Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

SIACOB ti-am trimis eu acum ,vezi daca a ajuns

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

daaaaaaaaaaaa,api eu asa am crezut,ca e o batistuta oricare cu,care scoti mucisorii ca prin minune din nasuc,chiar ma gandeam,Doamne oare cum or iesi mucisorii ca doar bebeii nu stiu sa sufle

am fost si noi la plimbare pe afara,prin parc,fata e rupta insa tot se joaca prin gradina.
am fost si pana la doctor sa imi i-au reteta ptr pastilute fiindca am anemie,acu e acu,poate ma constip ca mor,nu vreau hemoroizi
m-am saturat de atatea pastile,antibiotice,vitamine,candide etc etc

ciorba radautana se face exact ca cea de burta numai ca nu pui burta ci pui si gata supa,mama face mereu si una si alta,imi plac amandoua felurile de mor,norocutz ca am gasit burta gata fiarta,curatata si alba alba ca zapada fara mirosul cela puternic.abia astept sa vina mama ca sa imi faca si mie ca eu nu ma incumet :((

monica,da si la noi reteta cu rosii si ardei pls pls

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Azi am stat mai mult in pat ca nu mai pot de durere, ma dor oasele bazinului si incheieturile(intre picioare) , de-abia mai merg cred ca pana la final nu ma mai deplasez deloc decat cu carut

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

meleea, giova

35+ Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

HERA01, EUMADA - nu as vrea sa comentez in nici un fel cit de corecta sau nu e aceasta lege sau decizia unei familii de a incasa doua alocatii sau nu. Informatia pe care am incercat sa o impartaesc cu voi pe acest site ( in ideea ca de aia suntem aici ca se ne ajutam cu informatii) am primit-o de la un reprezentant oficial al Consulatului Roman in Los Angeles, in nici un ca nu am auzit-o la colt de strada. Persoana respectiva nu a facut in nici un fel referire la faptul ca nu ar fi legal sa iei alocatii din doua tari si nici nu a implicat ca am fi ipocriti daca am face acest lucru. Nu cred ca vrea nimeni sa fure piinea de la gura unui copil care chiar are nevoie. Insa, asa cum am spus, e un drept oferit de Statul Roman tuturor copiilor romani indiferent ca locuiesc sau nu in Romania.
Imi cer mii de scuze daca am ofensat sistemul moral al vreunei mamici de pe site. Departe de mine aceasta intentie. Promit sa nu mai revin cu amanunte legate de acest subiect.

GIOVA - multumesc din suflet pentru aprecieri. Da, creste burtica nu se joaca. Literele le-am cumparat deja taiate in lemn natur ( se gasesc aici tot felul de magazine de unde le poti cumpara pe diferite dimensiuni si forme) iar apoi noi le-am vopsit, pictat, decorat, accesorizat. Ne-am gindit ca ar fi ceva original si personal. Ma bucur mult ca ti-au placut. Sunt foarte haioase. Sper sa-i placa si lui Bryce.:)

Va pup si va doresc toate cele bune,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Clara,si eu care asteptam mai multe detalii
nu de alta dar m-ai facut curioasa,macar sa ia mama banii aia ca oricum dragutii nostri de parlamentari au de unde sa isi umple buzunarele

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

seara buna,fetele!

Nu am avut timp sa citesc tot ce ati scris azi,recuperez mai tirziu insa vreau sa va arat ce am gasit gen "batista bebelusului":

http://www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Quelle-quelle_de-Site/de_DE/-/EUR/Browse-Product?ProductID=qp_200010403323&ShopID=378204#/lp=M/fr=10

Lucialu,am cautat pe net si nu am gasit de la Nuk.Ce am gasit aici e de la Rotho:
http://cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160337334075&indexURL=#ebayphotohosting

Uitati un clip aici,mie procedeul mi se pare un pic grosier...sa nu zic barbar:http://www.youtube.com/watch?v=muJ5AtePcRs&feature=related

Fetele care ati folosit din prima luna de viata,batista asta,cum vi s-a parut?
Eu am folosit pt secretii pompita de la Nuk,mi s-a parut f eficienta si usor de manevrat,am folosit-o anii in care am avut nevoie,pina a inceput sa-si sufle singura nasul.

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina eu am folosit-o doar de la 1 an jumate. nu prea i-a placut sotului, nici acum nu se impaca cu ideea asta. Nu stiu daca o voi folosi zilnic la bb2.

_
Gio34+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaraJ

Buna mamicute,

HERA01, EUMADA - nu as vrea sa comentez in nici un fel cit de corecta sau nu e aceasta lege sau decizia unei familii de a incasa doua alocatii sau nu. Informatia pe care am incercat sa o impartaesc cu voi pe acest site ( in ideea ca de aia suntem aici ca se ne ajutam cu informatii) am primit-o de la un reprezentant oficial al Consulatului Roman in Los Angeles, in nici un ca nu am auzit-o la colt de strada. Persoana respectiva nu a facut in nici un fel referire la faptul ca nu ar fi legal sa iei alocatii din doua tari si nici nu a implicat ca am fi ipocriti daca am face acest lucru. Nu cred ca vrea nimeni sa fure piinea de la gura unui copil care chiar are nevoie. Insa, asa cum am spus, e un drept oferit de Statul Roman tuturor copiilor romani indiferent ca locuiesc sau nu in Romania.
Imi cer mii de scuze daca am ofensat sistemul moral al vreunei mamici de pe site. Departe de mine aceasta intentie. Promit sa nu mai revin cu amanunte legate de acest subiect.

Va pup si va doresc toate cele bune,
Clara

Mami lui Bryce Mihai 31+

Clara,stai asa,nu te supara,eu nu am zis ca iei piinea de la gura sau alte din astea ci doar ca stiam ca e legal sa iei alocatie din tara unde iti platesti impozitele dar am zis clar ca nu stiu 100%,poate sa ai dreptate,daca stii exact sau vei stii exact si publici un articol de lege unde scrie,tot respectul,ma luminezi si pe mine la minte.Acum nu stiu cum e la voi,poate nici nu exista alocatie ci doar ajutor in cazul familiilor cu probleme sau premiu de nastere...repet,nu stiu!Poate angajatul respectiv stie ambele sisteme si ti-a explicat corect.

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Buna mamicute,

DANIELLE - ai PM.

ALINA - nu sunt suparata, Doamne Fer'. Si de la inceput de cind am postat informatia am scris foarte clar ca sunt in proces de informare. M-am gindit ca ar fi un gest frumos sa o impartaesc si pe site ca, poate, in felul asta, sunt si alte mamici care au auzit de ea sau din contra se vor duce la consulat si se vor informa. Nimic mai mult. Repet, nu am vrut sa ofensez pe nimeni, insa, nici nu prea mi-a picat bine cind deodata aruncam cu pietre si strigam ca sunt atitia copii amariti in tara si vine astia care locuiesc in strainatate sa le fure piinea de la gura.
Fiecare parinte are dreptul sa ia decizia cea mai optima. Nu sunt eu si nimeni altcineva in masura sa judece. De asta cred ca si suntem ca natie unde suntem pentru ca ne ghidam dupa principiul " Sa moara si capra vecinului" .
Oricum, asa cum am mai scris, acest subiect, din punctul meu de vedere, este inchis.
Sunt alte subiecte mult mai frumoase de discutat, decit sa continuam in polemici.
Inca o data toate cele bune si urari numai de bine unei onestence ca si mine plecata departe de casa.

Clara

Mami lui Bryce Mihai 31+

Mergi la inceput