Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata fetele.
dienutze felicitari pt 10 ani de casnicie. Cat mai multi ani inainte.
Krelia bafta la invatat. Eu nu as mai putea invata. Am terminat facultatea de ceva timp si creierul cred ca s-a atrofiat
Ce emotii am avut cu DT-ul asta. Nu-mi dadeau rezultatul cu toate ca trebuia dat de ceva timp. A sunat sotul s-a certat cu ele si uite asa in 1 ora am avut rezultatul pe mail. Totul
ok.

Va pup.

14

Maine fac 15 sapt. Fac cinsteeee

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Monis cum poate sa te linisteasca faptul ca nu ai numar de contact pentru medicul tau. Acum constat ca eu am doar numarul de fix de la cabinetul lui. Dar in caz de urgenta nu-i bai ca-l gasesc dimineata la spital.

Cred ca in lunile astea ma voi satura de consumat apa. Ceaiurile le evit, desi ar trebui sa mai beau si eu din cand in cand un ceai de tei, iar cafeaua imi face cu ochiul dar inca mai rezist tentatiei. Sa vedem pana cand.

Azi nu am chef de munca, asa ca voi sta lejer in scaun, voi arunca ochii pe forum, pe net, la televizor, la tavan, etc.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

camy superba piesa ...imi place la nebunie JULIO...ne-ai dat gata si pe noi..

P.S legat de problema mea am scris ieri in celalalt capitol..nu stiu daca ai observat..

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

miany, saru'mana

floriciku'...sa fie..sper sa aiba indulgenta profii..cand m-or vedea bortoasa .....si sa-mi mai intre ceva in cap....

si pt ca uitai......laura...sa ai maine nunta vietii tale, sa nu lasi pe nimeni si nimic sa-ti umbreasca clipele astea fericite si sa te bucuri de fiecare secunda, asa cum meriti!

si mi-am schimbat si semnatura, nah

krelia 18+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

saptamana viitoare merg la nunta prietenei mele pe care sincer nu imi amintesc ziua cand am cunoscut-o..pt ca eram prea mici
Nu-mi vine sa cred ca o sa o vad mireasa

Si mie imi place tare mult melodia asta....offfffffff... sper ca DD sa am lase si pe mine sa fiu o femeie fericita...si pt asta am nevoie doar ca Flavius sa se nasca sanatos...
Ma gandeam de cand nu m-am mai distrat...si cat timp va mai trece oare pana sufletul meu va fi din nou impacat..sau cat de cat impacat...sa pot sa mai dansez si eu cu Cris macar o melodie...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Chiar, Monis, cum poti sa stai linistita asa? Eu era sa facatac de panica aseara cand nu-mi raspundea "nemernicu", sa aflu apoi azi ca e in strainatate. El stie ca stau in Romania numai pentru ca il vreau pe el ca medic si uite, nici macar un sms sa-mi trimita! Pfooooaiiii! Dar asta e alegerea si riscul unui medic vedeta. Dar as innebuni sa nu am numarul lui. Eu data viitoare chiar intentionez sa ii spun clar sa ma paseze la un alt medic pentru situatiile de urgenta si nu are decat sa sufere in orgoliul lui, nu-mi pasa. Nu e usor cu ei, dar ce putem sa facem? Sunt oameni cu toane si probleme ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andrecluj,nasoala faza cu Stamatian ..am auzit si eu ca e plecat din tara ,ieri cand am fost pe la clinica...Asta e riscul cand e Vip si nu numai..vezi cum e cu medicii astia pleaca la tot felul de manifestari si au si concedii ,ca doar sunt oameni..
Legat de faza cu stetoscopul ,sa stii ca am stetoscop ,dar nu stiu in ce masura se aude inimioara bb-ului...poate fi si aorta abdominala..

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Monis cum poate sa te linisteasca faptul ca nu ai numar de contact pentru medicul tau. Acum constat ca eu am doar numarul de fix de la cabinetul lui. Dar in caz de urgenta nu-i bai ca-l gasesc dimineata la spital.

Cred ca in lunile astea ma voi satura de consumat apa. Ceaiurile le evit, desi ar trebui sa mai beau si eu din cand in cand un ceai de tei, iar cafeaua imi face cu ochiul dar inca mai rezist tentatiei. Sa vedem pana cand.

Azi nu am chef de munca, asa ca voi sta lejer in scaun, voi arunca ochii pe forum, pe net, la televizor, la tavan, etc.

Viitoare mamica in culmea fericirii 13+ (15+)

Pai sunt linistita ca daca se intampla ceva, oricum ma duc la maternitatea unde lucreaza el (e aproape de mine) - e in fiecare dimineata acolo - si fie ca e el de garda, fie ca nu, cineva va avea grija de mine (si-l anunta si pe doctorul de care apartii daca nu e in spital la ora aia). Asa, daca am nr si omul nu raspunde (ca nu poate, ca nu vrea etc) risc sa ma enervez pe el aiurea.

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Neata fetele.
dienutze felicitari pt 10 ani de casnicie. Cat mai multi ani inainte.
Krelia bafta la invatat. Eu nu as mai putea invata. Am terminat facultatea de ceva timp si creierul cred ca s-a atrofiat
Ce emotii am avut cu DT-ul asta. Nu-mi dadeau rezultatul cu toate ca trebuia dat de ceva timp. A sunat sotul s-a certat cu ele si uite asa in 1 ora am avut rezultatul pe mail. Totul
ok.

Va pup.

14

Maine fac 15 sapt. Fac cinsteeee

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Felicitari pt rezultate
Ti-ai luat medicalul ala? Tu intrebai la sectiunea juridic? ca ti-am raspuns acolo

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Camy, vei dansa ca o femeie fericita cu sotul tau si cu Flavius in brate, trebuie sa crezi in asta. Stiu... si pe mine ma seaca sa aud "trebuie sa fii pozitiva, trebuie sa...". O fi trebuind, dar daca mie imi vine sa plang sau mi-e frica sau orice altceva, "trebuie". Dar incearca macar sa vizualizezi imaginea cu voi trei dansand. Eu va vad, pe cuvantul meu. Si cand Flavius va fi mai maricel, veti dansa si in doi si uite asa, vei fi foarte foarte fericita. Trust me!15+

Mergi la inceput