Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Felicitari si tie ,Dankutza pentru cele 12 saptamani si la mai mare!!

miany
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Daca tot a venit Camy cu ideea (care , apropo este super) am si eu o dedicatie pentru miresica noastra www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Melodia mea si-a sotului cu care am deschis petrecerea
Laura iti urez din suflet sa ai o zi perfecta, cu soare , sa fii zambitoare , sa nu te superi orice ar fi, si sa va dea Dumnezeu multa iubire, fericire, si-un bebe frumos si sanatos!!!.CASA DE PIATRA IUBITA!!!.Sa va iubiti asa si la batranete!!

Hai ca am dat si eu la soricei nitel....ca mi-a dat Camy motive cu melodia ei , si asa simteam nevoia sa ...

17+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lacramioara2

Buna ziua tututor mamicilor dragute!

Am vesti excelente, azi am intrat in saptamana 12!!!!

Ieri am fost cu bebe la ecografia de Trim 1 la Herghelegiu (un uracioooooooooosssss!!!), care mi-a spus ca totul este ok (si l-am iertat pentru ca era uraciooooooooossssssssss)si ca cel mai probabil va fi o fetita (era prea mic totusi ca imi confirme cu certitudine).
Sunt foarte fericita si aproape am uitat ca suntem doar eu si bebica si voi toate.

Felicitari!!!

Dar cum ai ajuns tu tocmai de la Bistrita la Herghelegiu?

monis 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Buna fetele,

Am fost la dr pentru bitest. Mi-a luat sange si abia peste 2 saptamani o sa primesc rezultatul. Ne-am revazut. Eu aveam niste contractii. Nu ma durea. SImteam doar niste impunsaturi din cand in cand. Si bebe era cam suparat, pentru ca uterul il cam inghesuise intr-un colt. Este asa de dragalas. Are 6 cm. Eu am astazi 12 saptamani si 5 zile, si la eco apare ca avand 12 saptamani si 4 zile. Deci suntem in grafic. Avem manutze si picioruse. Mi-a aratat antebratul si i-a masurat femurul. Are 151 de batai pe minut. Colul este inchis. I-a masurat si transparenta nucala, are 1,5mm.
Deci suntem bine. LA un moment dat si-a intins piciorusele si nu s-a vazut nimic orientat in sus. Se pare ca ar fi fetita. Mi-a spus ca nu e sigura 100% dar se pare ca ar fi fetita. Imi va spune sigur la triplu test la 16-18 saptamani.
Deci am trecut cu bine in trimestrul II. De luni intru in luna a patra si e timpul sa imi anunt sefii. Ce-or sa se mai "bucure".
O sa fie Craciunitza mea. Deja am trecut caruciorul roz la semnatura. Poate cineva sa imi treaca un carucior roz pe prima pagina? Multumesc.

12+

Felicitari, ar fi super sa mai fie inca 1 fetita
dar tu de ce faci si DT si TT?!?

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

Buna ziua tututor mamicilor dragute!

Am vesti excelente, azi am intrat in saptamana 12!!!!

Ieri am fost cu bebe la ecografia de Trim 1 la Herghelegiu (un uracioooooooooosssss!!!), care mi-a spus ca totul este ok (si l-am iertat pentru ca era uraciooooooooossssssssss)si ca cel mai probabil va fi o fetita (era prea mic totusi ca imi confirme cu certitudine).
Sunt foarte fericita si aproape am uitat ca suntem doar eu si bebica si voi toate.

Felicitari!!!

Dar cum ai ajuns tu tocmai de la Bistrita la Herghelegiu?

monis 19+

Draga Monis, abia acum constat eroarea din profilul meu, nu sunt din Bistrita ci din Bucuresti (e adevarat ca sunt nascuta in Bistrita), corectez acusica.

Mergi la inceput

Citat:
Draga Monis, abia acum constat eroarea din profilul meu, nu sunt din Bistrita ci din Bucuresti (e adevarat ca sunt nascuta in Bistrita), corectez acusica.

Haha, ce tare - eu chiar eram convinsa ca esti din Bistrita.
Pai e bine atunci, ca ne putem vedea... cand om urni cu Krelia intalnirea de burti de care tot zicem

monis 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Felicitari tuturor burticilor cu schimbare de prefix si celor cu vesti bune, numai de asa ceva sa avem parte. Raportez si eu ca m-a controlat prietena mea la ecograf, l-am vazut pe bebe care era tare somnoros si sta cu picioarele incrucisate si ma mangaie cu o manutza. E bine dezvoltat, placenta e tot joasa, dar cica la 15 saptamani e normal sa fie asa. Cat despre statul la pat, "eu nu te-as mai tzine, te-as lasa la plimbare, dar sa faci cum spune domnu' profesor, ca stie mai bine decat mine". Asa ca mai asteptam acordu' lu' domn profesor. Iar despre usturimi ... urocultura, iar daca e candida si nu infectie urinara, mai bine sa nu tratam inca vreo luna. Aaaaaaa... pare a fi fetitza, desi noi doream baietzel si il visez noaptea baietzel. Cam astea sunt noutatile. Hai mai veniti cu vesti bune sa aiba Laura de citit numai lucruri bune dupa nunta. 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:

Haha, ce tare - eu chiar eram convinsa ca esti din Bistrita.
Pai e bine atunci, ca ne putem vedea... cand om urni cu Krelia intalnirea de burti de care tot zicem

monis 19+

Excelent, abia astept. Nu stiu cum sa schimb dracia aia din profil deocamdata dar ma mai straduiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Larisel am intrebat deja la o clinica daca fac teste de imunologie pentru varicela iar raspunsul a fost NU... pentru ca nu se prea cere. Merci pentru raspuns

La noi in Constanta le-am vazut pe lista la Synevo (Medicover) si se facea igg, igm, iga si costa 120 lei. Am vrut si eu sa le fac ca sa aflu daca am avut sau nu pojar in copilarie pt ca nici eu nu stiu, dar am renuntat dupa ce deja am dat 650 lei pe restul analizelor. Poate incerci la alt laborator.

11+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Felicitari tuturor burticilor cu schimbare de prefix si celor cu vesti bune, numai de asa ceva sa avem parte.
Raportez si eu ca m-a controlat prietena mea la ecograf, l-am vazut pe bebe care era tare somnoros si sta cu picioarele incrucisate si ma mangaie cu o manutza. E bine dezvoltat, placenta e tot joasa, dar cica la 15 saptamani e normal sa fie asa. Cat despre statul la pat, "eu nu te-as mai tzine, te-as lasa la plimbare, dar sa faci cum spune domnu' profesor, ca stie mai bine decat mine". Asa ca mai asteptam acordu' lu' domn profesor. Iar despre usturimi ... urocultura, iar daca e candida si nu infectie urinara, mai bine sa nu tratam inca vreo luna. Aaaaaaa... pare a fi fetitza, desi noi doream baietzel si il visez noaptea baietzel. Cam astea sunt noutatile. Hai mai veniti cu vesti bune sa aiba Laura de citit numai lucruri bune dupa nunta.

15+

Bv! bine ca e bine...poate totusi e baietel...de la fetita la baiat se poate ,invers e mai greu..din cate am inteles..

miany
18+

Mergi la inceput