Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Meleea,Rallu imi pare asa de rau ca va apasa atata de tare bebeii,al meu chiar daca e mare inca il duc bine,ieri chiar am dat cu aspiratorul si cu mopul in toata casa,azi am gatit,ma misc destul de bine,si chiar dorm cam cat dormeam inainte.Ma rog sa fiu bine si dupa ce nasc sii bebe sa fie cumintel.
Referitor la greutate au ginecologii o problema,eu am luat 13 kg pana acum si tot a zis dr ca sunt multe,sa nu mai mananc dulciuri si paste

36+Alex

Mergi la inceput

MC eu am umidificator cu abur rece si chiar imi place,in iarna l-am folosit eu ca am o rinita alergica si e super,acum o sa il cedez baiatului.

36+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

ANEMONA nu ma apasa bebe ,dar calculeaza si tu am plecat de la 65 + 30=? ma misc ,ca nu pot sa stau dar ma dor picioarele f rau de la greutatea asta imensa si am insomnii groaznice de 4 luni de zile si lipsa asta de somn ma afecteaza mult,e ingrozitor sa nu te ia somnul si as dormii ...mama mama....

dar o sa treaca , mai am cate o cadere nervoasa din cand in cand dar in rest ma prezzint bine .eu sunt f optimista de felul meu si greu ma pune la pamant ceva.......mai am si eu scapari ca tot omul

Meleea 34

AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fetelor legat de alocatii din doua parti eu pentru ca lucrez exact acolo unde se dau va spun ca nu se poate din doua tari odata.daca din tara de rezidenta nu luati atunci da se poate lua din romanaia.Meleea Rallu, in sfarsit cineva care simte ca mine.....
Cum zicea meleea,pentru puiul asta mic rabd orice daca ar fi s-o iau de la capat as lua-o fara remuscari....dar NU MAI POT NICI EUUUUUUU.sA MA IERTE DUMNEZEU DAR nu mai pot sa merg bine nu mai pot sa respir nu pot sa ma imbrac...trebuie sa iau chilotii asezata,nu pot sa urc scarile,daca ma intorc noaptea trezesc si barbatu` si vecinii,pana ajung la baie trec 10 minute cand m-am intors pana ma asez trec inca 10 iar trebuie sa merg la baie.....
Of saracele femei grase grese nu noi ca noi suntem viitoare mamaici....cum se descurca?
Eu abia astept sa revin la silueta dinainte.si voi reveni in maxim 6 luni...de data asta cu puiul in brate..
.
Fara suparare ,no offence pentru nimeni dar nu voi spune niciodata ca o sa-mi fie dor de burtoi,de 90 de kile care precis se vor face 100 pana pe 10 august.. si de durerile astea infioratoare,de spate si picioare,de imensitatea de a ma imbraca de la magazinul pentru grasi si grasutze..
Copilul mi l-am dorit si il doresc,daca ar fi s-o iau de la capat as lua-o cu toate problemele pe care le-am avut....pentru bebitza mica si saltareatza...dar e foarte greu....cateodata simt ca nu ai pot,ma simt diforma si infricosatoare..

Nu am parola pentru cont si nici contul dar daca ati vedea de unde am pecat si unde am ajuns.....

Va pup si va doresc numai bine

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

eu ma gandeam sa fac generala, ca este mai usor..cred. nu stiu sigur, dar cred ca dr meu o sa imi faca epidurala. mi-e frica de senzatie, cred. can eram mai mica mi-am bagat cercel in buric, cu anestezie locala la dr, si m-a speriat cand a tras de cercel in sus, a fost o senzatie oribila. nu este acelasi lucru, logic, dar sa vad. din cate zici tu, epidurala pare ok. si am auzit ca sunt mai multe avantaje fata de totala.

ma gandeam ca faza cu umificatorul are legatura cu anotimpurile, insa in curand trebuie sa il iau. daca dorm fara balcon deschis, in camera se face o mica sauna (sotul e un mic godinas ), cand o sa fie bebe nu dau drumu la aer, normal. e caldura mare in camera, bate soarele pe ea non stop.

mi-am facut o listuta de "must-have" pentru bebe, cu tot ce am de luat pana cand vine, si ufffffff, sunt atatea. pana acum am luat patutul, carutul, body-uri, sosete (aici stam bine, are vreao 12 ), termoimetre, prosopele cu gluguta, vreo 2 paturici...etc. dar mai sunt atatea, si sunt atat de scumpe. la fiecare salariu iau cate ceva. nu o sa ma arunc pe sterilizator si incalzitor de bib inca, ma gandesc ca la inceput alaptez si nu o sa am nevoie, iar alea sunt f scumpe. si daca e ceva, o sa ia sotul cat o sa fiu in spital (sper totusi sa am laptic pentru ingeras ).

Merci de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

rallu eu imi iubesc fetitza de simt ca innebunesc dar si eu am nevoie de ajutor ca sa ma urc in cada sa cobor sa ma asez in masina....sa merg...am dureri de picioare de imi vine sa palng,noaptea si palng caci ma trezesc durerile.....
Mellea si eu aveam 65+28 acu`..vin atre din urma...nu esti singura...

offffffff mai am 8 saptamani..doamne ajuta......s le trec cu bine...sa creasca bebe maare.....si voua va doresc la fel fetelor

Madalina s30Eva-Maria

Mergi la inceput

eumada ti-am trimis mailu si pass de la contul comun

Meleea am inteles ca practic kg te apasa,m-am exprimat eu gresit,da las ca mai e putin si le dai jos,iar bebe o sa fie mandru ca are o mamica asa de frumoasa.

36+Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

fetelor, va pup pe toate si va trimit un tortulet virtual....si o halcuta de gratarel. Acum imi vin invitatii, caci la 12 noaptea imbatranesc. mi-am luat scaricica cu ceva grasime ptr gratarel, asa ca ma "porcesc" macar de ziua mea cu ceva fff gras.

Va pup si aveti grija de burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

si eu am ajuns la 84kg
deci...am luat 24
o sa va fie foarte dor de burtica si de kg astea,va spun eu.
e greu tare dar asta e...trebe sa fim barbate

si nu mai fiti suparate,nici nu stiti cand trece timpul si va treziti cu bebeii in brate

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Eumada daca tot lucrezi in domeniu as vrea sa te intreb eu daca mi-am platit toate contributiile pentru cartea de munca in tara,nu as putea beneficia de cele 6 milioane ,ca oricum de aici nu iau nici un ban? Ma gandesc ca sa nu fie probleme ca nu nasc in tara,ca altfel nu vad de ce nu mi-ar da.

Dienuta 37+ Eduardo

AMR 3 sapt.

Mergi la inceput