Gravidute prin FIV (42)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Iana felicitari pentru cei doi bebelusi, sa ai o sedere cat mai lunga si linistita aici. 19 +
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ayda_m spune:
Iana_Mari bine ai venit si felicitari pt gemenasi!!. Sa ai o sarcina usoara si frumoasa cu bebici sanatosi
Ayda 36+
Avalon spune:
Elenada, mersi pentru raspuns, m-am mai linistit acum... A mai trecut o zi, asa-i? fiecare zi e un punct castigat pentru bebeii tai, conteaza mult sa te apropii cat mai mult de target si chiar sa-l depasesti!
Iana, felicitari pentru gemenasi!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 17+
hepilica spune:
Moni, Elena, - AMR-ul vostru il numarati deja in zile... Oaauu... Doamne ajuta sa fie totul bine!
Simona, dr Dragos Albu de la Medlife este si medicul care imi urmareste mie sarcina si cu care voi naste. Ma bucur sa aud ca ai reusit FIV cu el. Vei ramane tot la el pt monitorizarea sarcinii?
h. 26+
multumesc lui DD
iana_mari spune:
DEAR_BAMBIE,ELENADA,MANY BANI,AIDA,AVALON va multumesc de primire
HUSKI TE ASTEPT
Fetelor voi ati avut cosuri?Mie imi iese cate unul din acela pe sub piele,dureroase si trec foarte greu.
5+
hepilica spune:
iana_mari, bine-ai venit. sarcina usoara si bb sanatos.
eu nu am avut cosuri, dar nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi pentru atata lucru. bucura-te pentru minunea pe care o traiesti.
eu la debutul sarcinii varsam de 5 ori pe zi..., dar cu zambetul pe buze si multumindu-i lui DD pentru ce mi se intampla...
h. 26+
multumesc lui DD
iana_mari spune:
HEPILICA, multumesc m-ai facut sa rad.
Eu intrebam in sensul ca ar fi un alt simptom al sarcinii.....
ayda_m spune:
iana_mari eu am avut niste cosuri urate in primul trim de sarcina, tot asa sub piele erau si dureroase...dar din trim II nu am mai avut nici un cos . Greturi nu am avut deloc, nu am varsat decat o singura data ca nu mancasem si am baut un suc amar de grefruit...Iti doresc sa ai o sarcina frumoasa si cat mai usoara
Ayda 36+
simona2 spune:
Da, hepilica, tot cu el...muuuuuuusai...pt mine nu mai exista alt medic de cand am intrat pe mana lui...e balsam pt sufletul meu! 4+
hepilica spune:
ayda_m, ce putin mai ai si tu pana la marea intalnire...
doamne fetelor, abia astept sa ajung si eu ca voi, aproape, aproape de marea intalnire si bebelina mea sa fie sanatoasa.
va pup pe toate cele care sunteti aproape sa va intalniti cu bebeii vostri si va doresc din tot sufletul nastere usoara.
h. 26+
multumesc lui DD