Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 16
Motana spune:
Cum de n-aveti somn fetelor, eu as vrea sa ma trezesc devreme (asa as face ceva de mancare
) dar nu pot. Noi suntem pe invers, ne culcam super tarziu, da de trezit devreme neh, sa vad cum fac can i-o fi foame bebelinei la 7 am, si io varza de somn.
Apropo, stiti ce am remarcat... copila mea mananca dupa ce mananc io: adik dupa masa, la vreo 15 minute incepe sa se miste si se foieste, inoata, haleste.. hehe!
Pe net zice ca se face cezariana Misgav Ladach doar la CMU, daca se face si la Medlife, de ce nu schimbi dr. Alinutza? La mine am investigat si se face doar intr.un stat, e aproape de DF adik departe de mine, cam la 12 ore, un dr tinerel si dragut
, a notat nr soul si a zis ca o sa sune sa vada ce si cum. Desi imi e drag tare de dr mea de aici, a fost unul din motivele pt. care am decis sa nasc cu ea, of nu stiu, mi s-ar parea o diferenta de la cer la pamant intre cele 2 stiluri.
Alina, sa ne mai povestesti cum a fost dupa operatie si amanunte, pls.
Acum is si dezorientata, ca deja hotarasem ca nasc normal
o iau razna, pare-se! 
Adriana, gasesti mai multe site.uri unde vb despre Misgav Ladach, ideea e ca e mai putin traumatizant, nu se sectioneaza toate organele ci se "slalomeaza", te refaci mai repede, risc mai mic de infectii etc. La dezavantaje.. chiar nu stiu, sa ne zica dr. Alinutei, ca tot le are ea, hehe!
danielle, voiam sa te intreb cum e cu vorbitul in 2 limbi cu Ebonee? Sau e prea micuta pt asta? Aacasa vb in rom, si la gradi in engleza, se descurca cu ambele sau ii e greu?
35+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
danielle02 spune:
motana,desi vb in casa in romaneste cu ea,mai bine pricepe in engleza,imediat prinde cuvintele in engleza si le rosteste,degeaba imi bat capul sa o invatz si in romaneste
daca ii zic sa spuna peste ea zice fish
etc etc
ii este mai usor sa le rosteasca in engleza.desi intelege tot in romaneste nu vrea sa vb,nus` ce o sa fac cand oi merge acasa,so` uita lumea la mine ca la masini ca fiicamea vb doar in engleza desi intelege romaneste,mai ales la piatza printre babe,o sa fie tare haios ![]()
la gradinita nu mai merge cat stau acasa ca nu are rost,ma costa in jur de 30-38 lire pe zi ca sa o dau,mult mult.prefer sa o duc la play groups,in parcuri si cate "organizatii" din astea ca sa socializeze ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
meleea spune:
A MAI TRECUT O SAPTAMANA!

Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
AMR 4 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
Rallu spune:
Meleea...si la mine...si ma apuca fibrilatiile din ce in ce mai tare.![]()
Am promis ca saptamana viitoare incep sa fac bagajul, sper sa ma tin de cuvant. 
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 37+
Robert Constantin
AMR
2 -
Asa arat eu acum
meleea spune:
Eu ,una, abia astept marele eveniment!Unu, abia astept sa-l vad pe bebe , desigur, dar si pt ca nu mai rezist in ritmul asta , fara somn ,cu greutatea de rigoare , durerile de bazin ,arsurile. Va zic ,sincer ca mai am putin si bubui am luat 30 kg, nu mai zic de la cat am plecat ca suna deprimant si si-asa sunt la marginea depresiei
. Pt nimeni pe lumea asta nu as suporta atatea, in afara de puiul meu, dar sa ma ierte ca nu mai pot

Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
andreea_1979 spune:
Buna si de la noi! Am facut comanda pentru produsul Pronatal Multi-Tabs Omega 3 de la Ferosan si l-am primit ieri . Am inceput sa iau de azi 2 pastile in timpul mesei . Scrie pe prospect ca sunt pentru sarcina , dar si pentru perioada de alaptare .
A mai trecut si la noi o saptamana si de azi facem 34 saptamani 

.
s 34+
meleea spune:
Cum vi s-a parut listuta mea? mai trebuie ceva? inafra de trusa de epi si plicurile cu felicitari pt personnalul medical? ![]()
Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
Rallu spune:
Ieri am fost la o terasa in Militari, foarte draguta si chiar am rezistat destul de mult pentru ca aveau canapele moi si durerea de noada a fost acceptabila.
Partea misto era alcatuita din chelneri. Poate nu toti dar al nostru sigur avea capul in alta parte si aparea din joi in Paste pe la masa, si mai si uita comenzile pana ajungea sa le zica mai departe.
Ca urmare, tipul cu care eram a inceput sa faca caz de burtica mea, zicandu-i sa se miste si el mai cu talent ca viitoarea mamica nu poate sa astepte atat dupa el.
Ce a inteles chelnerul? 
Absolut tot ce a adus la masa a asezat in fata mea
...adica vreo 2 farfurii cu mancare, frappe, apa plata, inghetata, etc.
Ziceai ca sunt de de vremea foametei.
Cum dadeam mai departe vreo farfurie, aparea in locul ei alta.
M-am amuzat copios. Ce-o fi zis saracu chelner...nasol domne cu gravidele astea...ia uite cat baga in ele.
Aaaa...mai e nevoie sa specific ca din toate bunatatile pentru mine erau doar un frappe si o apa plata?
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Robert Constantin
AMR
2 -
Asa arat eu acum
meleea spune:
RALU , m-ai facut sa rad, cred ca era afectat de canicula saracul sau ii era frica de femeile gravide
![]()
Meleea
34
AMR 6 sapt pana la DPN
Rallu spune:
Nu Meleea, ca sa-l grabeasca nitel s-a facut mare caz de burtica mea...
Io stiu cum naiba a inteles ala ca intentionez sa bag singura toata manacare aia?
Oricum parea putin pierdut in spatiu chelnerul, a pricipit si el ce a putut...dar a fost amuzant.
Oricum am observat ca e ceva cu mancarea si femeile gravide. Pe unde ma duc mi se ofera de mancare. Chiar si necunoscuti, daca mananca ceva si din intamplare ma uit in directia lor se simt si ma intreaba daca vreau...ba unii mai si insista.
Am obosit sa explic ca n-am pofte si nu doresc sa mananc.
Am luat 18 kg cu apetitul meu care e unul normal zic eu...d'apai daca hapaim tot pe unde mergeam.
Robert Constantin
AMR
2 -
Asa arat eu acum