatos. Greturile sunt un semn bun. Cica ai o sarcina sanatoasa. Acum nu stiu cat de adevarata e chestia asta dar pe mine ma ajutat sa vars cu zambetul pe buze gandindu-ma ca piticii mei sunt ok.
Hepilica felicitari pt inca o saptamana trecuta si iti doresc la cat maii multe trecute pana la 40.
Buluna bine ati venit acasa. Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea.
Iana incearca cu ghimbir. Cica ghimbirul ar reduce starile de voma. Deasemenea e bine sa mananci mancaruri reci si cat mai uscate si sarate. Dr meu mi-a recomndad mancare rece sarata si uscata dar nu pot sa zic ca am avut vreun succes cu ele cum nu am avut nici cu ghimbirul care poate fi facut ceai. Daca ai sa cauti pe net sigur gasesti ceva retele legate de ghimbir. Bafta sa functioneze.
Vorbim mai tarziu.
Pupici
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Neatza gravidute si mamici!
Elena te asteptam cu vesti bune de la dr
Iana mari eu una nu am avut greturi si stateam f stresata ca nu stiam dc e bebe bine sau nu, prestam mereu eco, traiam de la un eco la altul
...ma gandeam ca dc as fi avut greturi stiam macar ca sarcina evolueaza bine![]()
Ayda
36+

elenada spune:
M-am intors de la control si in sfarsit am scapat de alergat la doi doctori la doua spitale. Dr meu care mi-a urmarit sarcina de la inceput ma incarca tot timpul cu energie pozitiva si acum voi naste cu el Elias avand in vedere ca piticii sunt ok. Daca stau in pat el este de parere ca ajungem cu sarcina la termen la cezariana programata ceea ce este minunat.
Am scapat de Polizu uraaaaa.
Va pupic dulce.
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Suuper Elena
Deci odihna e f buna...eu peste 2 zile implinesc 37 sapt si am niste emotii...abia joi ma duc si eu la elias la dr meu...sper sa nu ma opreasca acolo
, as vrea sa mai stau macar pana la 38 sapt dc nu 39![]()
Va pup si sarcini cat mai usoare
Ayda
36+

elenada spune:
Ayda daca tu vrei pana la 39 atunci transmitei piticii tale ca nu are ordin de evacuare pana la 39. Bafta la control sa vii cu vesti bune si felicitari pt saptamana trecuta.
elena
+33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draghiluiza Am aflat si eu de cateva zile ca sunt graviduta si am indraznit sa intru si eu pe acest forum. Dar sunt si putin trista. Am scurgeri maron, 1-2/zi rosiatice si imi este frica. Colul este foarte jos de cand au inceput scurgerile tot coboara..Am mai pierdut o sarcina pe la 6 saptamani (tot fiv).Iau 2/3 ori pe zi utrogestan si duphaston. acid folic si aspenter. Pana in pete luam doar utogestan(si atunci si acum il introduc).Voi ati trecut prin asa ceva? Ce ati facut? De vineri tot am aceste pete si scurgeri. Va pup ![]() |
Imi pare bine ca esti
, si imi pare rau ca ai probleme.Nus tiu ce sa-ti zic legat de scurgerii rosiatice. Cred ca daca nu sunt insotite si de durere e de bine. Cand sarcina se elimina ai dureri mari. Sper sa nu fie cazul tau. sa intri si sa ne zici cum mai esti. Eu ma
sa fie totul bine de data asta. 
34+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
ayda, daca nu sunt probleme nu ar trebui sa te opreasca in spital. Bafta multa. Ti-ai facut bagajul? ![]()
34+
Laura Ioana
Irina Maria
simona2 spune:
Fetelor..desi m-am aruncat de la 4 saptamani la odisee...zilele astea ma incearca tot felul de ganduri gri. Nu am un motiv anume...ma omoara doar asteptarea pana la prima eco...si faptul ca nu prea am simptome..stiu ca nu e musai...dar asaaaa m-ar linisti.
Eu iau utrogestan la 6 ore...dr initial a recomandat 2 la 8 ore, dar daca curge, ar fi bine la 6 ore...La mine simt ca mai mereu curge si pun mereu la 6 ore...o fi prea mult?
4+
ayda_m spune:
Moni mi-am facut bagajul...sper ca n-am uitat ceva
. Si mai sper sa mai stea bebe inca o saptamana macar....Tu mai poti sa mergi la serviciu? Eu abia ma misc cand ies din casa...
Pupici tuturor
Ayda
36+