Burtici fericite de septembrie-octombrie (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

geani albusurile nu se pun. nu am facut-o inca dar sapt viitoare cand am mai multe zile libere, o incerc .. eu cred ca iese deliciu.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Nu mai stiu daca v-am zis dar pe 27 plecam la Roma un weekend. Sper sa nu fie inghetata foarte scumpa pt ca dau faliment in cazul asta. Am auzit ca la ei e foarte buna.

Monica 20+ cu
[/quote]

Distractie placuta!
Noi mai avem pana plecam si noi undeva!

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

geani albusurile nu se pun. nu am facut-o inca dar sapt viitoare cand am mai multe zile libere, o incerc .. eu cred ca iese deliciu.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Ok, elle, mersi frumos... O sa incerc si eu, abia astept !

Geani 26+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

sar'na de raspuns! eu ma refeream strict la oasele bazinului care cred ca se departeaza si atunci se mareste si circumferinta coapselor (fara sa te ingrasi). de astea intrebam daca isi revin dupa nastere cat de cat

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

La mine nu s-au deformat, am revenit la formele initiale...singurul care nu a mai fost la fel a fost buricul.

Raluca mama Rianei(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu80
La mine nu s-au deformat, am revenit la formele initiale...singurul care nu a mai fost la fel a fost buricul.
Raluca mama Rianei(2 iulie 2006)

la asta nu m-am gāndit! tot e bine! m-am linistit (nu stiu de ce eram nelinistitita da' intrebam si eu )

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Am uitat sa va zic ceva: stiu ca nu ar trebui sa ma plang, ca inseamna ca o sa am lapte...insa ce sa fac...Imi curg sanii (de parca chiar alaptez. Noaptea e jale..aseara ca niciodata, mi-a terminat camasa de noapte in fata . Ce sa fac, sa incep sa dorm cu sutien??

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru sustinere. Matei este mult, mult mai bine. Nu a mai facut nici febra si nici diaree de ieri. Nu vrea sa manance absolut nimic si a inceput sa refuze si lichidele. Asa ca azi-noapte am stat si i-am bagat biberoane de apa si lapte fara lactoza in timp ce dormea. Si uite asa mi-a baut toata noaptea vreo 400 ml de lichid. Ma speriasem pt ca nu mai udase nici un pampers timp d evreo 5-6 ore si asta a fost singura solutie sa stau treaza si sa-l hidratez. Am noroc ca el in somn deschide gura si inghite tot ce-i dau. In plus ii iau si temperatura rectal fara sa aiba nici o reactie.

Eu sunt f f obosita, cu nervii intinsi la maxim, dar fericita ca el se simte vizibil mai bine.

Cand o sa-mi mai revin psihic o sa incep si eu sa raspund la toate intrebarile de pe forum, ca zilele astea nu am facut decat sa ma plang la voi.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Ioana, eu cred ca e posibil sa revii la dimensiunile de dinainte de sarcina. Cred ca tine foarte mult de organismul si de vointa fiecareia dintre noi. Eu eram plinuta si inainte sa raman insarcinata asa ca.... slabe sanse sa ajung la silueta pe care o aveam inainte de casatorie.

sar'na de raspuns! eu ma refeream strict la oasele bazinului care cred ca se departeaza si atunci se mareste si circumferinta coapselor (fara sa te ingrasi). de astea intrebam daca isi revin dupa nastere cat de cat
Ioana 25+ cu
bebe Carol Ioan

Aham. Neuronul meu rataceste. Eu zic ca asa cum se departeaza tre sa dea si inapoi nu?

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Am uitat sa va zic ceva: stiu ca nu ar trebui sa ma plang, ca inseamna ca o sa am lapte...insa ce sa fac...Imi curg sanii (de parca chiar alaptez. Noaptea e jale..aseara ca niciodata, mi-a terminat camasa de noapte in fata . Ce sa fac, sa incep sa dorm cu sutien??

Gianina 24+ cu Loris Stefan

bebe

cumpara tampoane pentru sani. se lipesc pe mamelon parca

Ioana 25+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Kemsy multumesc pt informatie. Uite nu m-am gandit sa te intreb pe tine cum e pe acolo. Inseamna ca o sa vin cu 10 kg in plus de la inghetata.

Laura multumesc frumos pt urare. Nici la noi nu a fost programata iesirea mai ales ca eu nu mi-am schimbat nici acum pasaportul desi m-am maritat de aproape 4 ani. Din fericire am aflat ca pot pleca si cu buletinul. Sotul mi-a facut o surpriza ca sa mai scap de stresul zilnic.

Rooxy ma bucura vestea ta ca Matei e mai bine. Te asteptam cat mai repede printre noi, pt ca stiu ca ai multe de spus.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput