Cafea cu aroma de femei si bebelusi*100*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Mama, ce spor ati avut la scris, fetelor!
De beaut mai e ceva?

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

te servesc cu un 'latte macchiati - crem' si sper sa gandesti ca mine

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Oho,abia am deschis al 2 lea butoi.E pt. toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

nebune sunteti.am ras cu lacrimi.
am citit in loc de truckia,turkia...ma gandeam ca aida al duce pe laci l a turci sa faca bani.

www,ai uitat ...faneteziile n eraucu negrii cu nasul mare...m-ai pus sa-ti trimit catalogul sa alegi marimea...off ce mi-e si cu tine

Mergi la inceput

Si la turci poate face bani cu Laci ca-s destui pe invers acolo.Ii da pacura aia pe care ti-o oferise tie si merge treaba...uns.
Catalogul tre' reactualizat sa vad ce mai e in trend.

Mergi la inceput

ayla,eu te servesc cu vin,aida cu crema de oua.
www,tu ce ai zis ca ai?

eee,eliberez eu energia,inca doarme adanc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui principe

nebune sunteti.am ras cu lacrimi.
am citit in loc de truckia,turkia...ma gandeam ca aida al duce pe laci l a turci sa faca bani.

nebuno , chiar te spun sa vezi ce pune cainii pe tine ...

www,ai uitat ...faneteziile n eraucu negrii cu nasul mare...m-ai pus sa-ti trimit catalogul sa alegi marimea...off ce mi-e si cu tine

se face ca a uitat , dar e la fel de perversa ca si tine

ai sa ramai pentru totdeauana in sufletul meu,licuriciule..

Alaturi de Sebi

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

mai aveti beutura...vreau si o breee receeee

, mamica lui Bibi cel luptator

Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

eee,ma gandeam ca acum e ca atunci cand eram prieteni si trebuia sa o facem repede sa nu ne prinda...ai ce vremurice tineri ..au trecut 14 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Apai daca sunteti asa serviabile, pot sa renunt?
Daca am noroc si doarme fi-mea iar pana dimineata, nici nu se mai simte ca miros a alcool.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Hm,ati mirosit beutura si incepeti sa faceti ochi.Hai ca 'e' de toate felurile si gradele.

Mergi la inceput