Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (40)
Raspunsuri - Pagina 15
miany75 spune:
o seara placuta ! ne auzim mai incolo...ies la plimbare cu sotiorul ca avenit ceva mai repede azi de la munca.
..Sper sa nu ne prinda ploaia..
miany
18+
ionelamaria spune:
buna fetelor
laurairina ba se face cum vrei tu... ca nu te mariti de 100 de ori.... mama ta e dupa eticheta gazda nuntii, apoi socri. de aceea si se spune ca primul loc in nunta il ocupa mireasa iar a doua femeie ca importanta e soacra mica. sa citeasca aia de te critica olecuta de bune maniere. si chiar daca nu ar fi asa.... care e problema... multi miri aleg aceasta varianta cu sedinta foto... e o super amintire... mai frumoasa decat pozele de la petrecere. asa incat,.... parerea mea e sa nu-ti schimbi planurile. O nunta frumoasa iti doresc... si sa stii ca oricum nu poti multumi pe toti...asa incat nu iti propune sa ii multumesti
in ce ne priveste cred ca suntem bine. Dar azi am avut o stare tare proasta... cred ca am avut o repriza de contractii foarte dureroase... norocul meu ca eram acasa. m-am intins linistita in pat... si acum e bine. La voi cum se manifesta contractiile... ca eu nu stiu daca erau contractii
se intarise burtica si ma durea tare... de nju puteam respira.... a durat f putin... 2-3 minute.... dar e tare urat. sper sa nu se repete... altfel ajung repejor la medic
14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paulik34 buna, burticilor! eu sint cam noua aici dar deja cu vechime in rindul gravidutzelor- am implinit 12 saptamini !!! Sint un pic ingrijorata totusi pt ca mi-am facut eco pt translucenta nucala alaltaieri si a iesit cam mare, 4,28 mm. Dr care mi-a facut-o a zis ca e ok dar eu stiu de la un alt medic ginec.(cel care m-a vazut pina acum si care e un pic cam departe,in Bucuresti) ca nu e ok deloc si care mi-a recomandat sa fac un dublu test . Si eu si sotul meu suntem un pic in stare de soc, mai mult eu ![]() ...lui nu i-am explicat f multe ca sa nu-l stresez inutil...poate e o greseala...cert e ca ma duc astazi sa repet eco,bineinteles ca la alt medic !!! Si mai am si rh negativ ,tot alaltaieri descoperit, in conditiile in care sotul meu il are pozitiv . Am fost la centrul de transfuzii si mi-au facut niste analize- deocamdata e ok,nu s-au format inca anticorpii care ii pot face rau lui BB . Nu stiu ce sa mai cred, pina acum 2 zile totul era in regula ![]() ![]() Am urmarit de mult a vreme discutiile de pe forum dar n-am indraznit pina acum sa intru...acum sint intr-adevar disperata !!! Mai stie cineva de vreun caz asemanator in care totul a fost ok pina la urma ? Am uitat sa mentionez ca am 34 ani si am mai pierdut o sarcina in aprilie la virsta de 4 sapt (se oprise in evolutie la 2 sapt din cauze necunoscute)...sau cel putin dr de la Bucuresti n-a stiut de ce s-a intimplat asta,sau poate nu l=a interesat... mami 12+ |
Bine ai venit

Imi pare rau de problemele pe care le ai, aprofundeaza forumul ca sunt f multe topicuri specializate. Cu Rh-ul e cea mai mica problema, se face intr-adevar urmarirea anticorpilor si vaccin dupa nastere.

monis
19+
ionelamaria spune:
azi am schimbat si noi semnatura. speram sa ajungem cu bine la 40 
15+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
monis5 spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria azi am schimbat si noi semnatura. speram sa ajungem cu bine la 40 ![]() 15+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
Felicitari

Parca vinerea e cea mai 'aglomerata' zi la schimbarea semnaturii
monis
19+
Andrecluj spune:
Felicitari, Ionelamaria!
Cu informatii despre contractii as vrea sa te ajut, dar nu stiu cum e. Azi la ecograf mi-a aratat ca am contractii, dar eu nu simteam nimic, doar vedeam. Ai luat un nospa?
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Felicitari, Ionelamaria! ![]() Cu informatii despre contractii as vrea sa te ajut, dar nu stiu cum e. Azi la ecograf mi-a aratat ca am contractii, dar eu nu simteam nimic, doar vedeam. Ai luat un nospa? |
monis, Andrecluj ms mult pt felicitari.
Am luat no-spa si a trecut durerea in cateva minute....

15+bebe creste
rgagapie spune:
[8D
| citat din mesajul lui paulik34 buna, burticilor! eu sint cam noua aici dar deja cu vechime in rindul gravidutzelor- am implinit 12 saptamini !!! Sint un pic ingrijorata totusi pt ca mi-am facut eco pt translucenta nucala alaltaieri si a iesit cam mare, 4,28 mm. Dr care mi-a facut-o a zis ca e ok dar eu stiu de la un alt medic ginec.(cel care m-a vazut pina acum si care e un pic cam departe,in Bucuresti) ca nu e ok deloc si care mi-a recomandat sa fac un dublu test . Si eu si sotul meu suntem un pic in stare de soc, mai mult eu ![]() ...lui nu i-am explicat f multe ca sa nu-l stresez inutil...poate e o greseala...cert e ca ma duc astazi sa repet eco,bineinteles ca la alt medic !!! Si mai am si rh negativ ,tot alaltaieri descoperit, in conditiile in care sotul meu il are pozitiv . Am fost la centrul de transfuzii si mi-au facut niste analize- deocamdata e ok,nu s-au format inca anticorpii care ii pot face rau lui BB . Nu stiu ce sa mai cred, pina acum 2 zile totul era in regula ![]() ![]() Am urmarit de mult a vreme discutiile de pe forum dar n-am indraznit pina acum sa intru...acum sint intr-adevar disperata !!! Mai stie cineva de vreun caz asemanator in care totul a fost ok pina la urma ? Am uitat sa mentionez ca am 34 ani si am mai pierdut o sarcina in aprilie la virsta de 4 sapt (se oprise in evolutie la 2 sapt din cauze necunoscute)...sau cel putin dr de la Bucuresti n-a stiut de ce s-a intimplat asta,sau poate nu l=a interesat... mami 12+ |
In prima problema nu stiu cum sa te ajut, referitor la RH stiu k pana la 7 lui BB-ul nu este in nici un pericol, iar at tre sa iei ceva injectii. La prima sarcina(adik prima nastere) dak se respecta bb-ul nu va avea nici o problema, la a doua trebuie sa fie monitorizata mult mai atent.
Nu te negaji, intotdeauna dupa
apare soarele, iar u ai trecut prin
.
si nu uita k atitudinea conteaza mult d tot.
Ramona
+16
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
Katyuscha21 spune:
DIENUTZE felicitari pt cei 10 ani de casatorie si va urez multa bucurie si fericire si sa va iubiti la fel de mult ca pana acum si in continuare.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+
Katyuscha21 spune:
ALINUS25multumesc pt raspuns si apropo nu pari ciudata delok pt ceea ce ai simtit.mie din contra mi se pare ceva normal numai ca sunt extrem de speriata de nastere naturala dar optez sa nasc asa.simt ca am un pietroi mare pe piept cand ma gandesc dar tre sa o fac si pe asta.
Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
18+

Sint un pic ingrijorata totusi pt ca mi-am facut eco pt translucenta nucala alaltaieri si a iesit cam mare, 4,28 mm. Dr care mi-a facut-o a zis ca e ok dar eu stiu de la un alt medic ginec.(cel care m-a vazut pina acum si care e un pic cam departe,in Bucuresti) ca nu e ok deloc