Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Pupicei la toata lumea !!!!!
Astazi am simtit iarasi ca ma gadilaceva prin burtica, in stanga lateral ,mai departe de buric .de vreo trei ori .
sper si ma rog sa fie bebe , si nu doar pareri ,stiti ca eu sunt mai dusa , si mai speriata de bombe ...
gaze...nu cred ...ca am rezolvat problema la prima ora dar cine stie...

Eumada si eu am placenta tot situata anterior . Inseamna ca lovituri ...mai tarziu .asteptam ..nu e problema . ma bucur ca sunteti bine si mari .asa si trebuie , sa fie fata mare si voioasa.sa tipe cu putere la nastere .

eu una vreau cezariana .dr mi-a zis ca am dreptul sa cer . mi-e frica natural si vreau sa fie bebe bine .

am 2 probleme acum .
1.imi cade parul foarte tare .scot o mana la dus ,si mai imi cade si cand il pieptan .
2.am umflate gingiile si imi curge sange ...vrei nu vrei ...orbit la greu pt ca creaa si o respiratie naspa.
vitamine iau .Materna si tardiferon fol de 2 sapt
voi ati patit asa ceva ? se poate face ceva sau nu ?

Evy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

am uitat sa va spun ca am luat rezultatul de la triplu test si este low risk .
doamne ajuta .

noapte bun si o zi scurta maine ...caci vine weekend-ul !!!

Evy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Evy: felicitari pentru rezultat!!!

Am mai descarcat si eu cateva poze cu Ingrid,precum si cu burtica mea de acum, le puteti vedea aici.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

EVY astea sunt miscarile bebe-ului.Ce ai simtit tu azi....cam asa..se vor mai repeta peste vreo doua saptamani...retine data ca cinci luni de acu` incolo vei fi mama...

Madalina s31Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mara, multumesc
Many_bani, se pare ca numar zilele si vreau sa treaca cat mai multe pana se nasc fetitele. Cred ca si Elena face la fel.
Evy pentru gingii ce sangereaza poti sa folosesti o periuta de dinti soft si o pasta pt dinti sensibili. Felicitari pt TT si pt miscarile bebelusului!

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma tot uit la lista de pe prima pagina si vad ca eu urmez.
Am un amr de 20 zile, in cazul optim.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, frumoase gravidute si mamici!

Noi am fost la doctor, bebeii sunt bine, la 15s si 6z cantareau, 160gr si 168gr. Dr a fost f multumit de rezultatul de la DT si a spus ca nu este nevoie sa facem si TT. Si sunt 100% baietei, voi fi soacra cu 2 nurori!

Nusy, felicitari pentru micuta Ingrid! Este o dulcica si o scumpica foc, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!! Iar tu arati fantastic, dupa nastere, nici nu zici ca ai fost graviduta! mamica si mica printesa!

Evy, aceleasi probleme le am si eu cu dantura. Sfatul lui Moni este f bun, in plus, stomatologul mi-a spus, sa folosesc apa oxigenata, sa tamponez gingiile dupa ce ma spal pe dinti. Este gingivita de sarcina si in afara de spalat pe dinti si tamponata gingia cu apa oxigenata, nu avem ce face. Felicitari pentru rezultatul TT si miscarile bebelusului!

Moniland, mai ai asa de putin , pana la Marea Intalnire!
Buluna, felicitari mamico!Sa va traiasca grasunul si sa va aduca numai bucurii!!!

cu drag, toate , si toti
Va doresc un weekend cum va place!

15+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

BUNA ZIUA DRAGELE MELE GRAVIDUTE SI MAMICI desi stiu de la 1 iunie(ziua copilului)ca sunt graviduta nu am intrat la acest subiect.
Am gemeni ,ieri am aflat si ne vom petrece urmatoarele luni impreuna.
Pe unele fete le stiu de la aspirante pe altele le voi cunoaste.
Acestea sunt datele de ieri de la eco:
gs-2o,2=5,2 sapt.
gs-20,6=5,5sapt.
Desi, calculasem ca am peste 6 saptamani n-a fost asa.
Vestea m-a socat ieri,dar azi am realizat ca este minunat.
As fi vrut sa aud si ritmul cardiac ,dar nu mi-a zis nimic,probabil mai tarziu.

MONILAND mi-as dori sa mai ramai aici,dar sun convinsa ca si dupa ce nasti ai sa intri pe aici.
DATELE MELE PT. LISTA

21 mai 2009 et
Giulesti,dr.Codreanu Dorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Iana_mari, bine ai venit! Felicitari pentru gemenasi! Iti doresc sarcina usoara si la termen!

15+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello

Iana-Mari felicitari pentru gemenuti. Sarcina usoara si la termen iti doresc si bebici sanatosi.

Am ajuns si noi acasica de la spital tot 3in1. Vestea buna e ca piticii iau in greutate si asta e minunat. Baiatul are 2212 gr si fata 1950 gr. Fata a crescut de marti sapt trecuta si pana acum cu 500gr si baiatul cu 312 gr. Se tin aproape unul de celalalt piticii mei. Daca mai stau pana la 35 treaba e minunata si eu cred ca vor mai sta.

Pupici tuturor

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput