Gravidute prin FIV (42)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
elenada spune:
Simone valoarea bhcg-ului meu in ziua 12 a fost de 335. Am facut transfer la 3 zile. La ecografia de confirmare nu s-a vazut decat un saculet. La urmatoarea ecografie am aflat ca sunt doi.
Unul sau doi important e sa fie sanatosi.
Pupici tuturor
elena +33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micky2007/Micky2007.jpg)
Micky2007 spune:
Enni si Liana multumesc mult pentru sfaturile referitoare la putzica, omul cat traieste invata, am zis ca este bine dar se pare ca nu. Gata de ieri sus cu ea.
Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria +
David Cristian
POZE
OneFineDay spune:
HELLO fetelor,
pot sa fiu si eu aici cu voi???, ca tare fain ii pe la voi ;-)Dupa 4 ani de incercari si sperante am reusit pe al 5-lea FIV, cu blastocisti congelati. Maine intram in sapt a-7-a si incep din ce in ce mai mult sa cred ca sunt gravida- chiar daca inca totul e ireal.
In primul rand vreau sa le salut pe Elenada si Moniland, pe care le urmaresc de la "in asteptarea...". Fetelor va tin pumnii sa stea bebeii acolo cuminti pana le vine vremea sa iasa la lumina ;-) ma gandesc la voi!
Elenada, in ce saptamana ai facut primul eco, de confirmare? Chiar au vazut doar un saculet , cu un fat? Si in ce sapt au vazut ca sunt doi? Moniland si restul de gravidutze care aveti comori la dublu, la voi cum a fost?
Eu ieri am fost la primul eco si s-a vazut un saculet si un fat cu o inimioara care batea, fantastic. Doctorita a zis totusi ca nu e sigura daca sunt 1 sau 2....chiar daca era numai un saculet? Nu trebuie sa aiba fiecare saculetul lui? [olala saculetul meu avea dimensiunile 11 mm lungime si 8 mm latime, la sfarsitul sapt 6. E normal?
Inca ceva! ma scrie si pe mine cineva pe listutza vostra fermecata?
eu sunt nascuta pe 16 feb 1979, FET a fost in 26 maj cu blasto , iat data in care imi astept puiutul e 11 februarie 2010.
va pup pe toate
Moniland spune:
OneFineDay, esti in listuta si iti doresc sa stai aici 9 luni, sau, ma rog ce a mai rams din 9 luni
Prima eco am facut-o in sapt 7 de sarcina si se vedeau perfect doi saculeti cu embrionasii si inimioarele. Uite-o www.flickr.com/photos/monicahhh/3101234504/" target="_blank">aici.
Daca se prinde fiecare embrion transferat are fiecare saculetul lui. Un singur caz am auzit de cand sunt pe forum, e vb de nusy, care a pierdut o sarcina pt ca embrionasul ei a incercat sa se divida pt gemeni univitelini, dar nu a a vut suficienta energie si s-a oprit totul. Oricum divizarea se produce inainte de implantare si atunci intr-un saculet ar fi doi embrionasi. O sa vezi la urmatoarea eco daca e doar unul sau mai e unul mai rusinos.
Nu stiu cat e dimensiunea normala a sacului, dar a copilasului la mine a fost de 8,3 si respectiv 7 mm.
Ma bucur ca ai avansat la odisee. 34+
Laura Ioana
Irina Maria
KLU1973 spune:
Fetelor, am citit acum la aspirante si se pare ca vinerea trecuta a nascut buluna...un baietel de 3850 gr si 55 cm !!!
Felicitari buluna sa va traiasca comoara !!!
Klu 31+
Moniland spune:
Yuhuuuuu!!!!
FELICITARI BULUNA!!!!
Ce flacau lungan ai!!!! Sa traiasca, sa fie sanatos si cu mult noroc in viata!!!!34+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
Fetelor, eu cred ca si Katykaty a nascut, si inca de mult. Pacat ca nu mai scrie pe forum de anul trecut. Sper sa aiba doi copilasi frumosi si sanatosi. 34+
Laura Ioana
Irina Maria
elenada spune:
Buluna felicitari sa iti traiasca grasunelul sa fie sanatos si fericit si sa va aduca numai bucurii.
OneFineDay bine ai venit. Iti doresc o sedere placuta pana la 40 de saptamani. La 6 sapt fix s-a vazut un singur saculet iar la 7 saptamani s-a vazut si al doilea.
Pupici
elena +33
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KLU1973 spune:
ralucoutza, multumesc mult de tot ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi !!!
simona2, OneFineDay, bine ati venit fetelor !!! Sa aveti parte de sarcini usoare si la termen !!!
elenada, din cate stiu eu la o varsta mai mica a sarcinii nu se intrerupe utrogestanul brusc...exista risc de sangerari in cazul in care placenta nu si-a preluat functiile...acum nu cred ca-i cazul...
Cate utrogestan luai ???
many_bany, eu am avut placenta jos inserata pana la 17s...la 19s era posterioara jos inserata...la mine asta a insemnat ca incepuse sa se ridice; cred ca si in cazul tau se va ridica daca incepe sa se stabileasca pe peretele posterior al uterului; nu cred ca asta e un motiv sa nu se poata face poze lui bb...dar daca asa a zis dr...
Klu 31+
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Moniland Avalon, deci pana in 3 mm. Eu m-am agitat ca la o fetita aveam <1mm si credeam ca nu e ok, dar ideea e sa nu depaseasca 3 mm. ![]() ![]() ![]() |
da, unul din baietei avea 0,85 si celalalt 1.09 dar la 12 sapt si 4 zile
regula cu <3 mm e doar intre 11 si 14 sapt de sarcina, dupa aia nu mai are relevanta dimensiunea pliului nucal, de aceea se masoara numai in acest interval
iti doresc sa treci si de 37 saptamani fara nicio problema
![](pupic.gif)
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](baietel.gif)