Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ellenuta, la sfarsitul lui august voi avea 37 de saptamani, DPN pentru mine era 12 sept, intre timp s-a facut 6 sept. la 37 de sapt este ok, zic eu, mai ales ca pestii mei sigur vor fi grasi, acum aproape 2 sapt aveau fiecare aproape 900 de grame, adica la 25 de sapt. plus ca au si gena favorabila de uriasi.
alex, eu am intrebat-o pe doctorita mea ce crede ca e mai bine pt mine, ce imi recomanda, mi-a zis ca alegerea este a mea, dar sa tin cont ca la gemeni e destul de greu sa nasc natrual, adica e mult mai chinuitor. am optat deci pentru cezariana.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (26+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

RETE INGHETATA

de cacao ..

1 litru lapte, 300g zahar, 5 linguri cacao, 5 oua, 3 linguri faina, 50 g unt, 200 g frisca, esenta de rom.

se opreste o cana din lapte, restul se pune la fiert cu jumatate din cantitatea de zahar. galbensusurile se bat cu restul de zahar, se adauga cacao, faina si laptele oprit in cana. acest amestec se toarna peste laptele care a fiert si se da la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa. se adauga untul, si, dupa ce s-a racit se adauga esentele si frisca, apoi se lasa la congelator.

de fructe RAPIDA!

500g frisca, 160g zahar, 1 lingurita zeama lamaie, 1 lingurita rom, 300 g fructe maruntite(cirese, capsune, mure, zmeura etc)

frisca se bate cu mixerul, apoi se pun zaharul si romul. dupa ce s-a topit zaharul, se adauga fructele maruntite si zeama de lamaie si se amesteca pana se omogenizeaza. apoi se baga la congelator cateva ore.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

techila aha .. am calculat eu gresit .. scuze. da, sunt de acord cu ceza la gemeni .. pupam pestucii!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

dar lucruri fara zahar...nu stii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alex dc anume vrei cezariana?? ai vreun motiv medical sau asa pur si simplu?

Eva

papa bun

As putea avea si un motiv medical din cauza ochilor, dar nu este nici moft...am citit mult si am pus pe hartie atat avantajele cat si dezavantajele ambelor metode, din mai multe ratiuni as vrea cezariata: kg multe in plus, zona intima extrem de sensibila, infectie a colului cu e-coli care recidiveaza si se poate transmite, probeme cu tensiunea si mai ales probleme cu nervii...daca nu sunt stapana pe situatie e cumplit....nu mi-e frica de durere sau alte tampenii, dar asta e optiunea mea, dupa multe cautari si nu stiu cum sa pun problema sa nu sune a moft.

Sper ca m-ai inteles.

----------------------------------------------
24+ se pare ca fluturasul va fi Alessia ...
Da Doamne sa ne nastem sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Alex25, Ellenuta, am incercat absolut totul pt a scapa de greturi. Nu am nici o sansa. Nu conteaza ce mananc, ce beau ca tot in baie ajung. Dr mea imi zicea ca nu copilasul e de vina ci organismul meu pt ca si inainte aveam probleme cu fierea. Doctorita a spus ca nu ma poate ajuta. E de vina organismul meu si ca trebuie sa indur orice. Si asta fac. Incerc sa uit ca imi e rau si sa ma gandesc ca peste 4 luni o sa scap si de asta.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!
Aseara am nascut...in vis, si am avut o nastere usoara...
Eu cu durerile de spate: uneori ma iau, uneori nu, de obicei noaptea. Dr mi-a zis sa iau 2 paracetamol daca e asa intensa si nu ma lasa sa dorm.
Picioare umflate: ptiu, ptiu, am avut o saptamana mai grea, dar acum vad ca e relativ ok. Am folosit seara un gel de ala pt picioare, si stateam cu picioarele inaltate, pe cateva paturi.
Iar, dr a zis ca trebuie sa fiu atenta la tensiune, probabil asta ar fi o cauza (ciudat, ca tensiunea mea e 10 cu 6..mai mereu).
Fetelor, acum o intrebare !Mintea mea creata are o nelamurire . Eu cu sonda din dotare nu mai lucrez...de mai mult de o luna...Intrebarea mea e: la ce distanta de DANSA (eu ii zic fofo ), se afla copilul?Ultima oara am ramas cu o picatura de sange....desi totul e ok, col lung si inchis, etc. Sa-i dau vreo veste buna sotului ??

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

dar lucruri fara zahar...nu stii???

adica saleuri, pateute, placintele sarate?

hmm .. sa ma caut in retete, da?

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna dimineata si de la noi!

Techila, si eu cred ca voi naste prin august...si tot cezariana...ba mai mult mi s-a spus de pe la 32 saptamani sa ma astept oricand...

KIKI 24+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

iar m-a enervat sefu', iar nu mai muncesc. m-am apucat de lista cu bagajul de spital, ma gandesc ca daca de maine suntem in trimestrul 3 e bine sa fim pregatiri. ma duc in pauza la cora sa mai cumpar cate unele. vai fetelor, am uitat sa va zi ceva ff important: ar trebui sa ma dati afara din odiseea voastra sept-oct, ultima oara cand am mers la doctor mi-a zis sa ma pregatesc de cezariana in ultima saptamana a lui august. dar daca voi nu ma vreti, eu va vreu, si n-am sa plec!!!

Ce frumos este sa stii macar cu aproximatie cand iti vei tine copilashii in brate. Nasterea gemenutzilor este in general prematura, putine sarcini ajungand la termen cu bebeloi la greutate normala, dar asta este minunat.
PS - voi fi o nashica eleganta diseara cand imi voi dansa burta la petrecere ... bine in pozele mele nu cred ca voi semana cu supermodelul din poza postata de tine :)

Ramona

Tudor Gruia 23+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput