Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Hepilica multumesc la fel....ai sa vezi ce rpd trece timpul...asa eram si eu si acum nu-mi vine sa cred ca mai am atat de putin...

Ayda 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

IANA_MARI FELICITARIII pentru gemenasi ,sarcina usoara ,nastere la termen si sa te bucuri de grasunei!!!!!!!!!!
SIMONA: eu in 8 sapt am "fascinantele "greturi, dar asta e...trec si astea...
ONE FINE DAY:FELICITARI!!!! Bine ai venit!sarcina usora si la termen!
Fetelor....chiar se poate ca la ecograful care l-am facut la 7 sapt si 3zile sa nu se fi vazut daca as avea gemeni??? eu nu prea pot sa cred.... poate daca era mai devreme...da, dar asa?? Nu stiu ce sa zic, mi-a zis cineva ca a vazut ca ar avea gemeni abia la 3-4 luni de sarcina.
Mie in prima faza la ecografia abdominala la 6 sapt mi-a spus o dr din Craiova ca ar putea fi 2, unul se vedea f clar iar de celalalt a spus ca se vede f sters si ca nu ne putem baza pe el...,dar apoi la dr din Bucuresti, ecografie transvaginala,7 sapt si 3z, mi-a spus ca nu e decat unul singur.
Voi ce ziceti???
va pupic pe toate!!!!!!!!!Multa sanatate si voua si la piticii vostrii!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

marriam, in mod normal la 7 saptamani ar trebui sa se vada cati puiuti ai.

este insa adevart ca trebuie sa fie un ecograf performant si un medic profi.

h.

26+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

HEPILICA: mutumesc mult de raspuns.asa de ecograf am inteles ca este f performant si de dr am auzit doar lucruri bune pana acum. Am facut eco la Medical City la dr Pirvu Ioan.
Stiti ceva de clinica sau de dr??
Va pupic

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui marriam

HEPILICA: mutumesc mult de raspuns.asa de ecograf am inteles ca este f performant si de dr am auzit doar lucruri bune pana acum. Am facut eco la Medical City la dr Pirvu Ioan.
Stiti ceva de clinica sau de dr??
Va pupic

8+

MARA

Am facut si eu eco la Medical City si este un ecograf foarte bun acolo. Sunt de parere ca s-ar fi vazut daca erau doi la 7 sapt si cateva zile, in mod cert.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 17+

Mergi la inceput

marriam,eu nu am fost la Medical City, dar uite Avalon spune ca a fost si ca ecograful e ok. asta este cel mai important.

cred ca la 7 saptamani se vede bine ce ai in burtica

h.

26+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

iana mari, felicitari pentru cele doua comori pe care le ai in burtica !!! eu am auzit batile inimii la 6s si 5z...o sa le auzi si tu, stai linistita...

elenada, ma bucur de vestile minunate, cresc piticii tai nu gluma... Felicitari pentru tonusul optimist de care dai dovada...asta-i ajuta enorm in mod cert !!!

marriam, la 7s ar trebui sa se vada daca sunt doi, am inteles ca nu se vad la o varsta atat de mica daca sunt asezati unul in spatele celuilalt; si eu am facut o eco la Medical City si stiu ca-i un ecograf foarte bun iar de dr am auzit numai lucruri bune.

Fetelor, am ajuns si noi de la eco morfofetala. Buburuza mea este in grafic are 1920 gr, totul este in regula si bine dezvoltat...dar ne baga un fund la inaintare de mai mare frumusetea...este in prezentatie craniana ca un copil ascultator dar era asezata cu spatele spre exterior si nu vroia deloc sa se lase pozata; intr-un final dupa ce a rugat-o dr si a mai miscat-o a reusit totusi sa-i faca 2 poze din profil ca muream de ciuda daca plecam de acolo fara; va atasez un link daca vreti sa-mi vedeti buburuza...
Placenta mea a inaintat nu gluma, ma cam ingrijoreaza este deja grad 3 de maturare va trebui sa o monitorizam saptamanal ca daca nu va mai functiona cum trebuie o sa o scoata dr pe buburuza mai devreme.
Sa speram ca o vom duce asa pana in saptamana 37...
Azi cu ajutorul bunului Dumnezeu am intrat si noi in luna a 8a !!!

http://community.webshots.com/user/KLU1973

Klu 32+ Theodora...(avem dispute pentru al doilea nume)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana, esti in listuta!!!! Sa ai o sarcina usoara, si copilasii perfectii!!!! Ti-am caculat DPN pt gemeni si e 16 ianuarie 2010 cu un ET facut la 3 zile.
Klu, felicitari pt noua luna!!!! Inca un pic si o strangi in brate.
hepilica , cu copilasii poti avea surprize si mai ales daca sunt si doi in burtica. Cele 40 sapt de sarcina s-ar implini in 29 iulie. Mi-ar placea mie sa duc fetitele pana atunci.
Hai ca nici tu nu mai ai asa mult.
Iana, eu nu am avut cosuri, de fapt mutra mea e ca si inainte de sarcina. Daca nu ar fi burtica ar zice lumea ca nu sunt gravida.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Iana si eu am avut si la prima sarcina si acum probleme cu cosurile dar nu pe fata ci pe brate si spate, insa am costatat ca pe masura ce mai diminuam din utrogestan se rareau si ele. Acum nu mai am decat cate unul raslet insa am ramas cu semne
Elena la cat ai multe saptamani .
Klu felicitari ptr. bebita si sper sa poti ajuge la termenul dorit.
Fetelor va doresc un we linistit

19 +

Mergi la inceput

klu, felicitari pentru buburuza minunata.

h.

26+
multumesc lui DD

Mergi la inceput