Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Buna ziua tututor mamicilor dragute!

Am vesti excelente, azi am intrat in saptamana 12!!!!

Ieri am fost cu bebe la ecografia de Trim 1 la Herghelegiu (un uracioooooooooosssss!!!), care mi-a spus ca totul este ok (si l-am iertat pentru ca era uraciooooooooossssssssss)si ca cel mai probabil va fi o fetita (era prea mic totusi ca imi confirme cu certitudine).
Sunt foarte fericita si aproape am uitat ca suntem doar eu si bebica si voi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

mama c liniste pe aici....sunteti la somnic sau la masa???

Mai mie nu mi se pare ca-s umflata...dar am pus pantofii in picioare pe cei care vreau sa-i iau la nunta...si ma strang...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Ieri am fost cu bebe la ecografia de Trim 1 la Herghelegiu (un uracioooooooooosssss!!!), care mi-a spus ca totul este ok (si l-am iertat pentru ca era uraciooooooooossssssssss)si ca cel mai probabil va fi o fetita (era prea mic totusi ca imi confirme cu certitudine).
Sunt foarte fericita si aproape am uitat ca suntem doar eu si bebica si voi toate.

ma bucur f mult pt tine scumpa ai sa vezi tu ce fericire iti va aduce bebelusul acesta...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

laurairina13 Sa fie intr-un ceas bun si sa va iubiti la fel ca-n prima zi mereu! Binenteles si petrecere frumoasa! Asteptam cu nerabdare pozele.

Apropo de poze, cred ca cer a treia oara: vreau si eu parola de la contul comun de poze, sa pun si eu cateva si mai ales sa va vad pe voi.

cristina_boc La multi ani!

alinus25 Poti sa faci analizele igg si igm pentrul virusul varicelo-zosterian si te lamuresti o data pt totdeauna daca ai facut in copilarie sau daca faci acum varicela.

dienutze La multi ani fericiti impreuna cu sotul si s-o tineti tot asa inca cel putin vreo 70 de ani!

Mai in urma discutati despre baia in cada...eu chiar am intrebat-o pe dr si a zis ca e ok daca apa e calda nu fierbinte si fara spuma sau alte cosmetice de pus in apa.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

mama c liniste pe aici....sunteti la somnic sau la masa???

Mai mie nu mi se pare ca-s umflata...dar am pus pantofii in picioare pe cei care vreau sa-i iau la nunta...si ma strang...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Poate esti obosita si ti se umfla picioarele, poate nu retii apa... si mie zilele astea de la atata stres si oboseala mi s-au umflat picioarele, dar acuma a trecut e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Am fost la dr pentru bitest. Mi-a luat sange si abia peste 2 saptamani o sa primesc rezultatul. Ne-am revazut. Eu aveam niste contractii. Nu ma durea. SImteam doar niste impunsaturi din cand in cand. Si bebe era cam suparat, pentru ca uterul il cam inghesuise intr-un colt. Este asa de dragalas. Are 6 cm. Eu am astazi 12 saptamani si 5 zile, si la eco apare ca avand 12 saptamani si 4 zile. Deci suntem in grafic. Avem manutze si picioruse. Mi-a aratat antebratul si i-a masurat femurul. Are 151 de batai pe minut. Colul este inchis. I-a masurat si transparenta nucala, are 1,5mm.
Deci suntem bine. LA un moment dat si-a intins piciorusele si nu s-a vazut nimic orientat in sus. Se pare ca ar fi fetita. Mi-a spus ca nu e sigura 100% dar se pare ca ar fi fetita. Imi va spune sigur la triplu test la 16-18 saptamani.
Deci am trecut cu bine in trimestrul II. De luni intru in luna a patra si e timpul sa imi anunt sefii. Ce-or sa se mai "bucure".
O sa fie Craciunitza mea. Deja am trecut caruciorul roz la semnatura. Poate cineva sa imi treaca un carucior roz pe prima pagina? Multumesc.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Larisel am intrebat deja la o clinica daca fac teste de imunologie pentru varicela iar raspunsul a fost NU... pentru ca nu se prea cere. Merci pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Acum pun si caruciorul. Doamne, ce atehnica sunt.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Ne bucuram de vestile bune ...tine-o tot asa! Cel mai important e ca voi doi sa fiti sanatosi!!

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Larisel am intrebat deja la o clinica daca fac teste de imunologie pentru varicela iar raspunsul a fost NU... pentru ca nu se prea cere. Merci pentru raspuns

Mai incearca pentru IgM si IgG ...trebuie sa fie un laborator in Oradea unde sa se faca...asa esti mai sigura

miany
18+

Mergi la inceput