Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Simona linistestete. Stresul poate face mult rau. Sarcina e micuta pentru a avea simptome. Si uneori nici nu apar simptomele si sarcina decurge normal si pana la termen. Ne chinuim atat sa ramanem gravidute si cand ramanem ce facem ne umbrim fericirea cu tot felul de ganduri negre si fara rost.

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

AIDA,HEPILICA,ELENADA MULTUMESC FETELOR DE SFATURI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Ai dreptate, Elena. Cum ai tu o vorba buna de fiecare data.
Desi toate cred ca suntem ca pe ace mai mult sau mai putin, nu? Eu am trisat un pic si m-am programat la o eco la o alta clinica pt joia asta...dr. meu ma asteapta abia joia viitoare adica peste 10000000 de ani!!

Ma bucur mult ca puiutii tai sunt bine, meriti asta din plin

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

elenada, cu ce vesti bune ai venit de la dr !!! ma bucur mult penteu tine ca ai scapat de Polizu ceea ce inseamna ca si puiutii tai au iesit din zona de primejdie si nu le vor mai trebui ingrijiri speciale...superrr !!!

huski, felicitariii, bine ai venit, sedere linistita si fara evenimente neprevazute iti doresc !!!

simona2, fii calma, nu te mai necaji, nu face bine lui bebe; nici eu nu am avut cine stie ce simptome in afara faptului ca ma dureau sanii si atat...nu tu greturi nu tu nimic si totul a fost bine; in ceea ce priveste utrogestanul, curge si nu ai cum sa-l opresti dar se absoarbe atat cat trebuie si ajunge acolo unde trebuie, ai incredere.

Klu 32+ Theodora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Risc si voi mai deschide un capitol. Nu de alta dar nu ma grabesc sa nasc Dar la urmatorul va rog sa preluati stafeta.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor va astept aici unde o sa ne continuam odiseea celor 40 saptamani.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput