Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
geani albusurile nu se pun. nu am facut-o inca dar sapt viitoare cand am mai multe zile libere, o incerc .. eu cred ca iese deliciu.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura78nico spune:
Nu mai stiu daca v-am zis dar pe 27 plecam la Roma un weekend.
Sper sa nu fie inghetata foarte scumpa pt ca dau faliment in cazul asta. Am auzit ca la ei e foarte buna.
Monica
20+ cu 
[/quote]
Distractie placuta!
Noi mai avem pana plecam si noi undeva!
Laura
20+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
gegea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta geani albusurile nu se pun. nu am facut-o inca dar sapt viitoare cand am mai multe zile libere, o incerc .. eu cred ca iese deliciu. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ok, elle, mersi frumos... O sa incerc si eu, abia astept !

Geani
26+
si Daria
(03.04.05)Varsta Dariei
In sfarsit, poze
ralu80 spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 sar'na de raspuns! eu ma refeream strict la oasele bazinului care cred ca se departeaza si atunci se mareste si circumferinta coapselor (fara sa te ingrasi). de astea intrebam daca isi revin dupa nastere cat de cat ![]() Ioana 25+ cu ![]() bebe Carol Ioan |
La mine nu s-au deformat, am revenit la formele initiale...singurul care nu a mai fost la fel a fost buricul.
Raluca

mama Rianei(2 iulie 2006)
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui ralu80 La mine nu s-au deformat, am revenit la formele initiale...singurul care nu a mai fost la fel a fost buricul. Raluca ![]() mama Rianei(2 iulie 2006) |
m-am linistit (nu stiu de ce eram nelinistitita da' intrebam si eu )Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
kemsy spune:
Am uitat sa va zic ceva: stiu ca nu ar trebui sa ma plang, ca inseamna ca o sa am lapte...insa ce sa fac...Imi curg sanii (de parca chiar alaptez. Noaptea e jale..aseara ca niciodata, mi-a terminat camasa de noapte in fata
. Ce sa fac, sa incep sa dorm cu sutien??
Gianina
24+ cu
Loris Stefan
bebe
Roxxy80 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinere. Matei este mult, mult mai bine. Nu a mai facut nici febra si nici diaree de ieri. Nu vrea sa manance absolut nimic si a inceput sa refuze si lichidele. Asa ca azi-noapte am stat si i-am bagat biberoane de apa si lapte fara lactoza in timp ce dormea. Si uite asa mi-a baut toata noaptea vreo 400 ml de lichid. Ma speriasem pt ca nu mai udase nici un pampers timp d evreo 5-6 ore si asta a fost singura solutie sa stau treaza si sa-l hidratez. Am noroc ca el in somn deschide gura si inghite tot ce-i dau. In plus ii iau si temperatura rectal fara sa aiba nici o reactie.
Eu sunt f f obosita, cu nervii intinsi la maxim, dar fericita ca el se simte vizibil mai bine.
Cand o sa-mi mai revin psihic o sa incep si eu sa raspund la toate intrebarile de pe forum, ca zilele astea nu am facut decat sa ma plang la voi.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 26+
monikus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
sar'na de raspuns! eu ma refeream strict la oasele bazinului care cred ca se departeaza si atunci se mareste si circumferinta coapselor (fara sa te ingrasi). de astea intrebam daca isi revin dupa nastere cat de cat ![]() Ioana 25+ cu ![]() bebe Carol Ioan |
Aham. Neuronul meu rataceste. Eu zic ca asa cum se departeaza tre sa dea si inapoi nu
Monica
20+ cu
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui kemsy Am uitat sa va zic ceva: stiu ca nu ar trebui sa ma plang, ca inseamna ca o sa am lapte...insa ce sa fac...Imi curg sanii (de parca chiar alaptez. Noaptea e jale..aseara ca niciodata, mi-a terminat camasa de noapte in fata . Ce sa fac, sa incep sa dorm cu sutien??![]() Gianina 24+ cu Loris Stefanbebe |
cumpara tampoane pentru sani. se lipesc pe mamelon parca
Ioana
25+ cu 
bebe Carol Ioan
monikus spune:
Kemsy multumesc pt informatie. Uite nu m-am gandit sa te intreb pe tine cum e pe acolo. Inseamna ca o sa vin cu 10 kg in plus de la inghetata.
Laura multumesc frumos pt urare. Nici la noi nu a fost programata iesirea mai ales ca eu nu mi-am schimbat nici acum pasaportul desi m-am maritat de aproape 4 ani
. Din fericire am aflat ca pot pleca si cu buletinul. Sotul mi-a facut o surpriza ca sa mai scap de stresul zilnic.
Rooxy ma bucura vestea ta ca Matei e mai bine. Te asteptam cat mai repede printre noi, pt ca stiu ca ai multe de spus.
Monica
20+ cu