Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna dragelor!

meleea ma bucur ca rezolvati problema casei. e super ca va fi la curte.

si eu sper danielle sa mai stea macar 3 saptamani. dar asa impinge in toate partile...ca simt ca iese, nu alta.
cat despre mandruta ta...e mortala

da giova, mi-a zis aseara ca pleaca in ultima saptamana a lunii iunie...si mi-e tare teama. sper sa apuc sa intru in iulie. poate ma ajuta tratamentul.

alinutza, nevoia te invata. eu stiu pe cineva care habar nu avea sa gateasca. nimic. dar dupa ce a aparut copilul si a trebuit sa inceapa diversificarea a invatat. nu gateste neaparat si pentru ei, dar pentru copilas face.

matcha-oana, frumoasa burtica!

MC2008, tot la Polizu o sa nasc si eu. doctorita mea mi-a spus ca sunt in regula cei de la neonato. oricum, nu e o singura neonatoloaga acolo.
si am mai intrebat o data despre conditiile din maternitate si mi-a spus ca mamele stau cu bebeii. acum nu mai inteleg nimic.

giova clatite vreau si eu sa fac de vreo doua zile, dar azi sigur prestez. eu le mananc cu unt de arahide si gem sau cu nutella si banane.

pooh eu fasolea verde o mai fac calita.
fierbi fasolea si o scurgi. separat calesti putina ceapa si apoi pui fasolea scursa peste uleiul cu ceapa simai lasi putin sa ia gust. e foarte buna ca garnitura. poti sa pui si branza rasa peste si mujdei de usturoi.

alex@sara poate afli tu noutati despre Polizu

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fetele cu experienta in carucioare,

Ma tot uit si invartesc intre :www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5710&c_id=33&cf_id=40" target="_blank">Chicco Trio 4 Me si www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=2364" target="_blank">Chicco Trio Tour 4
....aveti idee ce difera intre ele? Ca ma tot uit si

s34 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

Merci Alina de raspuns. Si a durut rau? In fine, sigur ca a durut...este doar o operatie. Ai avut anestezie totala sau partiala? Din experienta voastra, care este mai ok? Sunt diverse pareri.

O sa ma interesez si eu cu polizu, deja am listuta cu ce am de intrebat la urmatoarea vizita medicala. Am inteles totusi ca este o maternitate curata. Si daca o iau asa, oricum sper sa stau cat mai putin pe acolo. Trebuie sa aflu care sunt "scorurile" pentru ca doamnele asistente sa fie dragute cu mine si cu Tudor. Si anestezist etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna mamici!!!
vad ca au inceput sa se coaca zmeuricile. ce ma bucur.... Felicitari Nusy pentru printesa ta. Pe mine sincer ma sperie putin gandul acest( coptul zmeuricilor ) mi se pare ca trece asa de repede timpul si desi abia astept sa-mi vad printesa si sa o tin in brate am si teama ca nu voi fi pregatita pentru acest nou capitol din viata mea.
Stiu ca la un moment dat vorbeati de pregatirea bagajului si a tampoanelor pentru maternitate. Va rog daca puteti sa-mi dati mai multe informatii legate de bagaj ( Ce trebuie sa contina?) si cum v-ati pregatit tampoanele? Nu am mai intrat de mull pe site si sunt convinsa ca am pierdut multe informatii pretioase.
Vad ca ati trecut si spitalul unde o sa nasteti. Eu nasc la spitalul municipal cu doctorul Sabau Radu.
Pe cine anuntati cand nasteti pentru a fi trecut pe forum?
stiu ca v-am bombardat cu intrebari si sper sa nu va suparati pe mine, dar nu rezist si nu am nici timpul necesar sa citesc capitolele pierdute. Multumesc pentru intelegere
va

30+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

BLANCA, MIE IMI PLACE MAI MULT CHICCO TOUR PARCA ARATA MAI BINE

Meleea 33

AMR 7 sapt pana la DPN
AMR 5 sapt pana la cezariana

http://picasaweb.google.ro/meleea9/20090411?authkey=Gv1sRgCIfljvvPyfiGIg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hello,

Am mai intrat si noi...ce sa-i faci, in ultima vreme mai rarut din lipsa de chef si manifestari "dragute" specifice finalului de sarcina.
Azi incheiem 37 sapt si de maine intram in sapt. 38 .... sau 37 +. Din ce am citit pe ici pe colo cica putem deja sa ne consideram la termen.
Saptamana viitoare mergem iar la doctor, vineri mai precis.
A zis ca vrea sa-mi desfaca cerclajul insa mie mi-e cam frica.
Daca e atat de contraindicat sa nasc natural e aiurea sa desfaca cerclajul si sa ma trimita acasa. Bursucul poate sa-si faca aparitia oricand si parca vad ca ma intorc ca o racheta la spital in timpul week-endului.
Oricum vrea sa programeze cezariana in scurt timp dupa desfacerea cerclajului....mai bine il scoate chiar pe masa de operatie.
Eh...om vedea...cumva trecem noi si peste ultimul hop si in curand o sa ne privim ochi in ochi.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 36+ Robert Constantin
AMR 3 -
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelay_28

Buna mamici!!!
vad ca au inceput sa se coaca zmeuricile. ce ma bucur.... Felicitari Nusy pentru printesa ta. Pe mine sincer ma sperie putin gandul acest( coptul zmeuricilor ) mi se pare ca trece asa de repede timpul si desi abia astept sa-mi vad printesa si sa o tin in brate am si teama ca nu voi fi pregatita pentru acest nou capitol din viata mea.
Stiu ca la un moment dat vorbeati de pregatirea bagajului si a tampoanelor pentru maternitate. Va rog daca puteti sa-mi dati mai multe informatii legate de bagaj ( Ce trebuie sa contina?) si cum v-ati pregatit tampoanele? Nu am mai intrat de mull pe site si sunt convinsa ca am pierdut multe informatii pretioase.
Vad ca ati trecut si spitalul unde o sa nasteti. Eu nasc la spitalul municipal cu doctorul Sabau Radu.
Pe cine anuntati cand nasteti pentru a fi trecut pe forum?
stiu ca v-am bombardat cu intrebari si sper sa nu va suparati pe mine, dar nu rezist si nu am nici timpul necesar sa citesc capitolele pierdute. Multumesc pentru intelegere
va

30+viitoare mami de Maya Larisa

Lorelay..gata esti pe prima pagina cu nume spitalului + doctor. Despre anuntat vezi ca pe contul comun sunt numere de telefon ale diverselor fete de aici..eventual iei unul si dai sms cand se intampla marele eveniment iar fetele ne anunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Elou si de la noi!
Citit-am tot dar ma uitai
Elena pai sunteti in grafic.S-ar putea sa fie contractii de la miscarile lor sau efectiv miscarile lor sa-ti provoace dureri de la buric in jos,ca ei se cam plimba peste tot si daca la mine se simte aho!la tine cu doi nici nu vreau sa ma gandesc ce razmeritza si ce senzatii ai.S-ar putea sa mai duci sarcina ceva timp,bun.
Giova pai la terasa am fost si mi-am facut damblaua partial,ca asa de bine mi-o cazut ca pana la urma crec ca iau eu un pachet de burta si mai repetam experienta o data cu muuulte portii de ciorbaOri fac asa ori fac varianta de ciorba radauteana,care e perfect la fel doar cu carne de pui inlocuita.
Alina nu stiu de bodyuri din alea de unde sa-ti spun,vad ca Giova ti-a spus,ca eu nu am luat,iar majoritatea hainutzelor sunt luate de la unguri.
Moni super carutul!Si al nostru e verge de lamaie
Felicitari tuturor pt vestile bune de la consultatii legate de BBici!
Danielle deci asta ma asteapta si pe mineca doar asteptam donsoaraE dulce foc fata ta sau a lui tata?
Ca vorbiti de mancare diversificata BBici...daca as sta excelent cu finantele,dar mai vedem noi,sincer mi-a facut cu okiul aparat din ala multifunctional,nu stiu daca ati vazut:e si sterilizator si belnduitor si gatitor pe aburi,special pt BBlaci.Parca pe la 4 mil si vazusem...
Si o intrebare-Alina cred ca te va interesa si pe tine, ca sa nu-mi ies din mana si narav:am vazut doua feluri de batiste ale BBilor,doua cutii diferite.Data trecuta era altfel la Helpnet,ieri am vrut sa o luam si a vea alta cu 50 de RONi fara cardul de reduceri.Erau alte farmaciste acum si au zis ca numai asta pe care ne-au aratat-o acum au avut-o(asta din ciclul toate mi se intampla numai mie si fara nervi nu se poace obitine nada bueono).Am facut un giro pe net si corse ca le-am vazut pe ambele de care stiam si pe care le vazusem si la unguri in Cora.Si asta de acum arata asa,inteleg ca e clasica sau originala?http://www.overland.com.ro/ ca si imi trag palmi ca la unguri era pica mai ieftin si am avut-o in mana si n-am luat-oEle spuneau ca numa asta se vara la aspirator...hmmm...pe net nu jice asa,ca numa ea,doar ea...blablablaaa!!!am dat-o in damblaaaascuzi
alalata varianta e asta http://www.mydvd.ro/detaliin.html
La prima varianta s-a crizat al meu ca initial nu a vrut sa ne deie alta cutie pe motiv ca sunt toate la fel,adica desigilate(fata de a doua varianta vizionata acu doua saptamani fix in aceeasi farmacie ), adica isi vara toti "manutzele" in chestiuta pe care trebuie sa o introduca in nasucul fie-sii.Ma gandesc ca asta nu e o problema ca se pot steriliza,nu?Ca am incercat sa-l linistesc
Deci ce stiti?Pe care ati cumparat-o sau vreti sa o cumparati si Mai exista si varianta 3???Ca al meu insista ca la unguri a vazut de la Nuk si eu cred ca face confuzie.Nu ai detaliez ca si asa am facut capitol special pt batistePana la urma fiind nedumeriti nu am luat-o ca sa va intreb si pe voi sa ma luminati,pls!Multam!
Si vad ca si pe DC este un articol unde apare tot prima varianta,cea vizionata ieri.
aaaa apropo de mancare,ce se practica cu drag la zmeurici:dovlecei,conopide,dovlecei,usturoi,dovlecei cu usturoi,cirese,dovlecei cu usturoiCred ca zmeurelele noastre vor mirosi,ghiciti a ce? A usturoi,corse!Ne vom recunoaste dupa asta:esti de la odiseea zmeuricilor?

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Lucilau,eu am avut modelul 2,m-am descurcat super cu el!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

tare rau cu usturoiul, lucialu

eu am prima varianta din batista bebelusului. chiar nu stiam ca exista 2. euam luat-o acum aproape 3 ani. probabil ca atunci nu era decat asta.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput