Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 11
miany75 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui rgagapie
Esti o fericita dak stai doar pana la 6, eu cu putin norok o sa plec p la 10 si sunt d la 7 . Toate trec, noi sa fim sanatosi Ramona +16 Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB |
Mama,mama ..dar unde lucrezi ? La Nasa?
Cum rezisti?!
miany
18+
Miramar spune:
Dienutze - La multi ani! 10 ani! Ce cifra rotunda, facem si noi 5 luna viitoare si deja mi se pare ca a trecut o vesnicie, d'apai 10
17+ 
vicroria28 spune:
Buna la toate burticile,si va daruiesc cate o
.Va citesc zilnic dar se intampla sa va scriu mai rar,
,o sa incerc de acum incolo sa fiu mai mult langa voi
Camy, m-ai omorat cu melodia si cu videoclipul

super frumoase, si dupa cum mai spunea cineva vei avea ocazia sa dansezi cu Pustache si cu Flavius
la nunta prietenei tale si apoi unde veti vrea voi
te
si ai grija cu sarea aia daca incepi sa retii apa!
Monis foarte frumoase pozele cu curcubeul,tu le-ai facut?te
si ai grija de tine
LAURAIRINA iti doersc din suflet CASA DE PIATRA SI O ZI MINUNATA PLINA DE FERICIRE SI PLINA DE BUCURIE,Vei fii cea mai frumoasa MIRESICA CU BURTICA EVER!!!

...SI DISTRACTIE PLACUTA!!!
Krelia
bafta la studiu si stai linistita ca in general profilor li se face mila de gravidute si sunt mai indulgenti ,nu te stresa prea tare ok?
Dienutze felicitari pt cei 10 ani si la mai multi va doresc

La restul burticilor va felicit pt saptamanile mari pe care le afisati la semantura si va imbratisez cu drag pe toate!!!

Sa va zic putin si despre noi...Matteo are program de fotbal si de box...![]()
cred...la mine in burtica
cu predilectie seara sau daca ma apuc sa scriu sau sa citesc ceva,dar e minunat, in rest am si eu ceva intepaturi in partea dreapta dar nu ma panichez deoarece ligamnetele mele trebuie si ele sa se intinda nu?
![]()
A..si era sa uit sambata viitoare ma duc la ecoooo sa-l vad pe puiutu meu

bia astept.
Va pup pe toate si aveti grija de voi,ioi ce placinta am facut![]()
Vicky+Matteo miscacios
20+
Romanitza_31 spune:
Ramona, ai grija totusi mai tarziu cand sarcina va fi mai avansata...nu e ok sa stai atatea ore... eu, chiar daca mai apar probleme dupa 6, pot sa le rezolv de acasa pe mail, pe telefon....bine, doamne fereste de vreo sedinta ca atunci chiar ca nu pot pleca acasa!
pup!
14+
POZE
miany75 spune:
Vicroria28,multumim de urari si te asteptam mai des pe la noi ! Succes la echo saptamna viitoare! Mai ai placinta?! Vreau si eu

miany
18+
A_driana spune:
azi dam si noi de baut........avem 15 saptamani....iuhuuuuu.....ce va pofteste inimioara voastra.....mai am putin pana la 40 ![]()
alinus, nu-mi vine sa creddddddd...amandoua la acelasi doctor? 

...mai spune-mi despre el? cum a fost la nastere? te lasa sa te chinui mult, ii pasa de tine? asteapta multi bani? ![]()
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
15+
strumfulet + poza strumfulet
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Romanitza_31 Ramona, ai grija totusi mai tarziu cand sarcina va fi mai avansata...nu e ok sa stai atatea ore... eu, chiar daca mai apar probleme dupa 6, pot sa le rezolv de acasa pe mail, pe telefon....bine, doamne fereste de vreo sedinta ca atunci chiar ca nu pot pleca acasa! pup! 14+POZE |
Dar am si un anumit avantaj, adik nu mai vin la lucru pana marti si joi sapt viitoare. Inainte era super programu asta
, dar acum...Din pacate nu pot sa il schimb, ma rog doar k o colega sa intre in concediu si at sa vin laa 8 ore

Ramona
+16
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 vad ca se lasa linistea..ma duc sa iau pranzul.. ![]() miany 18+![]() |
Pai at.
la
.Ramona
+16
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Alinus25 spune:
Salutare![]()
Camy nasol ca retii deja apa, ti se umfla picioarele?
Adriana, eu am fost f multumita de dr. Singurul lui defect este ca nu vb prea mult
, dar orice intrebare ai iti raspunde... adica nu vb in plus
. Stiu sigur ca cezariana nu iti face la cerere, numai daca este strict necesar, acuma depinde cum tratezi cu el, dar nu este pro cezariana... Iar cu banii, cred ca este multumit cu cat primeste...
, in momentul de fata nu are pretentii si aere de "vedeta"...
. Tu unde mergi la el, pe A. Muresanu?
Deci am vb cu dr, mi-a spus sa nu imi fac griji cu varicela, ca nu este nici o problema si daca o fac, ca am trecut de primul trimestru, iar daca se intampla sa am grija sa stau la pat, sa nu fac vreo forma grava, ca atunci se complica lucrurile. Deci m-am linistit un pic, sper sa fie bine...
Va pup
Alina
17+