Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

EVY30 exact cu aceeasi problema ca a ta m-am dus eu in saptaman 18 la medic si m-a trimis acasa.La 17 saptamani sunt de fapt 15 de viatza a bebelului adica 3 luni si doua saptamnai.....este aprope imposibil sa detectezi cu urechea miscarile lui bebe.Miscarile pe care le simtim sunt abia dupa saptaman 20 si sincera s fiu active sunt dupa 27 de saptamani....eu abia de doua saptamani o simt cu mandrie si onor........as ca nu te panica degeaba.

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetele,

referitor la utrogestan, eu am scazut treptat doza si in jurul sapt. 18 l am oprit; insa pe la 26 de sapt. l am reinceput pt. ca aveam contractii false la fiecare pas; imediat dupa ce l am reinceput, la sfatul nedicului,contractiile s au rarit f. mult; e adevarat ca de la 12 sapt.placenta produce progesteron dar se pare ca la unele persoane este necesara totusi suplimentarea pana aproape de nastere, mai ales in cazurile de anomalii de inserare ale placentei;

ayda- atentie, virusul hepatitei B nu trece niciodata ( chiar daca analizele la ficat sunt bune n au legatura decat f. mica cu asta, pt. ca si in cazurile mai grave, analizele pot iesii bune daca o mica bucatica de ficat este ok) decat in cazuri rare la administrarea de interferon; ai grija la nastere, se recom. nasterea prin cezariana si nu se recomanda alaptarea !

tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.31 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Daria, imi fac anual analizele, virusul la mine nu mai e activ de f multi ani...am grija sa il tin in frau, incerc sa nu mananc ce nu e recomandat in astfel de cazuri

Ayda 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

hepilica ce inseamna tgo si tgp groaznic de mari??? nu vreau sa te sperii degeaba, dar trebuie sa ai mare grija sa nu fie semn de colestaza de sarcina (care este foarte periculos si nu are absolut nici o legatura cu utrogestanul). Daca valorile sunt de ordinul sutelor, e semn de ingrijorare, daca e doar dubla sau tripla fata de normal nu e problema mare. Iti dau mai multe detalii pe email sau pm daca vrei, dupa ce-mi spui valorile care ti-au iesit, ca nu vreau sa te stresezi degeaba. Sunt sigura ca la tine totul e ok.

micky nici intr-un caz puta in jos la baietei. mie mi-a atras atentia dr. in mod special ca atunci cand le pun pampers sa fiu atenta ca puta sa fie in sus.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Multumesc mult, Ayda.. m-am mai linistit
E frumos aici la voinu mai citesc de stimulari si alte prostii..ci de utro si puta la baieti Bag si eu la cap, ca tot flacau imi doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

simona2 felicitari . sarcina usoara si la termen, sanatos si sa fie cu puta daca asta iti doresti.

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Eumada saru'mana . tu cum esti ? ce face fetita ?

eu am asteptat sa vad daca trece , ca daca nu ma duceam iar , dupa 2 sapt, dr R. cred ca zicea clar ca sunt dusa cu pluta . L-am tot sunat si am mers la eco de cate ori mi se parea mie ceva ciudat sau dureri ,chiar si la o saptamana .
Da, intr-adevar ,am observat si eu ca nu se aude cu urechea,ci sunt false pareri ,caci m-am smecherit si am ascultat si eu burtica sotului , si la el se aude tot bolboroseli ca la mine .deci clar nu este bebe ...
sper sa fie bine acolo in burtica. astept nerabdatoare semne clare de la el .

Evy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Simona bine ai venit .
un bebe sanatos si asa cum iti doresti

Evy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna fetelor!

Nusy te imbratisez cu drag pe tine si fetita ta si te felicit din suflet si aici,iti doresc sa te bucuri de comoara ta si sa aibe o viata luminoasa si incitanta in sensul bun al cuvantului ca sa stii asa sunt gemeniiam vazut pozele e o scumpete..

nu imi iese din cap greseala cu cerceii,bine ca e o greseala fericita..imagineaza-ti alt copil..mie mi se pare teribil,sper sa nu se intample nimanui asa ceva..Nusy,multumim pt sfaturi.intreba cineva de brau dupa cezariana,care se pare ca ma paste si pe mine..trebuie sa imi iau si eu unul,aici avem cam alte firme sa vad ce gasesc..nici nu stiu ce marime sa imi cumpar acum sunt destul de mare comparativ cu silueta dinainte de gravideala..

Noilor gravidute le doresc sarcina usoara si sa se bucure din plin de perioada asta minunata..!

Vorbeati de medicamente aici sunt complet interzise,nici macar no-spa..numai in cazuri extreme se da suport hormonal..eu am avut emotii la greu primele luni...se merge mult pe natural,imi amintesc ca la un moment dat i-am cerut doc meu -neamt get-beget-si s-a opus spunandu-mi ca au multe efecte secundare si nu vrea sa ma sperie ..asa ca in afara de vitamine si ceva Mg nu iau nimic absolut nimic de luni de zile..ma rog in cazuri deforta majora sunt sigura ca mi-ar prescrie ceva..
tuturor

Muffinuta cu leutul meu iubit Nikolai James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Am tot citit ca trebuie redus treptat tratamentul cu utrogestan. Mie ieri mi-a spus medicul ieri sa nu mai iau nimic si gata.
Ce efecte adverse pot aparea daca l-am oprit brusc?

Simone bine ai venit. Sarcina usoara si la termen. Sanii nu cred ca sunt un criteriu dupa care sa te iei. La mine mai tot timpul au fost moi si inca sunt. Dureri de burtica am avut mult timp. Aveam niste ovare duble ca dimensiune decat normal si durea burta de la ele. Asa e cand faci stimulari. Doare burta si de la ovare si din cauza ca uterul se mareste.

Muffi

elena +33 Ana Maria & Matei Stefan AMR 5 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput