Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 6

danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Moni,ce carucior super ai!!!! ![]() ![]() ![]() Danielle,incearca sa te odihnesti cat mai mult.....O mai carri pe Ebonee?Ai grija de tine! Pooh,mami de Timea(15.06.05) si ![]() ![]() AMR 4 Sapt. |
o mai car ca nu am ce face,nu o pot refuza cand se mai cere in brate si vrea iubita,e imposibil ptr inima mea slaba

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
citat din mesajul lui emabucuresti danielle odihneste te mai mult ca mai aveti destul pana la termen! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |

Clara,multam frumos de info,inseamna ca eu de ii fac certificat de nastere romanesc,cand merg in tara ii pot aplica ptr alocatie si mi-a da si din urma??
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
am facut o ciorbitza de perisoare din carne tocata de vacuta cu multa smantana ca sa ne mai clatim la matze
s-a trezit si fata intre timp,o trimit afara la joaca sa oboseasca si pe la 11 ne bagam la un pui scurt de somn ca deja mi se inchid ochii.e soare dar putin rece afara,numai bine de obosit copiii
mai tarziu m-am gandit sa fac niste snitele de porc si friptura de vita cu,cartofi la cuptor si salata daca mai am chef,pe cand o veni tati acasa.
am cumparat un tort ptr maine fiindca implinim 8 ani de cand suntem impreuna sigur sigur se face ca uita si isi gaseste ceva treaba prin oras dar ii aduc eu aminte la domnu` sotz
i-am schimbat si cercelusii fetii,ii sta asa bine,mii draga de mor,poate sta la pozat sa va arat si voua
ma duc la trebi
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

eumada spune:
FETELOR care stati in strainatate,eu stiu ,din cauza faptului ca lucrez chiar in domeniu,ca nu poti beneficia de acelasi drept in doua tari.Ai dreptul la o singura prestatie (alocatie,ajutor)in tara pe care o alegi.Daca copilul nu primeste nimic in tara unde locuiti atunci da se poate sa ia din romania,dar daca primeste in tara voastra,nu se poate din romania...in europa sunt deja pensiile internationale,si la fel nu se pot lua pensii din doua tariu....se opteaza...
Madalina s30
Eva-Maria

danielle02 spune:
citat din mesajul lui eumada FETELOR care stati in strainatate,eu stiu ,din cauza faptului ca lucrez chiar in domeniu,ca nu poti beneficia de acelasi drept in doua tari.Ai dreptul la o singura prestatie (alocatie,ajutor)in tara pe care o alegi.Daca copilul nu primeste nimic in tara unde locuiti atunci da se poate sa ia din romania,dar daca primeste in tara voastra,nu se poate din romania...in europa sunt deja pensiile internationale,si la fel nu se pot lua pensii din doua tariu....se opteaza... ![]() Madalina ![]() ![]() |

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

MC2008 spune:
Buna dimineata fetelor,
Am si eu o mica intrebare la voi: aveti idee care este faza cu maturitatea placentei si cu grosimea acesteia? La ultima eco mi-a iesit gradul 2, si 2 si ceva cm, si am 32 saptamani. Din cate stiti voi, este ok? Mai am ceva pana cand sa ajung la medic. Si bebe are 1800 g. Este ok?
Va pup si sarcini usoare.

blanca000 spune:
Buna dimineata,
Tocmai am primit si noi kitul de la Cord..la mine Cargusul a fost f promt..stiam ca ieri il expediaza de la Cluj si uite ca azi la nici ora 10:00 il am in casa.
Am primit si rezultatul la urocultura...negativ..mmmmm..atunci ca ma inteapa acolo jos..o fi de la caputul lui bebe care impinge in cine stie ce? Nu ma inteapa sau ustura in momentul in care fac pipi (cum se intampla la infectii sau raceli) ci asa cand ma ridic in picioare de ex...o sa o mai repet peste o sapt-doua daca mai simt ceva...sa vb si cu dr.
Vad ca iar aveti "tastarnita" ..trebuie sa va citesc
s34
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004

blanca000 spune:
citat din mesajul lui MC2008 Buna dimineata fetelor, Am si eu o mica intrebare la voi: aveti idee care este faza cu maturitatea placentei si cu grosimea acesteia? La ultima eco mi-a iesit gradul 2, si 2 si ceva cm, si am 32 saptamani. Din cate stiti voi, este ok? Mai am ceva pana cand sa ajung la medic. Si bebe are 1800 g. Este ok? Va pup si sarcini usoare. ![]() |
Eu stiu ca e ok gradul 2 la placenta in saptamana asta..asa am si eu, de ex...stiu ca ea "imbatraneste" pe masura ce cresc saptamanile pana ajunge la 3 si nastem. Bebe e bine la 1800 g..stai linistita e in grafic.

Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004

Giova spune:
incerc sa citesc din urma...cica se ia curentul pana la ora 13, asa ca nu stiu ce voi face in casa. probabil ma bag la somn.
aseara am avut niste arsuri groaznice, asa ca de la ora 21:30 am tot dormit pana azi dimineata.
Pogos bine ca totul e ok si bb grasunel. si dr. ta pleaca la sf. lui iunie? doamne ajuta sa trecem cu bine peste concediul lor.
Alina si eu vreau gogosi...dar n-am chef de copt...in plus risc sa nu-mi creasca aluatul, si doamne ce-as manca vreo 2. poate merg la mall sau in piata sa-mi cumpar, e mai simplu asa.
Body-uri erau la mag. din Kapa, Iana, sunt cele de la A. Esca, nu stiu daca mai sunt, parca miercuri cand am fost nu le-am mai zarit.
A.Esca avea mag. pe str. Alba Iulia, dar s-a inchis, cica din toamna se deschide in Mall.
trimit mesajul si revin...sa nu-l pierd in neant.
_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Giova spune:
Alaptatul exclusiv i-am dat 4 luni, pe urma mi-a disparut laptele. stiu si din ce cauza...nu prea mancam eu, numai tampenii. sper ca de data asta sa reusesc sa alaptez mai mult.
meleea super ca ati rezolvat cu mutarea, si inca la casa, cu curte intr-o zona linistita.
Danielle super harnicutza ai fost. eu am luat ieri doar ceai de fenicul si anason. mai trebuie sa cumpar chimen, de ceai de zmeur am uitat, caci lista nici acum nu am facut-o.
Acum relaxeaza-te, gata cu shoppingul, sa nu mai apara contractiile.
Flosideea mai ai putin pana la concediu, bafta si spor sa ai.
Multumim de .
Pooh sper sa tina vremea cu voi si sa aiba o super petrecere printesa.
Moni misto caruciorul. dar tu ce ai facut? l-ai comandat din Hu si ai luat din Ro un landou? mai gasesti unul la fel? de ce nu ai luat din start 2?
MC2008 si mie mi-a iesit gradul 2, la peste 30 sapt. e normal, incepe sa imbatraneasca, dar e ok acum, stai linistita. cand ajunge la gradul 3 e gata...nu-si mai face treaba cum trebuie.
Danielle multi ani fericiti impreuna, alaturi de printese.
stiu ca ti-e greu, si eu il mai ridic pe Marco, dar incearca sa stai jos, cand o iei in brate, e mult mai usor si nu soliciti asa muschii.
_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze