Gravidute prin FIV (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Laura, eu inca mai iau utrogestan 2/zi, si eu am redus treptat de la 6/zi pana la 2/zi, dar de tot nu am indraznit sa-l scot... Tu dupa episoadele cu sangerarea l-ai reluat? sau era alta cauza a sangerarii? Sanatate si sarcina fara emotii pana la termen iti doresc!

Moni, m-am linisit acum, am citit peste tot ca pana la 14 saptamani are relevanta pliul nucal care tb sa fie <3 mm. Eram varza...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ayda_m, asa e, ai dreptate. cred ca depinde de fiecare organism. stiu de aici de pe forum multe fete care sunt in trim III de sarcina si care sunt ok, analizele lor au iesit in parametrii normali si care in continuare iau utrogestan si fier.

cred ca rezultatele trebuiesc interpretat in context.

e bine insa sa avem aceste informatii si cel mai important sa facem analizele.

h.

26+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,multumesc din nou pentru complimente!

Ayda: eu nu am simtit asa ceva,aveam doar contractii nedureroase,iar cu 2 nopti inainte de ziua cu ecografia(adica nu in acea noapte,in cea precedenta)m-a durut tare mijlocul,dar mi-a trecut a doua zi.

Moni: nu stiu ce sa zic, Ingrid se chirceste si incepe sa planga cand face kk,iar de cand ii dau Infacol nu mai face asa ceva, face fara probleme,nu se mai strange din burtica...in plus,i-am zis azi si pediatrei ca-i dau deja Infacol pentru colici si a zis ca e ok,n-a zis ca e prea devreme....dar poate asa e,cum zici tu,si astea-s mici chestii pe langa adevaratele colici care vor veni...vom vedea...

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Hepilica, vezi ca TGP si TGO marite in sarcina pot avea si o alta etiologie... ceva legat de preeclampsie in trim.3 de sarcina.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 16+

Mergi la inceput

Avalon, multumesc.

Din cate stiu, preeclampsia are legatura cu tensiunea arteriala. La mine tensiunea este ok si fara variatii de vreun fel.

Tu nu la fel stii?

h.

26+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Avalon, multumesc.

Din cate stiu, preeclampsia are legatura cu tensiunea arteriala. La mine tensiunea este ok si fara variatii de vreun fel.

Tu nu la fel stii?

h.

26+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Nusy este foarte frumoasa fetita ta . Sa fie sanatoasa .

Avalon eu la 15sapt si 4 zile -pliu nucal 1.95
Insa acesta are relevanta pana in saptamana 12, apoi nu .

Elenada , bafta multa sa mai stea bebelusii , daca nu , si se grabesc vor veni pe lume si totul va fi bine .

Micky

Marga ma bucur ca totul este bine .Se va ridica si placenta .Stai linistita .

Eu ma ingrijorez va astazi am simtit mai toata ziua o presiune in toata burtica. Am pus no spa si uscosin si pe la 4 m-a lasat .
Banuiesc , de fapt sper ca este de la marirea uterului.
Insa m-a speriat sotul cand mi-a zis ca nu mai clipoceste bebe in burtica, el asculta cu urechea cum "inoata" .El zice ca doarme si de aia .
Si normal ca m-a speriat .
Acum sigur o sa am o noapte de nesomn

Evy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Nusy, eu habar nu am, dar o sa-mi zici tu mai tarziu daca e asa cu colicii sau nu
hepilica, tensiunea arteriala corelata si cu alti factori poate da diagnosticul de preeclamsie. Sper sa nu fie cazul
Avalon, deci pana in 3 mm. Eu m-am agitat ca la o fetita aveam <1mm si credeam ca nu e ok, dar ideea e sa nu depaseasca 3 mm.

33+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Neata'fetelor,

As intra si eu in grupul vostru...de vreo 2 zile ma tot invart pe aici si incerc sa-mi fac curaj. Am de luni confirmarea ca sunt gravida, unele dintre voi ma stiti de la topicul FIV. Initial mi-am propus sa intru aici dupa 6-7 saptamani...dar nu mai am rabdare, plus ca as vrea sa va mai stresez cu ceva intrebari din cand in cand.
De pilda voiam sa vad intreb daca e firesc ca sanii sa nu ma doara tot timpul. Imediat dupa fiv,pt vreo 3-4 zile, m-au durut si i-am simtit foarte grei, ma dureau si mameloanele..Insa in ultima saptamana ma dor f rar si f rar ii simt grei (sa fi fost adaptarea la progesteron in primele zile). Am foarte rar simptome usoare ca de ciclu. O fi ok so far? Stiu ca fiecare organism e diferit...insa am pierdut anul trecut o sarcina si de asta suflu si-n iaurt.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Bine ai venit Simona2
Eu la fel am patit, m-au durut sanii pana in sapt 5-6....si cu cateva zile de eco de confirmare...nu ma mai dureau sanii deloc...ma speriasem, am zis ca s-a intamplat ceva...dar a fost ok...fiecare organism reactioneaza in felul lui....dureri ca la CM dar mai usoare am avut pana in sapt 12-13...le tratam cu nospa.Stai linistita si ai increderea ca totul va fi bine!

Ayda 36+

Mergi la inceput