Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
lacramioara2 spune:
Buna ziua tututor mamicilor dragute!
Am vesti excelente, azi am intrat in saptamana 12!!!!
Ieri am fost cu bebe la ecografia de Trim 1 la Herghelegiu (un uracioooooooooosssss!!!), care mi-a spus ca totul este ok (si l-am iertat pentru ca era uraciooooooooossssssssss)si ca cel mai probabil va fi o fetita (era prea mic totusi ca imi confirme cu certitudine).
Sunt foarte fericita si aproape am uitat ca suntem doar eu si bebica si voi toate.
vias spune:
mama c liniste pe aici....sunteti la somnic sau la masa???
Mai mie nu mi se pare ca-s umflata...dar am pus pantofii in picioare pe cei care vreau sa-i iau la nunta...si ma strang...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 Buna ziua tututor mamicilor dragute! Am vesti excelente, azi am intrat in saptamana 12!!!! Ieri am fost cu bebe la ecografia de Trim 1 la Herghelegiu (un uracioooooooooosssss!!!), care mi-a spus ca totul este ok (si l-am iertat pentru ca era uraciooooooooossssssssss)si ca cel mai probabil va fi o fetita (era prea mic totusi ca imi confirme cu certitudine). Sunt foarte fericita si aproape am uitat ca suntem doar eu si bebica si voi toate. |
ma bucur f mult pt tine scumpa
ai sa vezi tu ce fericire iti va aduce bebelusul acesta...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
18+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
larisel spune:
laurairina13 Sa fie intr-un ceas bun si sa va iubiti la fel ca-n prima zi mereu! Binenteles si petrecere frumoasa! Asteptam cu nerabdare pozele.
Apropo de poze, cred ca cer a treia oara: vreau si eu parola de la contul comun de poze, sa pun si eu cateva si mai ales sa va vad pe voi.
cristina_boc
La multi ani! 
alinus25 Poti sa faci analizele igg si igm pentrul virusul varicelo-zosterian si te lamuresti o data pt totdeauna daca ai facut in copilarie sau daca faci acum varicela.
dienutze La multi ani fericiti impreuna cu sotul si s-o tineti tot asa inca cel putin vreo 70 de ani!
Mai in urma discutati despre baia in cada...eu chiar am intrebat-o pe dr si a zis ca e ok daca apa e calda nu fierbinte si fara spuma sau alte cosmetice de pus in apa.
11+

odiseea noastra
nepoteii mei
Haideti sa il ajutam pe Mihaitza
Alinus25 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus mama c liniste pe aici....sunteti la somnic sau la masa??? Mai mie nu mi se pare ca-s umflata...dar am pus pantofii in picioare pe cei care vreau sa-i iau la nunta...si ma strang... ![]() ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 18+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Poate esti obosita si ti se umfla picioarele, poate nu retii apa... si mie zilele astea de la atata stres si oboseala mi s-au umflat picioarele, dar acuma a trecut e ok...
dankutza spune:
Buna fetele,
Am fost la dr pentru bitest. Mi-a luat sange si abia peste 2 saptamani o sa primesc rezultatul. Ne-am revazut.
Eu aveam niste contractii. Nu ma durea. SImteam doar niste impunsaturi din cand in cand. Si bebe era cam suparat, pentru ca uterul il cam inghesuise intr-un colt. Este asa de dragalas.
Are 6 cm. Eu am astazi 12 saptamani si 5 zile, si la eco apare ca avand 12 saptamani si 4 zile. Deci suntem in grafic. Avem manutze si picioruse. Mi-a aratat antebratul si i-a masurat femurul. Are 151 de batai pe minut. Colul este inchis. I-a masurat si transparenta nucala, are 1,5mm.
Deci suntem bine. LA un moment dat si-a intins piciorusele si nu s-a vazut nimic orientat in sus.
Se pare ca ar fi fetita. Mi-a spus ca nu e sigura 100% dar se pare ca ar fi fetita. Imi va spune sigur la triplu test la 16-18 saptamani.
Deci am trecut cu bine in trimestrul II. De luni intru in luna a patra si e timpul sa imi anunt sefii. Ce-or sa se mai "bucure".
O sa fie Craciunitza mea.
Deja am trecut caruciorul roz la semnatura. Poate cineva sa imi treaca un carucior roz pe prima pagina? Multumesc.
12+
Alinus25 spune:
Larisel am intrebat deja la o clinica daca fac teste de imunologie pentru varicela iar raspunsul a fost NU... pentru ca nu se prea cere
. Merci pentru raspuns
miany75 spune:
| citat din mesajul lui lacramioara2 Buna ziua tututor mamicilor dragute! Am vesti excelente, azi am intrat in saptamana 12!!!! Ieri am fost cu bebe la ecografia de Trim 1 la Herghelegiu (un uracioooooooooosssss!!!), care mi-a spus ca totul este ok (si l-am iertat pentru ca era uraciooooooooossssssssss)si ca cel mai probabil va fi o fetita (era prea mic totusi ca imi confirme cu certitudine). Sunt foarte fericita si aproape am uitat ca suntem doar eu si bebica si voi toate. |
Ne bucuram de vestile bune ...tine-o tot asa! Cel mai important e ca voi doi sa fiti sanatosi!!

miany
18+
miany75 spune:
| citat din mesajul lui Alinus25 Larisel am intrebat deja la o clinica daca fac teste de imunologie pentru varicela iar raspunsul a fost NU... pentru ca nu se prea cere . Merci pentru raspuns![]() |
Mai incearca pentru IgM si IgG ...trebuie sa fie un laborator in Oradea unde sa se faca...asa esti mai sigura
miany
18+