Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Motana spune:
Clara, ce super sunt desenele, voi cum o sa pictati camera bblului? Are talent tipa, cred ca e solicitata.
Si pe mine ma tot batea la cap soacra ca sa picteze ceva, un copacel ceva natura, ca se pricepe, am zis ca daca vrea ok, dar eu nu ma bag ca nu am nici super talent nici rabdare. ![]()
Am si io o prietena in Chicago, mi se pare ca nu i-a dat nici ei nimic cand a nascut fetita, acum vreo 2 ani, se pare ca da, numai un gen de ajutor social daca te incadrezi. Oricum aici nimik
ca sa fie mai sigur, deci daca e sa fie ceva din Romania nu ma simt vinovata ca mananc painea nimanui, ca nu iau din 2 parti. ![]()
35+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
adrianafedorca spune:
neata
mai e treaz cineva? meleea???
ieri am alergat iar toata ziua pt casuta si la cat de obosita eram ar fi tb sa dorm lemn dar de la ora 4,30 dimineata gata cu somnul
ma laud si eu cu picioare umflate , dar rau de tot, care nu se mai desumfla decat dupa o noapte de stat in pat
n-am reusit sa citesc chiar tot ce s-a scris am vazut ca vb de batista bebelusului, avem si noi, am folosit-o pe la 8 luni cand a racit prima oara si a fost tare buna, nici nu va imaginati ce iese din nasucul ala mic de bebe
dupa aia am mai folosit-o pe la 1 ni si ceva dar cu tipete si urlete pt ca ii era frica ...acum sufla nasul si nici nu vrea sa auda de ea
dar oricum e super buna la casa omului, imi aduc aminte ca se speria asa de tare ca avea nasucul infundat si nu putea dormi si respira si plangeaaaaa
eu inainte s-o folosesc ii puneam ser fiziologic cu seringa in fiecare nara ca sa iasa mai bine uratzii
Moni v-am vazut trasurica e super , s-o stapaniti sanatosi si s-o folositi cu placere
de Nusy mai stie cineva ceva? sunt curioasa cine va fi urmatoarea...??
oare bia o fi nascut? anne-mary?
Clara superbe picturile pt camera copiilor, le-am salvat si daca vreodata ma decid o s-o contactez pe tipa respectiva
Cornelia ma bucur ca te simti mai bine, eu abia ma misc, obosescf repede si gafai de parca as avea 100 de an, de alecat nu ma pot apleca...sper sa mi se lase si mie burtica odata cu toate ca toata lumea zice ca e foarte lasata
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
alinutza78 spune:
Adriana eu sunt treaza...casc ochii la TV
Rallu si eu ca celelalte fete..ce putin mai ai
..dupa socotelilele mele, saptamana viitoare cand te duci sa-ti scoti cerclajul o sa fii in saptamana 39, ceea ce si mie mi se pare periculos sa te lase peste week-end asa….Multa bafta…si nastere usoara
Lucialu de ce aparat pentru bebe vorbesti? Care e si steamer si blenduitor? Mai e pana la diversificareeee…..dar e bine de stiut.
Iar cu batista bebelusului m-ai dat gata…asa ma enerveaza cand scot astia pe piata o gramada de produse aparent similare si tu trebuie sa faci ditamai analiza multicriteriala
..si in final tot nu esti convinsa ca ai luat decizia optima
Si astept pozicile repedeee…sunt tare curioasa sa-mi vad si eu cuscra
Danielle..o gospodina adevarata…si aniversare placuta
In legatura cu pishu
..inca nu am ajuns la experienta asta..si tare as vrea sa nu ajung ca ies des din casa ...si ca sa nu ma fac de rusine va trebui sa-mi pun si eu pampers
. In schimb are momente cand se misca de ma trece la propriu pipilica
..simt ca nu mai am control asupra vezicii..iar dimineata fuguta la baie..ca altfel vorba lui Lucialu..e pericol sa scap de toate..![]()
Asa fetelor ..tot inainte cu retete
…ca doar nu suntem la odisee de gravidutze

…barbata’miu e disperat…daca spun ca mi-e pofta de ceva imediat intreaba daca am citit la odisee..![]()
Siacob imi pare rau pentru candida
…sa ne spui si noua ce tratament iti da medicul…ca la cate variatiuni am gasit pe net
Multa sanatate si sa scapi repede de "pacatoasa"
Patricia unde sunt magazinele Z? o sa trec si pe la miniblue…este un magazin mare in Drumul Taberei dar nu am reusit sa intru.
Motana..saru’mana mult
..super analiza la criteriile de achizitie a biberoanelor
. Ai dreptate cu riscul de a tine un bibron in casa..asa spunea si medicul neonatolog la cursuri…daca tinem lapte praf si biberoane in casa, slabe sanse sa alaptam exclusiv. Pe de alta parte nici nu vreau sa intru in stres major ca nu reusesc sa alaptez si bebelusul tipa de foame
Motana si eu mi-am intrebat medicul de tehnica Misgav Ladach. Se practica la CMU..iar la Medlife cica exista un medic care face cezariana dupa tehnica asta. Doctorita mea nu este familiarizata cu tehnica
...si m-a si enervat ca in loc sa zica "cucoana..nu stiu sa o fac...asta e" a inceput sa-mi insire punctele negative ale tehnicii: ca in final uterul tot este sectionat si asta e de fapt principalul aspect negativ....ca e o tehnica care se poate solda cu aderente
. M-am lasat pagubasa...
Cornelia super cu lasatul burticii
…adica ma refer la senzatia de usurare
..dar si daca e sa ne luam dupa ce spune Giova ca se intampla cam cu 3 saptamani inainte de nastere…te-ai incadra..
ClaraJ..mi-am salvat linkul..multumim..
Alinutza
s32 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 ma bucur mult ca va place gospodina mea asta nu e nimic,doar ca nu am eu timp de o pozat mereu,dar face si altele mai grave,baga haine la spalat,le scoate,le intinde,iar le baga la spalat,isi da drumul la jucarii pe scari si se uita la ele cum cad,infasa catelul in paturici,imi cara hainele toate in cada si da drumul la apa,scoate florile din ghiveci si le planteaza la loc,spala catelul pe dinti ca doar si ea se spala,se incalca cu papucii nostri si face parada modei,ii plac la nebunie papucii,gentile,bijuteriile si fardurile,drept ptr care le testeaza in absolut fiecare zi,geamurile mele sunt pline de luciu de buze si rimel![]() mai vreti?? poate cu baietii e mai usor,dar cu domnisoarele...au mult de lucru pozici ![]() vine BEBE 2 ![]() Ebonee (02.10.2007) ![]() Melissa (09.08.2009 DPN) ![]() |
danielle imi palce de fetita ta, e harnica rau
Viitoare Mami superr fericita!
33+
IsabelleAMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
coccorina spune:
Clara, chiar super camerele desenate de tipa!!!!!!!
Am recuperat tot ce am pierdut ieri, mult mai scrieti fetelor....
Noi am fost ieri la echo, bebelina super bine, are 2346gr (plusul minusul de rigoare), ceea ce ar insemna ca e un pic peste graficul de www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart" target="_blank">aici, dar asta nu ma deranjeaza
e chiar foarte bine 
. Numai ca, placenta mea e deja gradul 2/3 si are cateva calcifieri
si suntem doar in saptamana 33, adica intram azi in sapt 34, dar tottusi mi se pare cam devreme. Dr a spus sa nu imi fac griji si sa ma stresez de asta, cica sunt care au calcifieri din primul trim
, iar placenta poate sa ramana asa si pana la nastere, nu e nik batut in cuie, cica "nu's doua degete la mana la fel daramite doi oameni", na poftim!!!
. Oricum, mi-a spus ca ne vedem iar la sapt 36 si sa imi iau bagaj d espital in cazul in care se decida sa ma tina acolo ptr cateva zile, investigatii mai amnuntite, daca tot imi fac griji. Ca sa intelegeti, eu echo morfo fetala am facut la alta clinica, si pe urma am discutat cu dr meu rezultatul
.Off, sa dea DD sa fie totul bine si sa creasca bebelina mea in continuare ca si pana acum, caci oricum dupa cum e dezvoltata pare sa fie excelent, deci nu pare ca placenta nu isi face treaba sau ceva, ci din contra
.
Oki, m-am lungit de numa, dr mi-a spus ca mai usor cu examenele ca am avut multe contractii ultima saptamana si mi-a sugerat sa stau mai mult la orizontala
, dar mai am doar 3 ex si termin...

.
Gata, fetele ca prea m-am lungit, iar acum fiindca sunt treaza de la 5.30
si v-am tot citit pana acum, va scriu si ma intorc iar la oile mele, adica la invatat.
la toate 
si 

Viitoare Mami superr fericita!
33+
Isabelle
AMR 6 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
ClaraJ spune:
Buna mamicutelor,
MONTANA - noi avem o prietena aici, in Los Angeles, romanca care lucreaza in departamentul de scenografie. E foarte talentata si picteaza foarte frumos. Ea va fi cea care ne va picta camera lui bebe atunci cind ne vom muta la casa. Deocamdata, am varuit doar 2 pereti si am lipit tot felul de chestii haioase pe ei. O sa fac poze si o sa va arat. Si eu sunt antitalent in ale desenatului, barbate-miu e o tirica mai talentat.
Cit despre alocatie, negresit te voi tine la curent, atunci cind o sa aflu lista exacta de documente necesare. Oricum, regula nr. 1 e ca trebuie sa-i inregistram in Romania, deci sa aiba si certificat de nastere romanesc, orin consulat sau ambasada romana, fireste. Din ce am mai citit aceasta inregistrare se face la 15 zile de cind s-a nascut copilul dar nu mai mult de un an. Noi stam foarte aproape de consulatul Romaniei in LA iar cei de la consulat sunt extrem de amabili. Ma gindesc ca, eventual, poti da un telefon si afla mai multe amanunte pentru cei de la tine.
Fetelor, ma bucur ca v-a placut site-ul. Si mie mi s-a parut deosebit. Chiar i-am si scris un mail tipei si am felicitat-o. Asa ma bucur cind dau de oameni talentati. Iar romanii sunt cu virf si indesat.
Va pupam din nou,
Clara
Mami lui Bryce Mihai 31+
adrianafedorca spune:
de la 6 stau in bucatarie, i-am facut o supica lui Cezar , pentru mine niste paste cu smantana si sunca si parmezan
, am halit acum o farfurie si simt ca pleznesc, profit ca mai am putin pana nasc si pap si eu cam orice-mi pofteste inima ca dupaaaa...
fetelor eu trec prin niste calduri de mor...nu mai pot...si afara nu mai e asa de cald, parca n-am aer , ma sufoc, acum 2 seri am dormit cu AC toata noaptea si m-am simtit si eu mai bine in schimb sotul isi pusese plapuma pe el a zis ca am innebunit de tot dar eu ma simteam super
alinutza78 cum e tehnica asta Misgav Ladach ? sa-l intreb si eu pe dr meu daca face asa ceva
ma duc si eu la nani sper sa reusesc sa dorm macar 1 ora
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
36+
Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
meleea spune:
ADRIANA , IMI PARE RAU DAR PLECASEM LA CULCARE
DAR ACUM M-AM TREZIT . GATA AM DORMIT 2-3 ORE NU MAI MERGE INCA 2 NICI CUM 
Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
danielle02 spune:
`neataaaaa
??
adriana,woow ce harnicuta ai fost de dimineata,![]()
nici aici nu da nimic bebelushului la nastere,doar 190 lire mamei inainte sa nasca,se dau bani mult mai multi daca esti amarat si nu ai bani sa te descurci,
alocatia e de 80 lire pe luna indiferent de varsta copilului si apoi poti aplica ptr alt fel de benefituri care se calculeaza in functie de venitul tau,dar nu e luna de pe cer,asa ca....
multumesc frumos de urari fetelor,deocamdata sotzul e la Londra cu trebi,poate vine pe la 12-13 acasa,nus sigur sigur.
sa aveti un weekend superb 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
CriPOD spune:
Unele nu mai pot sa doarma, altele nu pot sa adoarma... Go figure...![]()
Va multumesc frumos pt ganduri si urari, e totul ok cu personajele, thx god. Nu e cazul de cicatrice cu urmari, se vindeca frumos, dar multumesc de sfaturi mult! Masina da-o-ncolo, si-asa e economia, mai ales auto, in criza, nu?
Am vazut si eu pozele, sunteti toate niste purtatoare demne de zmeurele, frumusele si dragutze, cu burtici perfecte!
Moniland, tare dulce e caruciorul, sa-l folositi cu placere! Am vazut si bagajul de spital al fetitelor, mi-a placut cum le-ai pregatit hainute la fel, dar de culori diferite.
Elenada, iti tin pumnii sa stea bebeii cumintei acolo inauntru, dar daca ies deja sunteti in zona de siguranta, asa ca va fi bine oricum.
Cornelia, Dienutza si nu mai stiu cine zicea ca li s-a lasat burtica. Eu va zic "norocoaselor", puteti iar sa respirati, va invidiez!!! Asta inseamna "curand, foarte curand", stiti, da?
Pregatim agitatele, dati-i bate! La prima nastere se intampla cu aprox 2 sapt inainte, desi nu-i regula, iar la nasterile urmatoare se poate intampla si cu cateva zile sau chiar la inceputul travaliului. Go girls!
Cam atat mi s-a legat mie de cerebelu' obosit dupa ce-am citit toata marfa ce-ati produs-o aici, asa ca sorry daca am scapat chestii esentiale... Ok, nu am uitat de gogosi si dulceturi, si-alte bunataturi, dar ce rost are sa le mai discut. Sa va fie de bine!
Mai vin eu, acum parca ma paste un somn. O tai acum rapid.
tufa de zmeura!