Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 11
blanca000 spune:
Si eu am luat prima varianta a "batistei"..oricum imi par cam la fel.
s34
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Giova spune:
Eu iar am dormit...de la 11:20-14
. Dorm ca valiza in gara in ultimul timp. cica e bine, trebuie sa se odihneasca organismul, sa se pregateasca pt. ce urmeaza....dar la prima sarcina nu am dormit.
Alex@sara mersi de info. pai si mie mi-a fost mai putin rau decat la prima sarcina, doar ca acum e vara, suport mai greu, in plus am dureri de oase si cam atat.
Alina pai asa si la mine...inceputul mai ok, finalul mai greu. trecem si peste asta...
Nu e foarte cald azi, bate vantul...mai un nor, oricum e mai ok fata de zilele trecute.
Pogos al meu pleaca din 25-4 iulie. doamne ajuta sa nu avem nevoie de el atunci, ca nu am de unde-l scoate. sa speram ca ne mai stau bebeii in burtica. eu merg la control pe 24, sa vedem ce va zice.
Blanca nu stiu ce sa zic...amandou sunt ok, nu prea vad diferenta intre ele.
Rallu ce putin mai ai pana la marea intalnire
! chiar de ce nu desface cerclajul cand te si programaeaza pt. cezariana?
Lucialu eu asta o am, de fapt prima aparuta, si pe DC am vazut-o:
http://www.youtube.com/watch?v=muJ5AtePcRs&feature=related
e asta, din primul tau link, de la arianna. cred ca asta o fi originala, naiba stie. a fost prima aparuta, oricum.
Tare esti cu dovleceii si usturoi. mai bine ne numeam mamici de dovlecei...ca la cat am bagat in noi...
.
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze
blanca000 spune:
Aaaa...si da...cine are o lista completa cu cele necesare pt mama si bebe, nu o trimiteti pe contul comun..sa nu mai facem copy/paste ci sa ne comparam listutele?
Eu i-as zice lui Moni sa ne-o trimita ca am vazut ca ea ar avea o listuta "babana" sau am inteleg gresit ?
s34
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
danielle02 spune:
am dormit si noi vreo 2 ore,am facut snitele si bagat friptura la cuptor,harnicia intruchipata in mine![]()
giova,aia e batista bebelushului?? eu credeam ca e chiar o batistuta
am simtit bebelusha sughitzand de 5 ori intr-o saptamana
deci sughite si ea,nu gluma.cica e din cauza ca a inghitzit prea mult lichid.
cand am inceput eu diversificarea la fata,pe la vreo 5 luni asa,nu am cumparat decat un blender si mi-a ajuns.am avut cate "roboate" de bucatarie,sa fac mancare cu aburi si le-am trimis mamei,nu le-am folosit.
blenderul e cel mai confortabil si usor de folosit ptr o puturoasa ca mine
fierbeam mai multe feluri de legume,adaugam o lingurita de unt si blenduiam.manca fata intr-o veselie,mai tarziu am adaugat carnita,branza de vaci etc,toate blenduite si halite ![]()
a mea printesa s-a proptit cu fundul in coastele mele si se impinge in jos,m-am pishu pe mine
cred ca e din cauza ca am avut sonda de 2 ori,nu mai tine vezica mea,chiar si cand stranut mai puternic cateodata ma scap pe mine cateva picaturi mai mari![]()
mai pateste vreuna din voi??
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
lucialu spune:
Pooh,Pogos,Giova va multumesc!
Deci ambele sunt ok.Se sterilizeaza sau?
Giova
"mamici de dovlecei imbaiati in usturoi"![]()
![]()
![]()
Rallu,eu dupa muuulte patanii am invatat sa-mi iau inima in dinti si sa-mi spun ofurile cand merg la dr.Daca tu nu esti linistita sa-ti desfaca cerclajul,spune-i.Ori face cum vrei ori te linisteste si iti da o explicatie care sa-ti convina si tie,nu doar ei sa inteleaga de ce asa si nu altfel.
Blanca stii ce ma deruteaza?Pretul ca parca la unguri era ceva mai ieftin caruciorul(sub 200000 de forinti) si de-asta nu pot baga total mana in foc ca ala e cel vazut de mine.Nu am retinut denumirea dar vorbesc de varianta 2 aratata de tine unde apare imediat poza cu tot complet.Si daca e ala era bestial,mergea super usor la mana,insa nu stiu daca incape in lift de exemplu,parea compactat bine.Dar foarte usor de manevrat,asta e sigur.
Legat de bagajel si ce mai trebuie,cred ca mai simplu e sa se puna link catre ultimile pagini din capitolul trecut,ca atunci s-a vorbit mult despre astea si nu mai cautam in despre si intrebam doar la nelamuriri.
Danielle te rog frumos
,e scula bascula Batista asta,lucru serios.Citeam ieri,doamne m-am tavalit cand cautam info despre ele,pe un alt forum cum au fost primite la introducerea lor pe piata-2006!!!.O mamica spunea ca o sfatuise pediatrul sa fuga tare de Batista ca ii aspira plamanii copilului
Oricum reactia era de "piei cu batista ta cu tot ca imi sperie copilul,cum sa pun la aspirator ceva introdus in nasuc???"
Iar despre partea cu pi-pi,las ca nu esti singura.Tre sa am grija cand sunt plecata cum stranut si cum tusesc si sa nu rad prea tare
fain e cand sta asezata pe intestine si nu pot sa fac un Fas!Atunci tre sa ridic doua decede si sa ma rog de ea sa ma lase sa merg si eu la baie![]()

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
pooh spune:
Lucilau,se spala si se sterilizeaza intr-o veselie!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
37+
AMR 3 Sapt.
lucialu spune:
Danke Pooh.Super!

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine
Rallu spune:
Daca tot a zis Giova ca mai am putin...m-am apucat sa confectionez celebrele tampoane pt. spital (vata in fasa).
Ideea e ca de abia acum m-am prins...n-am nici cea mai vaga idee cum ar trebui sa arate.
Fetele care au folosit deja asa ceva, nu ne dati si noua niste indicatii tehnice mai precise?
Daca s-ar putea si cu unitati de masura: lungime, latime, grosime (in cm sau ceva similar ca sa ne putem prinde...palme, degete, etc) v-am ramane mereu recunoscatoare
.
Multumim 
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 36+
Robert Constantin
AMR
3 -
Asa arat eu acum
anisiap spune:
buna fetelor
nu am mai dat demult pe la voi scuze nu prea am timp si acu de cateva zile mi s a ars si laptopul meu mic cu care stateam in pat
asta eeee ....Si trebuie sa l folosesc pe cel mare si nu e chiar usor
am luat carutul dublu GRACO ff fain arata si mai trebuie sa i cumpar scoica
am selectat hainele de bebe boy si am comandat cateva albastre
pe 17 Ale face un an avem paranghelie vine o bunica la noi
pe mama o astept pe 2 august sa stea cu Ale cat STAU la spital
am dat comanda de tort gargarita(dupa lungi cautari) o sa pun poze dupa motz
eu am tot felul de pompe de la batista pana la cea cu baterii
dar medicii de aici sunt total impotriva oricarui tip nici nu am sanse sa o folosesc ei zic ca sporesc productia de mucus si ca tre numai ser sau apa de mare tehnica chiar da roade si nici nu urla asa de tare doar cand a avut muci racita fiind (se tine bebe pe o parte se baga ser intr o nara se intoarce pe burta iese mucu
repetir la nara nr 2)
gata am dat raportul
Tudor
,Ale ,
si
30+ 
Giova spune:
Lucialu super titlu, te pricepi la astea
. se spala si se sterilizeaza super bine BB.
Danielle esti mortala...credeai ca e o batista minune sau cum?
Gospodina mare ai fost si azi.
Rallu eu am facut tampoane lungi cat sa acopere din fata pana in spate, grosime nu stiu, depinde de vata, cate 2-3 fasii am pus. sa nu fie nici subtirele, dar nici enorme. Nu am aparatul acasa, ca le-as face o poza sa vezi. poate mai tarziu, cand il aduce sotul de la birou.
Anisiap imi pare rau de laptop. distractie faina la taierea motului, sa va traiasca printesa!
_
Gio
34+ si Marco(06.01.2006)
poze