Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*
Raspunsuri - Pagina 7
maru spune:
mai, tu il pierzi pe Laci aici, la ce bani se fac cu truckia aici! eu nu m-as risca, dar las sa creasca bebe mai mare, si veniti sa luati o gura din Niagara
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
nah auzi si la asta ca vrea si ea unul. Pai auzi , a zis Laci ca pana la tine se risca sa se urce in avion , o sa ii fac un dormicum cat sa zambeasca tot drumul , si cand venim te cadorisesc si pe tine Alaturi de Sebi Aida ... 25+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maru
pentru ca dormitoarele sunt sus la etaj, intre al nostru si al babacilor e doar baia, iar al copilului am avut noi grija sa fie hat in capatul celalalt de hol. ce too noisy, ha, vremuri apuse taica, plodul doarme cu usa deschisa, si cum aude zgomote suspecte, cum vine sa vada daca suntem ok! asa ca pe muteste...cat mai pe muteste! Emma Aida e inger Doamne'ajuta! http://maru-incotro.blogspot.com/ |
pai normal , ca voi va aveti unul pe altul si el doarme singur gonflabile nu sunt prin Canada?
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful negru?de ce negru?iti place culoarea? W |
lasa ca il ung cu pacura sa alunece mai bine ...
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
principe spune:
luati-ii sticla lu nebuna asta ca s-a imbatat si vorbeste-n dodii
ce epicentru...vezi ca bananul meu are banane si nu s-a uscat deloc -...chiar tre sa le culeg..stai ca le fotografiez
valeuuuuuuuu marule la tine e chiar mai rau ca la mine...ca baiatulmeu nu mai doarme la el in camera de la 1 an..i-am bagat patul in camera la noi ca venea la noi in pat...dar gasim loc si ptru lucruri deastea.
si si asa vine la noi ,cateodata, si se culca peste taxu...
vaaaaaaaleu de n-ar fi asa de frumusel l-as arunca pe geam
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui maru mai, tu il pierzi pe Laci aici, la ce bani se fac cu truckia aici! eu nu m-as risca, dar las sa creasca bebe mai mare, si veniti sa luati o gura din Niagara |
ha?fac bani astia pe truck?serios? nu zice de 2x ca ne mutam in Canada , vedem noi cum
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
wonderful spune:
Pai vezi ca e si ca stranutul,nu-i bine sa te abtii ca vi se umfla ochii in cap.Na,ca nu merge lista cu emoticonuri,dar ai prins ideea.
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui wonderful Pai vezi ca e si ca stranutul,nu-i bine sa te abtii ca vi se umfla ochii in cap.Na,ca nu merge lista cu emoticonuri,dar ai prins ideea. W |
... si eventual deschide si geamul sa auda cat mai multi vecini
Alaturi de Sebi
Aida ... 25+
Poze cu noi
wonderful spune:
Of,of,Printeso,de asta esti asa iute in bucatarie,ai energie acumulata.Degeaba ai bananier.da-i un somnifer din cand in cand sau apuca-te si tu de spinning.
Ayla21 spune:
Mama, ce spor ati avut la scris, fetelor!
De beaut mai e ceva?
*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.