Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 14
paulik34 spune:
buna, burticilor! eu sint cam noua aici dar deja cu vechime in rindul gravidutzelor- am implinit 12 saptamini !!!
Sint un pic ingrijorata totusi pt ca mi-am facut eco pt translucenta nucala alaltaieri si a iesit cam mare, 4,28 mm. Dr care mi-a facut-o a zis ca e ok dar eu stiu de la un alt medic ginec.(cel care m-a vazut pina acum si care e un pic cam departe,in Bucuresti) ca nu e ok deloc
si care mi-a recomandat sa fac un dublu test . Si eu si sotul meu suntem un pic in stare de soc, mai mult eu 
...lui nu i-am explicat f multe ca sa nu-l stresez inutil...poate e o greseala...cert e ca ma duc astazi sa repet eco,bineinteles ca la alt medic !!!
Si mai am si rh negativ ,tot alaltaieri descoperit, in conditiile in care sotul meu il are pozitiv . Am fost la centrul de transfuzii si mi-au facut niste analize- deocamdata e ok,nu s-au format inca anticorpii care ii pot face rau lui BB .
Nu stiu ce sa mai cred, pina acum 2 zile totul era in regula 

Am urmarit de mult a vreme discutiile de pe forum dar n-am indraznit pina acum sa intru...acum sint intr-adevar disperata !!! Mai stie cineva de vreun caz asemanator in care totul a fost ok pina la urma ?
Am uitat sa mentionez ca am 34 ani si am mai pierdut o sarcina in aprilie la virsta de 4 sapt (se oprise in evolutie la 2 sapt din cauze necunoscute)...sau cel putin dr de la Bucuresti n-a stiut de ce s-a intimplat asta,sau poate nu l=a interesat...
mami 12+
Andrecluj spune:
Miany, asa e, oricum, ma pot obisnui cu ideea de fetitza, chiar nu asta conteaza. Doar ca 15 saptamani era baietzel, cu care ne-am obisnuit greu, pt ca tati are deja 2 baietzei, asa ca vroiam fetitza. Apoi, de cand am ramas gravida, am zis nu vreau sa treaca prin asta, nu vreau sa aiba probleme femeiesti, ia sa fie baietzel, tati a zis "asta e, al nostru e si baietzel si-l vom iubi la fel". Azi e 60 % fetitza, saptamana viitoare mai vedem. Ma bucur in schimb ca l-am vazut, mi-a fost tare tare teama. As sta la eco 25 de saptamani continuu. 
15 +
rgagapie spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
La noi in Constanta le-am vazut pe lista la Synevo (Medicover) si se facea igg, igm, iga si costa 120 lei. Am vrut si eu sa le fac ca sa aflu daca am avut sau nu pojar in copilarie pt ca nici eu nu stiu, dar am renuntat dupa ce deja am dat 650 lei pe restul analizelor. Poate incerci la alt laborator. 11+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei Haideti sa il ajutam pe Mihaitza |
DIN ATE STIU EU ANALIZELE ASTEA SE FAC LA BIOCLINACA
S.C. BIOCLINICA S.R.L.
ORADEA - Str. Locomotivei, Nr. 40
Tel.: 0259/411 941, 0259/411 942
Fax: 0259/411 943
email: laborator.oradea@bioclinica.ro
Orar: Luni - Vineri 7 - 19, Sambata 8 - 14
SI VEZI C FACIRamona
+16
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
rgagapie spune:
Iar tarifele le poti afla si telefonic.
Ramona
+16
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Felicitari tuturor burticilor cu schimbare de prefix si celor cu vesti bune, numai de asa ceva sa avem parte. Raportez si eu ca m-a controlat prietena mea la ecograf, l-am vazut pe bebe care era tare somnoros si sta cu picioarele incrucisate si ma mangaie cu o manutza. E bine dezvoltat, placenta e tot joasa, dar cica la 15 saptamani e normal sa fie asa. Cat despre statul la pat, "eu nu te-as mai tzine, te-as lasa la plimbare, dar sa faci cum spune domnu' profesor, ca stie mai bine decat mine". Asa ca mai asteptam acordu' lu' domn profesor. Iar despre usturimi ... urocultura, iar daca e candida si nu infectie urinara, mai bine sa nu tratam inca vreo luna. Aaaaaaa... pare a fi fetitza, desi noi doream baietzel si il visez noaptea baietzel. Cam astea sunt noutatile. Hai mai veniti cu vesti bune sa aiba Laura de citit numai lucruri bune dupa nunta. ![]() 15+ |
Felicitari...

iata ca se deschide incet-incet sezonul la rochite....

monis
19+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lacramioara2 Excelent, abia astept. Nu stiu cum sa schimb dracia aia din profil deocamdata dar ma mai straduiesc |
Contul meu -> profil personal -> editeaza profil -> si ai la 'informatii despre tine' orasul pe care poti sa-l schimbi
monis
19+
DORIS_71 spune:
Cum va spuneam ieri seara, azi dam si noi de baut ca schimbam prefixul, nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici si speram ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem pana la capat de drum, la fel si voua, sa ne stangem BB sanatosi in brate. Cand ma gandesc ca la inceput spuneam tot timpul ca vreau fetita si cand dr. mi-a zis baiat am ramas un pic dezamagita. Acum imi dau seama cat de bleguta eram acum vreau doar sa fie SANATOS. E rau sa traiesti cu incertitudinea asta ptr. atatea luni. Dar nu am incotro trebuie dar sa ma rog si sa sper ca nu ne lasa Bunul Dumnezeu.
Laura siguri e in pregatiri, iti urez din nou:
CASA DE PIATRA
lacramioara felicitari si BB sanatos.
Sotul meu deja a decis ptr. un nume mai trebuie sa ma gandesc eu ptr. unul romanesc dar trebuie sa caut ceva sa se potriveasca. Astept idei.
Doris
16+
Matteo ......
poze
Alinus25 spune:
Larisel, Ramona, multumesc mult de raspunsuri
. Am sunat la Bioclinica si fac analiza, costa 128 lei. Ma duc maine dimineata, macar sa stiu o treaba....
Va pup
Alina
17+ 
elenic spune:
Laura vreau sa iti urez si eu "CASA DE PIATRA", multa multa fericire si un copil sanatos!
Plus alea alea, adica tot ce-ti doresti tu pe lumea asta 
12+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
laurairina13 spune:
Mai fetili, lipseste omu cu treburi si voi umpleti 2 capitole????![]()
![]()
![]()
Am intrat sa va citesc, ca deh..e deja un drog DC-ul asta
..dar mereu intervenea cate ceva de facut!
Raportez din nou o noua discutie cu bou de tata, si o noua portie de plans, mi-am primit blesteme in loc de felicitari de nunta de la el

..Deci moralul meu nu e tocmai ok..plus ca s-au gasit si tampitii de socri sa comenteze ca nu avem voie noi ca miri sa lasam nuntasii singuri intre cununia civila si cea religioasa -ca sa facem sedinta foto- ca nu e frumos si ca nu se face!

Si eu de juma de an pun la cale sa ne faca fratele meu si inca un prieten poze pt album, si colaje si tot felu de minunatii, ca doar o data ma marit..Nu frate, ei acu in vinerea nuntii s-au trezit, ca stai asa nu poti lasa matusa de la tara venita singurica ca tu te duci sa faci poze
Deci 2 sedinte de boceala pe ziua de azi...cine stie ce mai urmeaza
Na ca m-am plans si la voi putin, sincer abia astept sa se terminee
Si de atata stres si suparare, aseara ma durea burtica si dimineata m-am trezit cu ea pietroi..
Abia astept sa treaca si ziua de maine sa imi tihneasca si mie sa ma pot odihni si menaja macar de dragu bebitzei !
Camy, trag concluzia ca si eu retin apa, pt ca ieri mi-am probat pantofiorii de miresica si ma cam strang si se umfla ca butoiasele picioarele
Am mari emotii daca o sa rezist asa incorsetata in rochie si pantofi stramti...o zi intreaga!
Va felicit pe toate cele care schimbati prefixu azi, si va multumesc tuturor pt urarile minunate pe care le-am primit!
Camy, simina, am incercat sa ascult melodiile, dar imi face si boxa probleme si ioca sunet..deci aman dupa nunta sa o trantesc si pe aia de pereti paote functioneaza![]()
Doar ce m-a sunat miresoiu meu acu si imi spune ca e la local si au asezat cica nasol tare mesele -fileuri ca la cantina, din cauza ca localul e prea mic, si noi ne-am trezit cu prea multe confirmari

Pe cuvantu meu ca innebunesc
..Plus, in loc sa ma relaxez de acu, umreaza smotru in toata casa, ca e dezastru la noi, e apart mic cu 2 camere in care de o sapt au venit neamurile si e plin de genti , nisip, prosoape, aparatura audio, foto , si maine cica avem nunta..Daca ati vedea..e dezastru total..de cand stam noi in apart asta de un an de zile nu a mai fost asa mizerie si debandada...Abia diseara tarziu daca apuc si eu sa fac un dus, si sa imi fac unghiile..si maine la coafat..
So..pe scurt sunt crizata rauu, stresata pan peste poate, ceea ce puteti vedea si voi..ca doar ma plang de cand am inceput sa scriu, si sunt convinsa ca nu mai am cum sa intru de acu pan dupa nunta sa va mai tin la curent cu detaliile...
Va multumesc inca o data de urari , si ma bucur tare mult cand vad ca atatea fete minunate aici au ganduri asa frumoase adresate mie si miresoiului meu

Promit sa intru cat mai curand pe forum dupa nunta si poate reusesc sa primesc si niste poze, neprelucrate pt inceput sa ne puteti vedea miri
Pupici! Si weekend placut la toateee!

Viitoare miresicaaa !!

![]()
![]()
![]()
Laura,
18+
poze

. Merci pentru raspuns