Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Elenada ca tot ai tu 2 strumfuleti superbi in burtica...spune-mi si mie care a fost prima valoare beta la tine pls. Eu abia peste 2 saptamani fac prima eco si sunt tare curioasa daca am vreo sansa de 2. Am transferat 4 embrioni, iar in z12 beta era 86..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ennni, ti-am trimis un PM. multumesc.

simona, bine ai venit. sarcina usoara si bb sanatos.

h.

26+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Ennni hepilica!

Abia astept sa scriu si eu pe aici peste 12+

Acu doar 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

hepilica ai pm

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluca, inca nu mi s-a pus diagnosticul de previa, prima data, dr. cu care urmeaza sa nasc, pe la 16 sapt. a zis ca placenta acopera orificiul cervical(sper ca am inteles bine)dar ca sunt sanse pana pe la 20 sapt. sa se ridice. Luni am avut echo. cu profu. de la FIV, vrand sa faca poza 3D la pitic, nu s-a vazut prea bine, argumentul a fost ca placenta este posterioara. Cand am intrebat cum se mai prezinta placenta a zis ca tot jos inserata si ca pauza (de parca a fost desfrau la noi)si miscarea redusa cat pot de mult. Cum sunt in risc maternal, miscarea este redusa, adica ma invart mai mult prin casa.
Moni, multumesc de urari
Elena ma sa fie bine si bebeii sa stea cat mai mult in burtica .
Evy
Simona bine ai venit, sa ai o sarcina usoara si la termen

Va pup

19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Elena nu se intampla nimic dc intrerupi brusc acum utrogestanul....la inceputul sarcinii nu e recomandat decat treptat dar acum nu sunt probl...si mie medicul mi-a zis sa intrerup brusc la 34 sapt si e totul ok.

Ayda 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Intru asa rapid ca sa nu va ganditi ca am nascut.
Vestea buna, cea mai buna e ca am trecut de 34 de sapt de sarcina. Era targetul de la inceputul sarcinii cand dr. a spus ca trebuie sa ajung pana aici. Ei bine am reusit. Urmatorul target este 37 sapt. Daca fetitele sunt cuminti poate reusesc.
Inca nu sunt pregatita psihic sa nasc. E ca si faza inainte de hcg cand ziceam ca eu nu mai vreau sa-l fac ca imi este prea bine si nu vreau sa stric ceva cu el.
Asa sunt acum, m-am obisnuit si parca mi-e frica de .... necunoscut. Ce chestie ciudata, le astept de 10 ani pe fetitele mele si acum mi-e teama de momentul acela. Dar voi ma intelegeti, nu-i asa?

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Moni felicitari !!!
o sa treci si de 37 cu siguranta .
te pupam . ai grija de tine si de fetite

eu mi-am liber astazi cu scopul de a invata , insa am dormit toata ziua . acum ma apuc ..off .

Evy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Simona, FELICITARI si bine ai venit la odisee!!!!!
Daca vrei in listuta sa-mi dai datele.
Iti doresc o sarcina usoara si copilas/i sanatosi.
La mine in ziua 15 de la punctie hcg-ul era 444.
Elena, nu cred ca la varsta asta a sarcinii sa ai pb de progesteron. La cate tone de progesteron secreta placenta cele cateva sute sunt ....
Evy, spor la invatat

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raloucoutza spune:

Klu ti-am trimis mesaj cu ce mi-ai solicitat. Sper sa fi ajuns.Da-mi de stire ca in caz contrar sa-l mai trimit odata
Ralu de Ilica Maria

Mergi la inceput