Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
Deja s-au complicat urarile de facut pe aici si multumirile, asa ca va multumesc tuturor pentru urari si la randul meu va urez tuturor toate bune 

monis
19+
Andrecluj spune:
Miany,, stai ca e de rasu' curcilor. Taman cand clocoteam mai bine de furie si imi pregatem discursul cum sa ma paseze el la alt medic m-a sunat si era tare mirat ca ii stiu programul. Eu cand il sun sunt panicata pentru ceva si acum i-am explicat ca nu e urgent nimic, in cel mai rau caz am facut o candida si sa ma cheme cand e linistit el si are vreme, bla bla, (in conditiile in care azi oricum merg deja la altcineva). Culmea ar fi sa fac doua ecografii azi. Genial.
15 +
floricik spune:
Monis multumesc pt raspuns...acum am vazut ![]()
Am fost aseara si a zis ca nu e nici o problema dar cum eu vreau de luni concediu trebuie sa merg la el luni. Deja l-am anuntat si pe sef.
Camy o sa dansezi cu sotul chiar la nunta prietenei tale, nu?
Si eu mai am din astea...nu ma pot imagina mama...adica eu??
Mda...sunt nebuna
Si sotu' ma tot intreaba daca sunt ok si daca am ganduri din astea nasoale, daca ma stresez. si eu...nuuuu , cine io ? mereu gandesc pozitiv 

14
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
vias spune:
sotul meu stie ca sunt paranoia...saracu' de el...dar acum nu ma mai "cearta"...rade de mine....
...mi-a zis ca nu mai are putere sa mai facem alt copil..dar sa ma linistesc sa-l fac pe Flavius si gata...
Offffff.... o sa fie bine...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
am observat ca incep deja sa retin apa 

asta nu prea e bine..asa ca..RENUNT LA SARE 

ingerasul Darius-Andrei
18+
bebe
Flavius Cristian
POZE
miany75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Miany,, stai ca e de rasu' curcilor. Taman cand clocoteam mai bine de furie si imi pregatem discursul cum sa ma paseze el la alt medic m-a sunat si era tare mirat ca ii stiu programul. Eu cand il sun sunt panicata pentru ceva si acum i-am explicat ca nu e urgent nimic, in cel mai rau caz am facut o candida si sa ma cheme cand e linistit el si are vreme, bla bla, (in conditiile in care azi oricum merg deja la altcineva). Culmea ar fi sa fac doua ecografii azi. Genial. 15 + |

las ca poate nu te cheama si el chiar azi ..ca e vineri si o fi obosit omu' daca a fost plecatmiany
18+
vias spune:
la Brasov e ploaie de vara..cu temperaturi de toamna...SUPER..
merg l pat acum..ca e asa bine cu burtica plina ![]()
ingerasul Darius-Andrei
18+
bebe
Flavius Cristian
POZE
Romanitza_31 spune:
Ce m'as mai intinde si eu un pic acum, dar pacate mai am de stat pana la 6 la birou!!!
| citat din mesajul lui camy_pus la Brasov e ploaie de vara..cu temperaturi de toamna...SUPER.. merg l pat acum..ca e asa bine cu burtica plina Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
14+POZE
miany75 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus la Brasov e ploaie de vara..cu temperaturi de toamna...SUPER.. merg l pat acum..ca e asa bine cu burtica plina Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Somn usor ,Camy!!
miany
18+
rgagapie spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Ce m'as mai intinde si eu un pic acum, dar pacate mai am de stat pana la 6 la birou!!!
14+POZE |
Esti o fericita dak stai doar pana la 6, eu cu putin norok o sa plec p la 10 si sunt d la 7
. Toate trec, noi sa fim sanatosi Ramona
+16
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB