Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
monica2008 spune:
buna fetele
Azi sunt mai trista putin se cununa cumnatelul meu cel mic la Londra si noi nu suntem cu el
.asta e ce sa facem,vroim sa ne ducem dar ne_a fost frica pt drum vazand ca eu am 37 de sap...
eu pana acum am luat doar 10 kg stau destul de bine nu?aseara il simteam pe bebe cum se impinge in jos nu puteam nici sa ma intorc de pe o parte pe alta asa de tare ma apasa,abia stept sa vad ce imi spune joi la dr
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
meleea spune:
RALU
chiar asa hai liberare

am fost la masaj,si parca e mai bine pe moment. Asa e cu vaitatul asta ,degeaba ma plang eu la al meu ca nu intelege saracul, dar la voi stim ca gasim intelegere ,chiar daca unele o duceti mai bine
,un simptom mic tot aveti
.
Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
Giova spune:

rapid am deschis compu, sper sa apuc sa va citesc, imediat plecam iar de acasa.
Dim. am facut piata si am stat cu piciul putin in parc, mai mult tat-su', eu m-am tolanit pe o banca la soare
, am venit acasa, am papat si am dormit toti 3
.
Acum vrem sa dam o tura la Zoo, e misto si piciului ii place la nebunie...zau de mai stim pe unde sa iesim.
Motana nici chiar asa...nu in toate zilele sunt asa de harnicutza. mai sunt si zile cand comandam cate ceva, o pizza. sau mancam mancare rece.
Clara frumos p[icteaza tipa respectiva, super camere a facut.
Adriana, Alinutza eu m-am trezit pe la 5, dar dupa o vizita la toaleta si o bucatica de cioco, am adormit
. vad ca voi tot asa va chinuiti cu somnul.
Meleea super lista si completa.
Imi pare rau ca esti in depresie. lasa ca-ti revii dupa ce se naste puiul, mai rabda putin.
rallu super faza la terasa. asa se misca mai toti chelnerii...
Hai ca mai ai si tu putin, cred ca ti-e greu...si eu ma vaiet mult, mai e si caldura asta pacatoasa
.
Monica mai bine ca nu v-ati pus la drum. ai sarcina destul de inaintata, asa ca mai bine repaus.
fete va
, merg sa vad cu ce ma imbrac... ca sa iesim putin.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
Alex@Sara spune:
harnicute ca intotdeauna,ati scriso gramada si acum nu pot citi ca mergem la cumparaturi.Pana acum am facut papa si am, stat cu piticontii in curte ca am reusit sa umflam piscina(eu asteptam cumnatelul sa vina cu pompa si opana la urma am umflat-o cu aspiratorul in 30 de sec
)uituca mai sunt,daca nu am folosit aspiratorul pana acum la asa ceva.E o nebunie si cu Sara in apa,ar sta non stop iar de Alex ce sa mai zic.ar si dormi acolo daca l-as lasa.Gata,fug sa ne imbracam pana e linistita d-soara ca abia s-a trezit si bagat la ghiozdan,sper sa nu faca scandal ca vreau sa ajungem la Auchan ca de carrefure m-am saturat.Pupici si un we frumos in continuare.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
32sapt+ 
matcha-oana spune:
buna seara
!
azi am fost la doctor,si vaii ce morala mi-a tinut ca bebe e prea mare
,ca m-am ingrasat prea mult
,ce m-am saturat,de nu imi vine sa m-ai merg la spital
.ce stie el doctorul ce inseamna sa fi gravida ,sa ai pofte,sa te ingrasi idn orice
,habar nu are ,trancane si el acolo.se m-ai mira ca cum te simti bine??eu nu am nimic,cu toate ca am luat 19 kg in greutate,dar sunt energica si ma misc de colo,colo.
am 34 de saptamani si bebe are 2700 gr,ce s aii fac eu la bebe daca ii place sa pape,si doar nu e dupa mine,el isi ia singurel tot ce ii trebuie din sange
.
m-a disperat,am noroc ca am tensiunea mica ca cica ma interna
,ca am picioarele umflate si am proteine in urina
.offf treb sa am grija la sare
.
oare pana nasc cam de cate kg se va face grasutul meu?
MC2008 spune:
hello,
am frevenit si eu cu vestea ca am cumparat caruciorul copilului. este spuer ok, si am primit si scaunul auto la el. Am vrut sa iau si umidificator, insa m-a blocat tanti aia cand m-a intrebat daca cu abur cald sau rece...
. Care este diferenta? banuiesc ca de temperatura de afara, nu? eu il nasc vara, deci mi-ar trebui cu aer rece? (
ma simt cam blonda acum).
singura mea problema devin piciorele, care sunt cam umflate, mai ales stangul care este vesnic un mic butuc. Nu mai imi vad glezna.
Deja am emotii mari cand ma gandesc la venirea lui bebe
. Sper sa ma descurc, si ma gandesc ca nimeni nu a facut o scoala de crescut bbi, si ca toti au trecut prin asta.
Va pup si aveti grija de burtici!
meleea spune:
HE HE HE daca m-ar vedea pe mine,doctorul tau mai Oana..... cred ca ar cadea jos si ar murii. Eu am luat 30kg ,vineri aflu si eu cat are bebe, si tensiunea este f buna si la mine. Cand m-o vedea si al meu bleah.....ce fata o sa faca parca il vad
,dar eu i-am zis clar ca nu mai ma urc pe cantar fie ce-o fi ca nu vreau sa stiu si nici el nu tre sa stie
ca nu-i frumos sa intrebi o femeie cate kg are
.o sa ma cantaresc lacezariana sa stie anestezista
ce are de facut. 
Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
MC2008 spune:
matcha-oana, si pe mine ma cam tine la fel...sa nu mananci ca disperata, sa nu te ingrasi prea mult etc. Am luat vreo 15 kg pana acum, si sunt super mandra, iar el cand m-a vazut ultima oara mi-a spus ca m-am ingrasat ceva
...m-a cam scos de pe sare, dar imi este greu. mancarea fara sare nu are gust, si nu imi place deloc. bag mai putina....
cat despre bebe la 32 saptamani avand 1800 si ceva este ok.
MC2008 spune:
meleea, ce tip de anestezie faci? am mai intrebat ca am mari nelamuriri, generala sau partiala? care crezi ca este mai ok?
meleea spune:
MC eu fac peridurala, ca cica e mai bine (zice cumnatul care e si el doc chirurg),avantajul este ca iti lasa furtunasul ala si dupa operatie si iti baga calmant pe acolo si e mai eficient.Acum 2 sapt a nascut si cumnata-mea si ea tot asa si a fost foarte bine. mi-e cam teama ,dar daca zice el asa, ca e mai bine si pt doc. sa fi constienta ...il cred e sa fac
cand mi-a zis prima data ca imi face el rost de trusa de peri ca au unele cu ac subtire rau m-am bucurat ,dar subtire la ei nu e ca la noi
,adica eu vedeam un ac subtirel ca alea de la pen-urile de insulina care sunt f finute si al lui era un ac normal 
in concluzie fac peridurala ![]()
Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN