Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ralucoutza, cu cine ai nascut la Filantropia?

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Avalon, asa era si la mine la o fetita < 1 si m-am agitat ca eu citeam pe net ca trebuie sa fie intre 1 si 3mm. dar dr. a zis ca nu nicio pb daca e sub 1 mm.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Avalon, asa era si la mine la o fetita < 1 si m-am agitat ca eu citeam pe net ca trebuie sa fie intre 1 si 3mm. dar dr. a zis ca nu nicio pb daca e sub 1 mm.

34+Laura Ioana Irina Maria

si eu m-am agitat fara motiv, pentru ca la 16 sapt si 4 zile pliul nucal era 3,3 mm la unul din bebei

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Moniland, iti doresc sa-ti atingi si cel de al doilea target...de 37 saptamani...si chiar sa-l depasesti !!!

Klu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Te rog sa ma treci in listuta, Moniland...vreau sa merg cu optimism inainte!

ET 3 iunie, dr. Albu Dragos, Medlife, FIV 1, DPN 21 feb. 2010.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Hello

Noi tot 3in1 suntem ceea ce ma bucura foarte mult.

Klu eu luam 6 pastile de utrogestan pe zi. L-am oprit de 3 zile si nu am observat nimic aiurea deci nu cred ca e problema.

Avalon si eu m-am speriat cand mi-a zis la un moment dat in trim II ca pliul nucal era 3 si ceva. Ma lamurit dr ca nu e problema si ca nu trebuie sa mai fie mai mic de trei la varsta de sarcina pe care o aveam. Mai mic de trei trebuie sa fie doar intre 12 si 14 sapt.

Pupici tuturor

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

EVY noi suntem mai bine......crestem intr-o zi cat altii in sapte.... si eu si fata....
Ma umflu sunt balonasu` lu` tati...si tineti-va bine cum ma striga(alinta)prietenii nostri.....eu sunt "doamna orca" (balenutza care mananca inclusiv mamifere mici...)
Lasa ca ma fac eu mica la loc...glumesc,
incerc sa ma i destind atmosfera,nu de alta dar vad ca pe la voi burticile mici parca auu copiat sentmentele de la cele mai mari...in spetza moi.......dupa ce simtiti copilul....stresul se diminueaza....va spun eu.......din experienta mea,care nu a fost placuta...(amenintare de avort)
Nepoata mea e in 22 saptamani si toata ziua ma intreaba cum simt cand misca ca ea nu simte...si am lamurit-o ca miscarile alea de vapor incep prin 26-27..cel putin la mine abia de o luna imt mai tare loviturile fetei....am si placenta anterioara......deci e mai greu....dar gaseste locuri si in interior...un ficat,o fiere,o splina....

sanatosi sa fim noi cu copiii cu tot si soti si ce mai avem pe langa casa...ca belele curg

Madalina s31Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marriam spune:

FELICITARI BULUNA!!!!!!!!!!
MONILAND SI ELENADA: FELICITARI!!!!!si sa vedeti ca piticii vostrii o sa fie niste ascultatori si o sa ajunga la termen! va doresc din suflet numai bine si multa rabdare pentru piticuti!
SIMONA bine ai venit!!!!!!! FELICITARI! sa ai parte se o sarcina usoara si la termeni cu pitic sau pitici sanatosi si frumosi.
va pupic pe toate!!!!!!!!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc, Marriam! Tu cum te simti la 8 saptamani, mami?

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Felicitari Buluna, sa-ti traiasca flacaul si te asteptam cu impresii si sfaturi.
Klu, poate ca nici pozitia bebelului nu era prea buna, nu stiu ce sa zic, sper sa fie si la mine ca la tine si sa se mai ridice. Sapatamana viitoare am la dr.cu care nasc echo. si o sa vad ce zice.
Elena a mai trecut o zi, Doamne ajuta la mai multe
Moni sa inteleg ca de acum si tu intrii in linie dreapta si astepti marea intalnire?
Evy, Eumada, Hepilica
Bun venit noilor burtici si sedere cat mai lunga

19 +

Mergi la inceput