Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Buna ziua burtici!

Ma numesc Huski, am un bebe in burtica, (pe 18.06.2009 la prima eco, avea deja acrivitate cardiaca)
Astazi avem 7 sapt si 2 zile. Eu ma simt foarte bine, am greturi dar foarte usoare, am pofta de mancare (prea mare)in rest parca nici nu realizez inca ...desi burtica incepe sa devina vizibila.
Datele mele:
DN:10.08.1975
UM:03.05.2009
DPN: 04.02.2010

Iana_mari,am venit!

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Huski, bine ai venit!!!!
Iti doresc o sedere placuta, cat mai lunga, cu sarcina usoara, fara emotii si un bebelus perfect!

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

lorelay, esti bine? ce se ascunde in burtica ta? Dupa cum arata listuta eu cred ca un baietel, dar pana nu confirmi nu fac nicio modificare.
Li-Am, cum esti?

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Moniland, multumesc!!!

Completare date: Punctie 15.05.09 ; ET: 18.05.09, 3 Embrioni transferati, Echipa: Prof. Marinescu + Cocei, Giulesti, Fiv 3

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

Am aflat si eu de cateva zile ca sunt graviduta si am indraznit sa intru si eu pe acest forum. Dar sunt si putin trista. Am scurgeri maron, 1-2/zi rosiatice si imi este frica. Colul este foarte jos de cand au inceput scurgerile tot coboara..Am mai pierdut o sarcina pe la 6 saptamani (tot fiv).Iau 2/3 ori pe zi utrogestan si duphaston. acid folic si aspenter. Pana in pete luam doar utogestan(si atunci si acum il introduc).Voi ati trecut prin asa ceva? Ce ati facut? De vineri tot am aceste pete si scurgeri.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Buluna, bine-ai revenit. Sa-ti traiasca bebelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Cred ca esti in al 9-lea cer si meriti sa traiesti aceste clipe. Bravo! Felicitari!

h.

27+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

... a mai trecut si pentru noi o saptamana. Tot inainte!!!

h.

27+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Bun venit Huski si sa te ajute DD sa ai o sarcina frumoasa si fara probleme.
Dragi burtici am intrat doar vad daca mai suntem in aceeasi formula , si cum Elena si Moni nu au spus nimic, deci sunt acasa, va urez seara placuta si va pupic pe burtici

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSCHI bine ai venit
Fetelor eu am de dimineata pana seara greturiiiiiiiiiiii si stari de voma,dar ma bucur ca bebeii sunt bine.
Si totusi, ceva remedii stiti?

Mergi la inceput

iana_mari, si eu am trecut prin asta, doar ca eu chiar varsam de 5-6 ori pe zi, aveam greturi ingrozitoare, pofte, dureri groaznice de cap,.....si multe altele. am fost mai mult moarta decat vie. starile astea le-am avut pana la 12 saptamani. in perioada asta am si slabit 2 kg.. (de atunci si pana acum am pus la loc....12 kg).

dar au trecut..

eu nu am gasit vreun remediu , nici nu cred ca exista. toate aceste stari sunt generate de modificarile hormonale ce se produc in organism si evident se manifesta diferit de la persoana la persoana.

ai grija de tine si de bb.

h.

27+
multumesc lui DD

Mergi la inceput