Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanna81 spune:
ziua buna si de la noi! cam tarziu ce-i drept da' tare multe acte trebuie schimbate odata cu numele! pfiuuuu
eu am o necunoscuta si le rog pe mamicile cu experienta sa-mi spuna si mie! talia isi va reveni aproximativ la valorile initiale in ceva timp dupa nastere si cu un mic ajutor 
, asta stiu! dar bazinul? adica ramanem cu bazinul latit sau isi revin oarecum la forma initiala?
Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
Ellenuta spune:
alex atunci in cazul tau, ceza nu e un moft .. eu zic sa-i spui pur si simplu doctorului.
monikus uff .. nasol .. asa imi spunea si manechuirista mea .. ca toata sarcina a dat la boboci ..
kemsy hihi .. ce vis .. nu stiu exact sa-ti raspund la treaba cu cm .. dar daca calculezi ca vaginul are 8-12 cm, plus colul maxim 4-5 cm .. sa fie oare asa? mai ales ca uterul se si ridica odata cu inaintarea in sarcina .. daca colul tau e inchis, nu ai avut contractii .. eu cred ca e ok 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
techila spune:
vai ramsan, dar nu te poti compara cu aia din poza, ca aia este o pseudogravida, nu ca noi - veritabilele. vei fi minunata si toti te vor admira
distractie placuta!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze
si 
Danuta1979 spune:
Buna dimineata fetelor
Intrebare: stie cineva ceva de Monica? Zicea acum 2 zile ca se interneaza pt o zi...dar ar trebui sa fie inapoi acasa, nu?
De asemenea, Mimika nu a mai dat semne. E in concediu?
Ellena23 stiu ca avea preobleme cu bebita. In ultima vreme nu a mai intrat? Stie cineva ceva?
Dana
25+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
selen80 spune:
Gegea, merci de raspunsuri, ma duc sa-mi iau ceai...Si mie mi-a dat dr Ca+Mg+D3 pt 10 zile, pt carcei, dar vad ca nu si-au facut efectul ![]()
Mary07, bafta la examene, tinem pumnii!
Alex25 eu zic ca asa cum ne-ai expus noua motivele, le poti spune si dr. si sigur nu va parea un moft...
Eu am visat intr-o noapte ca am fost la eco si mi-a zis ca nu e fetita de fapt, ca e baietel
.......dar nu mai tin cum am reactionat in vis...mie oricum imi cam era indiferent sexul, nici nu stiu de ce am visat asta....
Kemsy, si eu am tensiunea 10 cu 6 de obicei, maxim 10 cu 7, deci nu tb sa aiba neaparat legatura cu tensiunea...mie mi-a zis sa mananc mai putin sarat, dar nu prea pot sa ma tin de asta
beau multa apa, ma dau cu lioton, stau cu picioarele in sus seara, dau cu apa rece pe ele la dus, dar mai putin sarat nu pot sa mananc
nu ca as manca fff sarat, ci potrivit....
Techila, atata iti trebuie, sa pleci de la noi din odisee, ca punem bata pe tine! 
27+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
monikus spune:
Techila, eu nu vreau sa "peci" din odisee. Nu vad cine ar avea puterea sa dea afara doua putze ca ale tale.![]()
Alex 25, fugi la dr daca nu mai ai rabdare. Oricum vei avea de asteptat asa ca.... nu vreau sa te demoralizez dar eu m-as duce cat de repede asputea
. Cat despre cezariana, eu zic ca tu stii cel mai bine ce vrei. Te duci la ea si ii spui pur si simplu ca asta vrei. S-ar putea sa iti ceara o recomandare de la medicul oftalmolog in rest.... nu vad cum ar putea sa te impiedice sa faci ce vrei tu. Si eu tot cezariana voi face si tot din cauza ochilor. Recomandarea de la oftalmolog o voi lua in luna a 7 a de sarcina.
Ramsan, mi-a placut cum ai dezbatut subiectul baita. Exista o logica perfecta in ceea ce ai spus tu.
Ma bucur si pt casuta si gradina ta. Sa ramana intregi in continuare. Si sa nu uit, distractie maxima la petrecere. Sunt sigura ca vei fi o graviduta sexi si daca il mai iei si pe Rares, sigur vei face senzatie
.
Ellenuta, bune retetele de inghetata. Pacat ca ingrasa
. Oricum, ma bate gandul sa o incerc pe cea cu cacao pt ca sunt terminata dupa inghetata de ciocolata.
Nu mai stiu daca v-am zis dar pe 27 plecam la Roma un weekend.
Sper sa nu fie inghetata foarte scumpa pt ca dau faliment in cazul asta. Am auzit ca la ei e foarte buna.
Monica
20+ cu 
monikus spune:
Ioana, eu cred ca e posibil sa revii la dimensiunile de dinainte de sarcina. Cred ca tine foarte mult de organismul si de vointa fiecareia dintre noi. Eu eram plinuta si inainte sa raman insarcinata asa ca.... slabe sanse sa ajung la silueta pe care o aveam inainte de casatorie
.
Danuta, eu nu stiu nimic de fete. Sper insa ca e totul ok cu toate. Stiu ca mimika zicea ca se duce la tara in concediu. Poate nu are acces la internet. Monicai ii tinem pumnii sa se intoarca cu vesti bune de la dr.
De Ellenuta23 chiar ca nu am mai auzit de foarte mult timp nimic. Ele ai putea intra sa ne zici cum iti mai e.
Monica
20+ cu 
gegea spune:
elle, multumim pt retete !
Cea cu cacao e incercata de tine ? Pls, chiar ma intereseaza, scrie sa bati galbenusurile cu zaharul, dar nu pomeneste nimic de albusuri. Sa inteleg ca nu se pun in compozitie sau cum ? Mersi !
Noi suntem lesinati dupa inghetata, dar reteta mea e din oua crude si chiar daca sunt oua de la mama (gaini ultra rasfatate si hranite sanatos), am o reticenta, mai ales acum, in sarcina.
ramsan, sa iti traiasca finutul si sa petreceti frumos !
Imi amintesc ca ai facut comanda de la Kara baby, dar ei nu au magazin online. A trebuit de o suma anume ca sa iti livreze comanda sau cum ai procedat ?
Geani
26+
si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Ioana, eu cred ca e posibil sa revii la dimensiunile de dinainte de sarcina. Cred ca tine foarte mult de organismul si de vointa fiecareia dintre noi. Eu eram plinuta si inainte sa raman insarcinata asa ca.... slabe sanse sa ajung la silueta pe care o aveam inainte de casatorie . |
sar'na de raspuns! eu ma refeream strict la oasele bazinului care cred ca se departeaza si atunci se mareste si circumferinta coapselor (fara sa te ingrasi). de astea intrebam daca isi revin dupa nastere cat de cat

Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Nu mai stiu daca v-am zis dar pe 27 plecam la Roma un weekend. Sper sa nu fie inghetata foarte scumpa pt ca dau faliment in cazul asta. Am auzit ca la ei e foarte buna.![]() Monica 20+ cu ![]() |
. Vei vedea la fata locului 
Gianina
24+ cu
Loris Stefanbebe