Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 12
lorelay_28 spune:
fetelor nu-mi spuneti si mie cum se intra pe contul comun? Nu am intrat niciodata si nu stiu....![]()
Lucialu nu-mi dai si mie te rog reteta de la ciorba radauteana? Sotul meu nu mananca ciorba de burta numai pentru simplu fapt ca nu poate trece peste acesta denumire de " ciorba de burta"
30+viitoare mami de
Maya Larisa
meleea spune:
Am trimis pe mail-ul comun o lista cu ce ar trebui,daca mai trebuie ceva completati voi. am uitat sa scriu de trusa de epidurala
in rest cred ca am acoperit tot,fara lucruri in plus care sa incarce bagajul, ca doar nu ne mutam la spital

Meleea
33
AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana
http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#
lucialu spune:
Ehh uitasem de Romanitza
.Spun eu ca sunt varza.Romanitza o sa pun si eu pozici.Pup fetele si mai moale cu munca,macar acasica incerca sa te odinesti mai mult.

Blanca
merci si tie pt rasp!
Giova![]()
Loreley voila:intr-o oala de 4 liter pui 6 pulpe de pui,3 morcovi potriviti,telina,2 pastarnaci(noua nu ne plac deci nu punem si inlocuim cu radacina de patrunjel si mai multa telina),1ceapa mare,7 catzei de usturoi
,2 ardei capia.Ceapa,pastarnacul si telina se blenduie cand au fiert,pulpele se dezoseaza dupa fierbere si le reintroduci in oala nu inainte sa fi scos afara 350 ml de supa pe care o lasi sa se raceasca un pic.Supa scoasa o amesteci cu 3 galbenusuri frecate si 200g de smanatana+usturoiul ras.Dupa gust adaugi sare si piper si 35-50 ml de otet.Tric folosit si de mine:poti sa razi un morcov-nu mare si sa tai marunt un gogosarel rosu(ardei capia) daca e si de la borcan,gata acru mai bine.Pui un pic de ulei si prajesti morcoveii rasi si ardeiul cubulete.La sfarsit ori treci tot prin strecuratoare deasupra ciorbei,ori pui direct in ciorba.Eu merg pe varianta jumi/juma.Asta ca sa de-a culoarea aia galben-portocalie
Si amestecul de ou cu smantana se pune dupa ce ai oprit focul sau aproape spre sfarsit,la foc mic,ca sa nu se branzeasca. Si de decor si nu numai pui patrunjel tocat marunt tot cand ai oprit focul.POFTA!!!Cred ca e cea mai buna varianta sa faci pe cineva sa manance totusi ciorba de burta.![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
lucialu spune:
pulpele vin deszosata si bucatite marunt,le reintroduci fara pielita.
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
elenada spune:
Lucialu nu am mancat niciodata ciorba radauteana dar dupa reteta cred ca e bestiala. Deja salivez.
elena
+32
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 6 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
monica2008 spune:
BUNA FETELE
GIOVA acuma s_au mai eftinit ciresele gasesti si la 3 euro kg dar cand au aparut erau 11 euro
mama numai de manacre vorbiti cand intru si va citesc ma ia o foame
.
CLARA asa auzisem si eu de alocatia pt bebe si a fost cumnatamiu azi la consulat cu baiatu sa ii faca procura ca il trimite acasa in vacanta si a intrebat si cica avem dreptul acuma nu stiu
DANIELLE frumoasa printesa cu cercei noi.da ce gospodina esti
.eu azi m_am trezit la 8 am facut curat si o manacarica de rosii cu ardeii coptii si dupa aia de la 1 la 3 somn
.acuma trebuie sa ma duc la un magazin ca zicea sotul ca cica au pampersi la reduceri.va las si poate mai intru mai tarziu
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
monica2008 spune:
LUCIALU ciorbita radauteana e preferata sotului si eu o fac aproape la fel dar folosesc piept de pui in loc de pulpe
monica mamica in devenire
+36
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 4sap
Alex@Sara spune:
Nici eu nu ammai mancat ciorba radauteana pana acum,chiar ca suna bine
.Ciorba de burta e fff simplu de facut,dezavantajul e timpul de fierbere al oaselor ca burta eu o folosesc pe cea congelata si prefiarta,dar iese o minunatieeeee.Mai am in congelator oase ca mi-a luat socrul din Obor,cred ca il trimit pe al meu in Metro sa ia burta si pun de un oloi de ciorba de burta 
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
32sapt+ 
Giova spune:
Am intrat si eu in mail-ul comun, de mult nu am mai facut-o.
Romanitza frumoasa burtica ai!
Clara
ce a crescut burtica! Literele sunt super, cum le-ati facut? din carton? ati avut un tipar? faina treaba, oricum.
Meleea acum citesc si eu lista, sa vad daca mai trebuie sa cumpar ceva. la noi e misto ca trusa de epidurala o cumperi direct de la mat., daca ai nevoie de ea.
Monica super pret la 3 euro, credeam ca tot asa mari sunt preturile.
a scos sotul pustiul afara, asa ca eu i-am facut putina ordine la el in camera...azi noapte nu l-a dus la el in pat, caci era plin de jucarii...nu avea pe unde sa calce
.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
siacob spune:
Salutare,
Ce harnicute sunteti la scris
.
Azi am luat si noi rezultatul de la secretia de col...vestea buna este ca nu avem streptococi dar avem candida
.
Moni, Blanca super frumoase carucioarele!
Ma ajutati cu un PM cu datele de la contul comun, pls.
35+
Beatrice